10

Анонимен

преди 6 години

До 2017Кабак втасал, имате ама не е ваше, а на НАТО. 70 бомби В61, но американците си ги прибраха след цирка разигран от вашия главен оперетен изпълнител Ердоган с режисирания преврат.

9

факт

преди 6 години

По същия глупав начин САЩ анулираха споразумението с Северна Корея с измислени и лъжливи аргументи през 2001г.и вижте какво става.САЩ не искат мир те са като вампири който се хранят от войни и смърт.

8

Доктор Ох Боли

преди 6 години

Дончо пак не ме е послушал ..Не е пил хапчетата си :(

7

Анонимен

преди 6 години

До 2017Кабак, Турция кога ще си произведе ядрено оръжие?

6

Анонимен

преди 6 години

Тръмп заподозря Иран: Не спазва ядреното споразумание!Че защо да го спазва? Президентът на САЩ спря ли СК? Не я спря, тогава защо Иран да спазва споразумения. Съвсем скоро ще се появят още 2 нови ядрени държави Япония и Южна Корея. Сбъдват се най-ужасните сънища на Русия и Китай пред вратата им нови ядрени сили и то какви? Високотехнологични а не тревопасни като СК.

5

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството, че тия всеки ден връткат глобуса и където им спре пръста с тая държава се заяждат. Оправете си първо ***, дето се гърмят по 59 души посред бял ден.

4

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ако Иран има ядрено оръжие, това означава война. Ядрена война. Гарантирано е. Наистина трябва да бъдат спрени за общото благо.

3

Тамплиер

преди 6 години

Ако бат Доньо съумее да насъска СА че и Пуйкистан кат питбули срещу Иран, е тогава шъ го призная за велик. Хахаха.

2

Анонимен

преди 6 години

Сега Иран ли е наред.С корейците не ви стигна смелост да ги отнесете като Либия,и Ирак.Който не мисли като вас и не с вас значи е против вас и е враг.

1

Демократ

преди 6 години

Браво на Иран, щом САЩ имат ядрено оръжие всички трява да имат. Hали САЩ е пример Иран са демократична държава във духа на Краваристан къде е проблема или Рижия перчем завижда на персите ?