11

Червен депутат

преди 6 години

Естествения електорат на БСП - дъpт, финансово задоволен, алчен, скръндза и много пpoст за да се хване на елементарна телефонна измама както и на обещанията на червените другари!

10

Анонимен

преди 6 години

Най доброто нещо което направих когато бях на 18 е да намеря един продънен куфар и да си сложа парцалите с еднопосочен билет за"Където и да е". Това беше преди 27 години.Сега имам благодарно семейство и освен че децата ми говорят български друга файда от ходенето в Бг няма.Не съжалявам че ме няма в тази *** Корумпирана и долна система. Жалко за хората

9

Анонимен

преди 6 години

На корумпираното прасе няма да направят нищо. Първо защото е колега и второ защото прокурорите и съдиите са същите ***. Ще им даде некой лев и всичко по старому

8

Анонимен

преди 6 години

Каде е Бойко и Цеци ?? каде са ??? аа верно бе ...асфалтират магистрали и козируват в ЕС

7

Анонимен

преди 6 години

Това е дъното... това е нечовешко... вместо да помагаме на нашите баби и дядовци , тия *** им взимат последните стотинки. Заслужават електрически стол тея!

6

ех

преди 6 години

Добре ,че не сме Иран,Северна Корея или Китай!Там за такива, има едни културни събития с пироефекти,висулки и други атракциони.Мисля ,че в СА ползват изпитани и канонични методи на студената стомана.

5

123

преди 6 години

Като сте балъци плачете. Сори ама това е положението. Цял живот ви лъжат и крадат и пак не се научихте. то не бяха полици, ало измамници и кой ли не. Ама нека ви е, като сте прости и глупави така ви се пада. Лошото е че заради вас и ние страдаме, че като отидете да гласуватер и се чудите з акой по-голям крадец да си дадете вота. Накратко не ми е жал, ама никак.

4

Анонимен

преди 6 години

"Корумпирани ченгета! Че то други има ли ..."Мел Гибсън, Payback

3

ФБР-то

преди 6 години

To w BG честен човек няма какво остава за ченге

2

Анонимен

преди 6 години

Дъното!Това е Дъното!Този Дартанян знае ,че взима парите на старицата за погребение ,но не му пука.Чудя се абе ако на всички вземе да не ни пука?

1

Анонимен

преди 6 години

ТО ДА Е САМО ТОЯ!А ТЕ ВСИЧКИ ЧЕНГЕСАРИ СА БИВШИ..СЕГАШНИ И БЪДЕЩИ ПРЕСТЪПНИЦИ!ПРОГНИЛА КОРУМПИРАНА СТРУКТУРА Е МВР!