20

Цецко Бистроводов

преди 6 години

Цветанов,а докарай чичко си Григор Шопов за да разкатае тази опозиция,която ви се пречка!! Трябва да разберат,че ГЕРБ е държавата и държавата е ГЕРБ!!

19

Анонимен

преди 6 години

Бе тоя за едно депутатско място и майка си ще продаде.

18

Анонимен

преди 6 години

До Шоп натюрСъгласен съм с теб дотолкова доколкото и двете са усойници само, че Цвета не може да и се завърти на малкия пръст.

17

Анонимен

преди 6 години

Посредствеността на Суджук ефенди е болестта на партията му, отдавна ЕООД. Толкова посредствени, безлични и полуграмотни депутати сме нямали. Суджука не търпи до себе си ерудити, хора с качества. Тогава простотията му и тази на Цецо Цървула ще блеснат като прожектори. Трябва да сме разбрали вече, една държава се развива когато се управляв от умни, образовани и честни управници. Я вижте Деса *** от Дулово. Сравнете я с професор Христов, несравнимо е! С Главчо, Деса, Караянчева, бъдеще няма!

16

Анонимен

преди 6 години

Главчев е принципен човек и не се подава на увещания и корупция от трети лица, честността преди всичко основен принцип на Главчев.

15

Шоп натюр

преди 6 години

Тук един Минко ни кара да залагаме на футболни мачове.Искате ли да направим едно залагане, кога Цвета и Корна ще се хванат за косите?Един дол дренки са по манталитет, така ми се чини! :))

14

Анонимен

преди 6 години

Абе Главчо,председател на НС не е ли най-високопоставената фигура в държавата?Не те ли е срам да бъдеш кукла на конци на този,който би трябвало да ти е подчинен?Заслепени от алчност сте загубили всякакво достойнство и чест,ако изобщо сте ги имали,де.

13

Анонимен

преди 6 години

До ПаметливНе щеш Главчо, те ти Цевета!После пак ще си говорим.

12

Значи

преди 6 години

Преди смяната отбора не е бил 1? *** цецко. Много ***.

11

Анонимен

преди 6 години

Тиквата разкарва Главчев като прани *** напред-назад, търсят къде да го натаманя,т че Главчев не е дялан камък.

10

Паметлив

преди 6 години

Още миналата година,когато Цецка се оттегли заради изборите и Главчо седна на нейният стол,стана ясно,че просто не става за тая работа,не му се удава.Ама политиката на Борисов е такава-гледа да не издига хора,които имат потенциал да го засенчат с качества.

9

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха все едно сме по татово време тази ли безгласна буква е решила нещо си ?!?!?! Добре, че тиквата не му заповяда да овъргаля гол в перушина, че и това щеше да стори .

8

Анонимен

преди 6 години

Борисов го уволни и Борисов го остави в парламента.Всички останали глупости ръсени по медиите от едни и същи гербаджии са толкова елементарни,че могат да им се хванат само 80-те%,гласували за ГЕРБ.Сам бил взел решение да се оттегли и сам бил решил да остане депутат.Алоуууу,вие за какви ни вземате?

7

Анонимен

преди 6 години

Това изобщо не ни интересува. Преспокойно може всички да вървят по дяволите!

6

Ха-ха

преди 6 години

Банкянското Дуче размята гербаджийските пешки нагоре-надолу,в опит да спаси собствената си кожа.И успява,щото т.нар. опозиция освен разни номерца не може да предложи нищо съществено.Ама с наличния мат'рял-толкова!България определено има нужда от нещо ново,ама да не е от рода на царската про.стотия и прочее....

5

Анонимен

преди 6 години

Българина заслужава всичко, което му се случва. Не може купчина мaлоумни простаци, да очакват нещо хубаво от живота.

4

Анонимен

преди 6 години

Е как няма да остане дупетат, така ли се изпуска кокала

3

Анонимен

преди 6 години

Главчо бил жертва, му-ха-ха!! Жертва е на лизачеството към Вездесъщия Владетел на света и собствената им тъпота! Ти бива да се гъзиш толкива, но при грибарите това е болест от миналото им. Нали огромната част от тях са отпадъка на БКП, който намери топло местенце в ГЕРБ. Пълно с главчовци и тиквеници. Отиват си Суджуклиите, тяхното бе се търпи повече, колкото и да се гърчат.

2

Шоп натюр

преди 6 години

След този финт на ГЕРБаджиите, кака Корни пуска струйки газ!Усмихва се, но ако те ухапе, ще умреш. Кобра ти не трЕбе!

1

Селянин

преди 6 години

Главчев сам не може да реши нищо какъв депутат е тоя главанак да си оди на село да пасе овцете с една гега. За да вървим напреде трябат 240 Иво Христовци.