37

още колко дни остава

преди 6 години

Не бройте колко подписа са събрали от т.н. "герб". По-добре бройте, още колко дни остават на режима на пожарникаря!

36

До 38

преди 6 години

Напротив,фашистите изтребваха собствения си народ.Те убиха Вапцаров,един от най-великите поети не само в България,преведен в над 100 страни по света.Както убиваха и всички инакомислещи,несъгласни с политиката на Кобургите,които също бяха забранили партийте.Така че,не оправдавай това зловещо време,защото не е по-добро от първите години на социализма.

35

Анонимен

преди 6 години

Ами той цар Борис им казал на фашистите когато обявили война на САЩ и Англия поне да не ръкопляскат, но те будалите ръкопляскали! На Запад ги чули и сетне разпоредили да бъдат осъдени! Факт!

34

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига сте се дърляли. Истината е проста ,а историята се позтаря не само в България ,а в целия свят. Та -лагерите в Белене и Скравена са пуснати в действие по времето на управлението на Царя-там са вкарвани инакомислещите.После властта се сменя и затворниците сменят местата си с тези ,които са ги затворили там.Едните са колели и бесели докато са на власт ,после идва техния ред да бъдат избити от наследниците на техните жертви когато вече не са на власт.Кое още не ви е ясно

33

Анонимен

преди 6 години

Гледам кинохрониките! Народа масово на митинги подкрепя Народния съд! И днес ще е така!

32

Анонимен

преди 6 години

Не виждам нищо лошо което да е казал Жаблянов, но големия въпрос е ако са толкова принципни от ГЕРБ, КОГА ЩЕ ПОИСКАТ ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА ЗА ОБИДАТА СРЕЩУ ГЕРМАНСКАТА ЕВРОДЕПУТАТКА, ЗА ЗАПЛАХАТА МУ СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТ, ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ПО ГРАНИЦАТА И мн. др.???КОГА??? WHEN???Ако поискат оставката на Винкела, ще призная че ГЕРБ са принципни, до тогава си остават ЛЪЖЦИ и РАЗБОЙНИЦИ!

31

Bolt Thrower

преди 6 години

Разликата между фашисти и комунисти е, че първите изтребват масово други народи, а комунистите - собствените си. Е кажете ми кои тогава са по-лоши.

30

Анонимен

преди 6 години

Аз не казвам, че този съд е хубаво нещо, защото е част от противопоставянето и самоизтребването на българския народ! Но тази спекулация и използването му за политически цели днес от едни гламави тевекели герберюги не мога да приема. Още си пазят партийните билети и какети, а врещят - Ето на вас вината, ние сме отпред!

29

Анон

преди 6 години

Главчев за много по-малко провинение сам си подаде оставката. Но така правят хората с достойнство, а не червените антибългарски комунисти. Те са нечестиви и безскрупулни.

28

До 29

преди 6 години

Вземи да прочетеш нещо по темата за да не ти се смеят .Я кажи колко хиляди са осъдените във Франция от такъв съд и колко от тях са *** ,осъдени за това ,че са правили секс с германци. А тук все пак говорим за хора осъдени за това ,че са рязали глави ,палили са живи деца и жени и прочее . И когато заседава Народния съд Правителството не е на комунистите ,а на ОФ ,където комунистите са малцинство

27

Анонимен

преди 6 години

Нюрнберг е бил съден елита на нацистите бе, снагъл! Разни местенфюрери са ги изтрепали без съд или са станали слуги на победителите.

26

ДАААААААААА...

преди 6 години

ЖЕБЛЯНОВ Е ЕДИН ОТ УМНИТЕ И ЗНАЕЩИТЕ ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В ГЕРБ НЯМА НИТО ЕДИН ДЕПУТАТ НА НЕГОВОТО НИВО ЗАТОВА СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ НО НА БЪЛГАРИНА МУ Е ЯСНО И ПО ТОЗИ НАЧИН ГЕРБ НАСТРОЙВА ХОРАТА СРЕЩУ СЕБЕ СИ С РАЗНИ КУЧЕНЦА КОИТО ПОЧТИ НЕ СА В ЧАС ГОВОРЯТ КАКВОТО ИМ Е КАЗАНО А ДАЛИ Е ТАКА????????

25

Анонимен

преди 6 години

Добре де,ако комунизма е бил толкова лош,защо всички от ГЕРБ на високи позиции во главе с вожда са били комунисти,че и партийни секретари дори.Чакаме отговори от "антикомунистите".

24

Анонимен

преди 6 години

До наесен бесепе ще бъде разчекнато

23

akud

преди 6 години

жеблянов фактически поради заключение. че народния съд и Белене не са нищо лошо също както гестапо и концлагерите

22

Анонимен

преди 6 години

Бе, Жаб! Изправи се на трибуната и обяви, че с отвращение и облекчение напускаш този фашистки президиум, на този фашистки парламент! Отиди и отдай искрена почит на наистина невинно убитите, включи се в Луковмарш и тогава ще те обявят за фашист.Малко демагогия, другар! Виж герберюгите как се отрекоха от партийните си минали съдби!

21

Анонимен

преди 6 години

Комунист оставка дава само с кръв. Каква подписка. Добре че децата им избягаха в омразния запад и не могат да запълнят червените редици и бавно но сигурно изчезват. До 2050г ще са дефицит и чак тогава ще се отлепим от дъното.

20

криста

преди 6 години

Като оставим настрана Жаблянов то думите му не са лъжа. Рано или късно...идва денят на истината.

19

Анонимен

преди 6 години

Може да съдят Народния съд, но за мен е важно политиците от ГЕРБ да бъдат осъдени СЕГА за геноцидът днес. За миналото да ритат не Жаблянов а бащите и дядовците на Павлова, Симеонов и др.

18

Анонимен

преди 6 години

Понеже от ГЕРБ си нямат друга работа,ще събират подписи.Държавата е на автопилот,вожда или оправя света или се заяжда с президента,а народа оцелява на фотосинтеза.