38

Анонимен

преди 6 години

До бг смешки 2 Нещо по -съвременно ! .. СГЛОБЯМАМЕ МЕРЦЕДЕСИ В КЪРДЖАЛИ !... Червеният Гербер по повод откриването на манифактура за елтабла и кабели за автомобилостроенето .

37

до 35

преди 6 години

То си личи че обичаш ЛСД я ни посочи името на един американски учен изобретил нещо ?

36

Makedona

преди 6 години

Ajjde de ..... bre... bre ami kako taka be...... znaci Mesecinata e Bolgarska zemja

35

Анонимен

преди 6 години

На 1 ноември 1911 г. италианският младши лейтенант Джулио Гавоти извършва първата в световната авиационна история бомбардировка от въздуха с моноплан "Етрих Таубе , като хвърля 4 ръчни гранати Cipelli в района на Триполи , където са съсредоточени около 1500 турски войници. А нашите летци повтарят бомбардировката на 29 октомври следващата 1912 г. по време на Балканската война. А Първата световна започва чак на 28 юни 1914г. с убийството на Франц Фердинанд...

34

УЖАСА БГ

преди 6 години

ами той българина много обича да лъже , краде и да си измисля ...... някой да не е бил прецакан или изработен от наш сънардоник за квото и да било ....няма такъв ! винаги ше те изработят с нещо .....я с помпичка а таксито , я с ремонт нещо, я с надписване на сметка .... лошото е че мисленето у БГ е дай да ти взема парите ( келепира) и до там ....след мене потоп ...... свършването на работата н е оставена на заден план .... за тва цялата ни оправия е такава ....

33

Анонимен

преди 6 години

той пристига в Канада през 1951 годинаНякакво осветление как е успял да напусне България ? През 1951 г. ?Направо е избягал, станал после американски гражданин и точка по въпроса. Той е Американец.Няма какво България да се кичи с чужди венци. Че някой или предците му са родени някъде си не прави от тях гражданин.

32

Край

преди 6 години

То и първия човек на луната е българин обаче от арменски произход - казва се Ян Бибиян.

31

Анонимен

преди 6 години

"Лунната програма на САЩ е изцяло заслуга на български и руски учени"Пич, и аз обичам ЛСДто, ама не преди обяд...

30

Анонимен

преди 6 години

До бгДаже и в това не сме добри. Просот няма никакъв контрол. Ходи и върти далаваери, когато дори и обикновнните провереряващи са готови, за 1000 лева, да игнорират и убит на земята човек. Ще има само "Ами лек ден ! В сряда пак ще минем "!

29

Край

преди 6 години

Голяма ЛЪЖА без българин нема.

28

до 24

преди 6 години

Това за Наполеоновия комплекс го кажи на краварите те се хвалят, че са ходили на Луната ама руснаците без много да приказват първи изстреляха човек в Космоса. Лунната програма на САЩ е изцяло заслуга на български и руски учени Руснаците видяха, че със луди плагиати страдащи от Наполеонов кoмплекс на глава не се излиза и ги оставиха да си трошат главите.

27

щщд

преди 6 години

"Благодарение на това (няколко ръчни бомби със символичен ефект)...пада Одринската крепост."(!!!) Там ,в редакцията четете ли въобще,това което пишете?!

26

Анонимен

преди 6 години

не знаех, че имаме изобретения и в киното. бравос.

25

бг

преди 6 години

До Анонименнация техническа ама в краденето и в далаверките ......

24

Анонимен

преди 6 години

аз от статията разбирам, че ако не бяха нацистите, САЩ нямаше да кацнат на луната ...фон Браун не беше ли създателя на ракетите Фау1/2

23

бг смешки

преди 6 години

то и аз съм българин но е факт че бъгларина много обича да си измисля и да завижда ..... хващал съм много познати и приятели да лъжат за глупости и да си измислят за кво ли не ..... това са фактите ! не виждате че всеки ден ви лъжат за кво ли не .....всичко гледа да изработи у БГ .....манталитета ни куца яко !

22

Анонимен

преди 6 години

Някой беше казал : България, нация техническаПочти всичко, изобретено по света, е дело на Българи, нали така ?

21

begerege

преди 6 години

Време е за реклама и тупане по гърдите

20

Анонимен

преди 6 години

поведение е отдавна добре известно, проявявано е и от Наполеон, нарича се "наполеонов комплекс".

19

бг смешки 2

преди 6 години

е са ....подрбности че Джон Атанасов е бил част от цял екип ......са си си спомням една българка работеше в Адидас като някъв дизайнер ..... и веднага нашите медии гръмнаха че Адидас дизайна се правел от българска ....а те Адидас имат сигурно имат хиляди дизайнери и дизанейрки ..... но важното е да се преучвеличава и да се прави от мухата от слон .... да покаже бай Ганио колко е велик на света ..... трябва да престанем с тия селски комплески ....вече ни смеят в цяла Европа .....