33

Тези

преди 6 години

Ако разбираха от управление,щяха да знаят ,че лоялността и контрола са най -важните компоненти!И най-добрият специалист,избран с конкурс,така може да те изпързаля,че свят да ти се извие!Затова,Др-ко ***,карай в лоялното платно,главно е Заето!

32

Анонимен

преди 6 години

"Партия ГЕРБ се учреди през декември 2006. Всички от ГЕРБ преди това не се познаваха. Нормално е като станем приятели през тези 10-11 години някой да се обърне към някой приятел и да го покани като кум", продължи Цветанов."Скрийте го тоя човек, че ви излага допълнително.Кой кого не е познавал, бе? Във властта от 75 години са все едни и същи хора и отроците им. Айде няма на кого да ги предавате тези номера! Балами не останаха.А младите, които не помнят кой какъв и къде е бил,ги няма в България.

31

НЯМА НИЩО ТАЙНО

преди 6 години

То тук не го пише, но в Габрово широко се обсъжда и въпроса за назначенията на любовниците.Споко, всичките са на високи доходни постове.

30

Анонимен

преди 6 години

ТАКА Е ЦВЕТАНОВ, СТАРА МАНДЖА. В ГАБРОВО МНОГО ОТДАВНА ГЕРБАРИТЕ КРАДАТ СЕМЕЙНО. НШЩО, ЧЕ Е В СОФИЯ ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ. КОЙТО И ГАБРОВЕЦ ДА ПОПИТАТЕ, ЩЕ ВИ КАЖЕ, ЧЕ ТОЙ Е ИСТИНСКИЯТ КМЕТ НА ГАБРОВО.А БИВШИЯТ ДЕПУТАТ И СЕГА ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР НА ГЕРБ (СОБСТВЕНИК НА СЕРВИЗ) СТРОИ ГОЛЯМА КЪЩА НА ГИРГИНИТЕ (курортно село на 8 км от Габрово).

29

Анонимен

преди 6 години

Някои седнали да се кахарят.Ми що така, бе хора?То беше очевАдно още като "спечелиха" третия мандат, че така ще бъде.

28

те го знаят

преди 6 години

Така става с всяка партия която преяжда с власт и не може да контролира своите членове и лидери по места,а и когато приема куцо и сакато и им дава власт.

27

Анонимен

преди 6 години

Партийо любима!Ти права си, когато съгрешиш дори!Гьонсурата тебе водикъм нашия победен строй!Горе - долу така беше!

26

Анонимен

преди 6 години

До гербист от класа и тонкатаЩо не се вземете двамата, па и да се поевнет :))

25

Beitul

преди 6 години

Naznacheniata sled publichno obiaven i realizan e-konkurs li sa?!

24

гербист от класа

преди 6 години

Мачкай Цецо, мачкай. На този *** народ това му трябва, зада разбере къде му е мястото и ние ще му го покажем къде е. Не трябва да се позволява да ни държат сметка какво сме били правили, а да се подчиняват трябва. Като се каже на народа да скача, той трябва не да умува, а само да попита: Колко високо?

23

Анонимен

преди 6 години

Такива са хората подтискани от майките си, нямат нищо зад кожата си, не усещат никакви угризения да ти каже нещо днес, а утре да каже че няма такова нещо. малко по-нататък в живота си искат да стават политици, демек фурнаджийски лопати. Факт, на всички ни е ясно как се назначава работник, чрез връзки. Всеки работи за някого

22

тонката

преди 6 години

Мачкай другарите Цецо,мачкааааай.Ех какъв кеф ми е да гледам България как се развива под управлението на ГЕРБ вече много години.Повече никога власт за комунистите русофилистични.ЕС,НАТО,САЩ,далече от Руското *** и накрая БАТ ви Бойко победоносеца да ви го монтира четвъртит мили другари.(:(:

21

Анонимен

преди 6 години

Един колега от друг сайт беше написал съвсем правилно, че показването на това лице по медиите лекува от запек.

20

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Цецо е завършил ВИФ и влиза...случайно в политиката,както случайно ментора му Боко става Главсек на МВР с пожарникарска...закалка и след това случайно го избират за кмет на Софето заради снажната му...осанка и буйния перчем и се...втурва смело в...политиката.Сега случайно Цецо дава...оценки от всякакъв род,от президент до кумгейт,суджукгейт и още други...гейтове.Това явно го е учил въфф ВИФФ,да не се огъва пред...никакви трудности и да спазва...девиза: Напред,кръгом и пак...напред(никога назад)

19

Българина

преди 6 години

Стара но вмирисана! Искаш да кажеш че престъплението има давност? Кажи го в европарламента.

18

Анонимен

преди 6 години

Някой да обясни как 1 км на бул дондуков струва 7 млн и как кръговото на лъвов мост струва 40 млн ?герберските суджци надебеляват с 30 процента от всяка поръчка без печалбата на строителя

17

за старата манджа

преди 6 години

Демек вече е топлена ама на вас *** от ГЕРБ не ви пука.Ами като е стара защо не я изхвърлихте пустата манджа, че да нямат сега за какво да ви хапят БСП-арите.Ама то наистина ако си изхвърлите всичките "стари манджи" няма да има от къде да крадете, няма и да има кой да трепери от вас и да гласува от страх за вас

16

Анонимен

преди 6 години

Наглостта герберска няма край.

15

Анонимен

преди 6 години

Тия скоро не са ли обирали някоя мандра или склад за суджук.

14

Анонимен

преди 6 години

НА ВАС ПОЛИТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ В ГЛАВИТЕ ВИ СА САМО ПАРИ И ДАЛАВЕРИ ! ЗАТОВА ЗАТЪВАМЕ ВСЕ ПО-ВЕЧЕ ,ЗАЩОТО ВСЕ СТЕ НЕНАЯЛИ СЕ !