13

Дедо

преди 6 години

Тоя квартал не го ли знаехте 'га купувахте апартаментите?Защо ревете?Защото беше евтино,ама не видяхте ли каква *** е мястото,никаква инфраструктура,тротоари,канали-нищо!През 2 метра са сградите-защо не протестирахте тогава?***!

12

Анонимен

преди 6 години

Нови сгради изниквали в "Манастирски ливади", докато улиците били малко и без пропускливост. Това е протест на новите софиянци срещу най-новите софиянци. И въпреки всичко напливът не спира в този квартал. След кратко време ще има най-нови софиянци срещу най-най-нови софиянци.

11

Анонимен

преди 6 години

Всъщност още докато беше директорка на 73-то части от училищния двор и игрището бяха усвоени за нуждите на строителни предприемачи а госпожа бъдещата кметица с радост и услужливо им отстъпи този фъндък!

10

Анонимен

преди 6 години

Абе друго си е ГЕРБ да дава междибликови пространства на силовите групировки лоялни на ГЕРБ!

9

Анонимен

преди 6 години

София отдавна не прилича на европейски град.

8

Анонимен

преди 6 години

Очевидно на много места в столицата тлее напрежение поради неадекватното управление на града (само вчера бяха три такива, днес още един). Вероятно наближава момент за общоградски протест. Моделът "Държавата КТБ" е валиден и за градовете ни, тоест частният интерес е пред обществения. Да видим кога ще се срути този модел и дали е възможно родните градове и села да добият европейски облик и стандарти за качество на живот.

7

Анонимен

преди 6 години

Който иска зеленина на село. Има толкова изоставени прекрасни села в невероятно зелени местности. В големия град си плащаш данъка здраве, още повече когато е дъно на езеро заобиколено от планини, въздуха с нож да ги ***, те зеленина искали, като да купували един връз друг какво да си мислели ?!

6

scott

преди 6 години

престижната локация до резиденцията?рупай калта и мизериата.

5

Анонимен

преди 6 години

ами..то е било ясно бъдещето на квартала още като са си купували апартаментите -без канализация,без норм.улици и паркове,без градски транспорт , защо е този протест ?

4

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо не квичаха като брояха хилидарките от продадените ниви за заветния апартамент в София.Сега живеят по-зле и от на село, ама така им се пада.

3

Анонимен

преди 6 години

:) доживях го ! Мутри на протест !?!?! Само в задунайската губерния на неандерталските БГ-та е възможно !

2

Анонимен

преди 6 години

А кой ви е карал да си купувате апартаменти без инфраструктура в блатата на София бе селинджъри прости и нахални.Не стига, че съсипахте София пък и усти отворили като крокодили.На мястото на Борисов бих изпратил армията да ви набие *** канчета.

1

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, новософиянците, съселяните на Фандъкова.