23

Анонимен

преди 6 години

В тубата има кадри от бомжите в Русия. Те там и по нофи ровят и под кили се хвърлят за да изнудват после за пари.А в КНДР просто е забранено да се рови по кофите, не че хората нямат желание.И без това всички си недояждат. Само Прасчо е дебел.

22

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея няма наркодилъри в училищата защото в Северна Корея децата нямат пари да си купят дизайнерска.

21

Беден

преди 6 години

В евроатлантическа България при демокрациата богатите и изхвърлят много храна и затова при демокрацията бедните и пенсионерите в демократияна България могат да ровят в кофите и за оргизки от богатите и живеят добре.

20

Анонимен

преди 6 години

А в тубата има ли доста кадри от С Корея как с корейци просят по улиците, или как деца умират от глад или защотото родителите нямат пари за лечение или кадри с наркомани, малолетни проcтитутки и пенсиониери които ровят в кофите за огризки от храна?

19

Анонимен

преди 6 години

В КНДР никой не рови по кофите, защото в кофите няма нищо.

18

Анонимен

преди 6 години

Северна корея е под санкции и почти не внася петрол. Но въпреки това произвежда собствени автомобили за нуждите на икономиката си и се справя някяк си. А евроатлатническа България за която всички пазари са отворени произвежда само проcтитутки и черноработници за западна европа, София е като гето в сравнение със столицата на Северна Корея а в българските полуразрушени села бабите нямат дори и каруци да се придвижват по калните улици.

17

Жеката

преди 6 години

В тубата има доста кадри от С Корея, това кето се вижда че навсякаъде щъкат пешаци, тук таме някой велосипедист или автобус. Колите са рядкост.

16

Свободен

преди 6 години

При демокрацията всеки е свободен да живее на улицата и да рови в контейнерите с опадъци или да пише CV с надеждата да го вземат на работа. На все повече хора в свободна демократияна България ще им се налага да направят този избор, особено през 2018. Усещате ли как скоро може да останете без работа, подготвихте ли CV? Знаете ли английски?

15

До burzum

преди 6 години

И ти си прав, няма общо. За кой да гласуваме тогава? Кажи алтернативата.

14

анонимен

преди 6 години

Като са толкова бедни горките корейци, как така имат ядрени и космически технологии?Да каже някой от ГЕРБ или от НАТО-вците и лицемерите от Англия, Франция и САЩ?

13

Анонимен

преди 6 години

Няма ограничаване на свободата в КНДР, защото няма свобода.

12

Burzum

преди 6 години

Аз горесписващия да те уведомя долусписващия ,че твоя Бойко е същата тоталитарна азиатска май.муна и няма нищо общо с Австрия и Германия....а България при ГЕРБ е подобие на КНДР ...без ракети щот няма кой да ги направи де...

11

Анонимен

преди 6 години

Смешното е че на турски Ким Син Сен означава Кой Си Ти.

10

Анонимен

преди 6 години

С тази новина ни се вменява за пореден път, че видите ли в КНДР свободата е ограничена и не може да правиш каквото си искаш. А ние гордите *** граждани сме свободни, помните ли преди 2-3 години как празнувахме годишнина от баташкото клане, с много кюфтаци, чалга, радост и веселие и всичко това като почит към изкланите. Резил отвсякъде.

9

Анонимен

преди 6 години

Кои са краварите? Кой е Сорос? Кои са тея Ким?

8

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с визите за САЩ, границите за САЩ отворени ли са? България нали е пълноправен член на ЕС, а САЩ имат довор за безвизов режим с ЕС. Спазват ли САЩ договора с пълноправната членка на ЕС България или най-нагло храчат в лицето на българите?

7

Анонимен

преди 6 години

Ким трябва да изстреля поне 2 ракети по тоя случай, за янките ще остане честта да гледат как ракетите победоносно падат в океана и ще се разнесе грозното мучене на кравите срещу Великия Ким.

6

Burzum

преди 6 години

Тия дето са се родили на тая дата са баси каръците .... хахахаха......ама ще празнуват като полети ракетата...

5

Анонимен

преди 6 години

Когато краварите бъдат заличени от лицето на земята - никой няма да скърби, напротив - всички ще празнуват!

4

До долусписващите

преди 6 години

Бойко не е идеален, но е без алтернатива и посоката му е абсолютно вярна. В крайна сметка, границите са отворени. Щом Европа не ви харесва билет за Северна Корея или безбрежната руска степ и друм. Да, ама обикновено пишете от Австрия или Германия и пращате децата си в Америка, но тук славите Северна Корея и азиатското джудже.