78

Анонимен

преди 6 години

Светът се страхува от КНДР, поради повсеместната американска пропаганда. От толкова вой и приказки на Тръмп светът забрави кой започна цялата истерия. Това не беше Ким. С К от много години прави опити с атомно оръжие, но до сега никого не е нападала. Докато Сащ и опити правеше в Тихия океан и са единствената държава, която пусна атомни бомби. Ако трябва да се страхуваме от някого, че ще извърши провокация това са само Сащ.

77

Анонимен

преди 6 години

А къде са copocидните медии да направят филми, интервюта с историци, общественици, учени, да издават книги, да организират конференци и семинари, интернет сайтове за хиядите избити до девето коляно български семейства от комунистическия терор според сталинския модел където! Защо никой не знае имената на хилядите избити по сталенски модел цели семйества демократи до девето коляно?

76

Анонимен

преди 6 години

ми щоо, в северна корея нали гладуват и живеят в землянки

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91предполагам, че са на банкет заедно с близките на хилядите избити в бомбардировката над София :)))) А истината е, че по Сталински модел, ако един член на семейството е "небагонадежден" то го отнасят всички - там са близките им, при тях :(

74

Анонимен

преди 6 години

Ся нема да се изненадам, ако краварите си думнат сами атомна бомба някъде из NY и после обвинят за това Ким. Както си събориха сами кулите близнаци, така нема да им мигне окото и ядрен фишек да си гръмнат, за да си развържат ръцете за война, от която отчаяно се нуждаят.

73

Гурбетчия

преди 6 години

САЩ са гола вода.

72

Анонимен

преди 6 години

Къде са близките на хилядите избите от комунистическия терор да правят възпоменателни митинги и шествия да почетат паметта на хилядите избите от комунистическия терор, да искат обезщетения, къде са cocopoидните медии да направят филми, интервюте с близките на хилядите жертви на комунистическия терор, да направят интернет сайт с имената и ликовете на хилядите избити от комунистическия теоро след 9ти септември 44та?

71

Анонимен

преди 6 години

Нема страшно ве! Аре не се ycиpaй ве свят! Комунисти никога не са започвали война, а Ким е комунист. Нещо неясно?

70

пекин

преди 6 години

През периода 1950г -1953г американската авиация е бомбардирала и убила 20 % от населението на Корея!

69

Владимир Путин

преди 6 години

Ким храчи в краварските гърла.

68

Анонимен

преди 6 години

Ми айде, нека опитат на бомбардират Пхенян и да избиват цивилно население както бомбардираха цивилни в София, да видим дали после Северна Корея ще издигне в Пхенян паметник на американските пилоти които са избивали цивилни корйески граждани.

67

Анонимен

преди 6 години

Светът се страхува от Ким, щот светът (доколкото тия няколко държави са светът), е мега откачен и побъркан! Яко промити и огладени мозъци! На стадото му се каже че еди кой си е враг, и стой та гледай масов ступор и нacиране! Пфу! Откаченяци.

66

Анонимен

преди 6 години

Естествено че говедарите ще ги е страх от Ким. Зашото нямат адекватна противоракетна отбрана. И никога не са имали. Нищо че обърнаха целия свят да им пази дебелите г*зове от възмездието. Ще си го получат.

65

Анонимен

преди 6 години

От трибуната на ООН министърът на външните работи на КНДР Ри Йон Хо нарече Тръмп "психически неуравновесен човек, страдащ от мания за величие", и предупреди, че ако в резултат на въоръжено противопоставяне между двете страни "загинат невинни американци, то Тръмп ще носи цялата отговорност" за това.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 76Женевската конвенция е подписана доста по-късно. А под пряко ръководство или по нареждане на русия са избити доста повече цивилни българи!

63

Союз

преди 6 години

Еволюцията им разказа играта на московските пияндета.

62

SpaceX

преди 6 години

Мадуро им разказа играта на фашингтонските прасета.

61

Анонимен

преди 6 години

Ким щедро ще нагости говедата с ГОЛЕМИЯ РАДИОАКТИВЕН ЧЕРПАК.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 69Да и фактите за твърдението ти са - къде? При четенето, има ли избирателност на литературата?

59

Западноевропеец

преди 6 години

Краварските форумни слуги са в ступор и се ослушват смутено като американски инструктор в Сирия, чул звука на СУ-35.