53

Джедай Мастър

преди 6 години

Не случи нашия Бойко на здравни министри - сменя ги като носни кърпи и това е. По улиците ги намира, коалиционните партньори го подвеждаха, агенти на Орешарски се опитваха да му вземат стабилността, все лош късмет, но Той не е виновен.

52

Анонимен

преди 6 години

В България всички министри, висши държавни чиновници, едри бизнесмени, олигарси са невини по определение. И няма как да бъдат осъдени, 30 години опит го показвяат. Всички тези дела са прах в очите на хората и за изпускане на общественото напрежение и недоволство.

51

Анонимен

преди 6 години

Всеки си има критерии за неща като морал, достойнство и добро име, но хората на власт смятат, че то им се полага като дворцови персони по наследство! Е, няма такъв филм! По изключение, в онези места за лечение на ментално болни може да си Наполеон, Цезар и който си поискаш. Май имаме доста кандидат пациенти за там!

50

реалист

преди 6 години

Цветанов много искал да го осъдят, ама какво да направи горкия, когато прокуратурата честно си казала, без въздействие от етажите на властта, че всичко било законно.

49

Джурналист

преди 6 години

Започваме малко да приличаме на нормална държава. Иначе в тая държава много се краде, политиците са ни доста представителна извадка от нацията.

48

айде сега

преди 6 години

60 г. си се борил, но отсега нататък името ти винаги ще се свързва с човека,сключил договор със зет си за милион и кусур лева. Това са фактите...

47

Анонимен

преди 6 години

Най-корумпираното правителство за целия преход!!!

46

Иво

преди 6 години

Какво Име бе ФИФИ...........Крадци.....Върнете парите.....Докога ще търпим?ДОКОГА?Жалки хорица, срам ме е.

45

анонимен

преди 6 години

ами те затова не се женят за да нямат нищо общо ако нещо се обьркаимето вече е опетнено 60 години се гради и за миг всичко отива по дяволите

44

българка

преди 6 години

Какво да ви кажа - един милион се изяждат, един милион се изпиват, сал спомена остава... Сутринта ЦвЦв обясняваше как прокуратурата не намерила нищо нередно....вие искате да го съдят. Никого досега не са осъдили - ГЕРБ си имат прокурори, "независима съдебна система" така да се каже. Прокурорите като не повдигнат обвинение и казват, че всичко е законно - горките политици какво да направят.......едното име и единия морал им остава.

43

реалист

преди 6 години

Д.огановия Генерал да подава и той оставка. Знаел е за далаверите му и въпреки това го направил министър.

42

Анонимен

преди 6 години

Su Djukсамо бандити

41

Анонимен

преди 6 години

То вече е опетнено бивш министре.

40

ами

преди 6 години

Името ти вече е опетнено безвъзвратно, бе смо..та..як. Аман от самозабравили се лакоми герб..стки олиг..френи.

39

Анонимен

преди 6 години

Вивам оператор 087123 абе тоя телефон по две седмици ли ще чакаме а

38

тъпчо

преди 6 години

Позакъснял е с това изявление, името му вече е опетнено, пък ако ще и 100 години да се е борил за него!

37

Анонимен

преди 6 години

Ами ще бяга и то силно. Не оставка а 5 оставки ще подаде. Прибра над 1 милион и сега ще се покрие да да не го подгони смока с дисагите! Вие ако бяхте на негово място и да вие гузна съвеста как бихте постъпили?

36

Анонимен

преди 6 години

Никъде в сърцераздирателното интервю с доктора-крадец не чух да се споменав, че откраднатата сума от 1.2 млн лв ще бъде възстановена в Държавния бюджет.Нещо повече, доколкото разбрах от статията, Министърът на Финансите Владиславчето Горанов великодушно е махнал с ръка.Защото излиза, че Държавният бюджет не е на Българските данъкоплатци, които внасят в него, а лична каса на собственика на ГЕРБ.

35

35

преди 6 години

1. Дори *** от БСП са по-честни от *** от ГЕРБ. 2. Кой ще дойде се решава на избори. ГЕРБ нямат шанс.3. След толкова издънки за няколко месеца, правителството не може да продължи да работи, защото е компрометирано. 4. Какво искаш да стане, за да се махнат *** от ГЕРБ? Тиквун да убие човек по CNN?

34

до 25

преди 6 години

Парите вече са вложени в швейцарска банка,или в имоти.