30

пор

преди 6 години

30 години в Каталуния, а говори на супер строшен испански. Поне да беше научил диалекта , тоз бунак смешен.

29

Сула

преди 6 години

До АнонименОстави Кърджали на мира бе олигобанан такъв каде си тръгнал да намесваш Каталуния с Кърджали. Ромеите идат до 5-10 години такова Кърджали ще ти дадат че свят ще ти се завие!

28

Анонимен

преди 6 години

Фашистите от ЕС искат всички да ги хвалят, но нищо лошо да не се казва по техен адрес Вече не можете дори да изразите възмущението си, емигрирайте в Русия, докато не сте осъмнали в някой европейски концлагер или ГУЛАГ.

27

Анонимен

преди 6 години

Браво на Ицата всички нормални хора са длъжни да осъдят терора над мирното население, голям футболист и голям човек. Мисля, че испанското правителство трябва да подаде оставка и там да дойдат хора, които могат да решат проблемите по мирен начин. Рахуй и Сорая в затвора властта е хубаво нещо, но дали не са си превишили правата, нека Съда по правата на човека да отсъди. БГ - Каталуния - Крим вечна дружба

26

Анонимен

преди 6 години

Голям футболист и изключително проста личност!

25

Анонимен

преди 6 години

Голям футболист, но малък човек!

24

Анонимен

преди 6 години

ИЦЕТО И ТУК И У НАС ГО ЗНАЯТ , ЧЕ Е ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ И ГОЛЯМ ПРОСТА К!!ТЪЙ, ЧЕ АКО ИЦЕТО Е ЛИЦЕТО НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА КАТАЛУНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТО МНОГО СТЕ ГО ЗАКЪСАЛИ!!!-----------ИСКАШ СВОБОДА ОТВОЮВАШ СИ Я ТАКА СЕ ПРАВИ!!!! И НИЕ СМЕ СЕ БИЛИ ЯКО С ОСМАНЦИТЕ С ПОМОЩТА НА РУСНАЦИТЕ ДА СЕ ОСВОБОДИМ!!!

23

Анонимен

преди 6 години

ВСЕ ЕДНО ТУК В КЪРДЖАЛИ ДА СИ ПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ НЕ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ А ЗА ОТЦЕПВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА И ТОВА ДА СТАНЕ БЕЗ ВОЙНА С ЕДИН ПИКЛИФ РЕФЕРЕНДУМ!!БЕЗ ВОЙНА НЕСТАА :D

22

Анонимен

преди 6 години

КАТАЛУНЦИТЕ ПОЛУЧАВАТ ОТ ИСПАНИЯ ДА СА НЕЗАВИСИМА ЗОНА ОЩЕ ПРЕЗ 1932 НО ДА СА В СЪСТАВА НА ИСПАНИЯ!!!ОТДЕЛЯНЕ ОТ ИСПАНИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЪРШИ С РЕФЕРЕНДУМ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА КАТАЛУНИЯ КЪМ ИСПАНИЯ Е БИЛО С ВОЙНА!!!КАТО ИСКАТ НЕЗАВИСИМОСТ ТЕ ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА ИСПАНИЯ ТАКА СЕ ПРАВИ!!! С ПИКЛИВ РЕФЕРЕНДУМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЯВИ НЕЗАВИСИМОСТ КОГАТО ТЕРИТОРИЯТА Е БИЛА ЗАВЛАДЯНА С ВОЙНА!!!

21

Анонимен

преди 6 години

ДА ГО ВКАРАТ ВЪВ ЗАТВОРА!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли на коя точно бензиностанция се е разиграла трагедията. От коя верига е и къде се намира. Защото не можах да разбера много много от статията.

19

Анонимен

преди 6 години

КАМАТА Е ПЪЛЕН ***!!! ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ!!!!!

18

Боби

преди 6 години

От Кадя на кадя,едните ще бият другите,въй въй.

17

Анонимен

преди 6 години

Явно на герберастите не им се вижда особено политкоректно изказването на Стоичков.Но това е истината - Каталуня не е Испания и никога не е била. Въпреки 50-те години диктат и геноцид каталунците са запазили бита си, езика си и традициите си.А относно тежковъоръжените испански изверги, които биеха деца и бременни жени - всички го видяхме. От камерите не остава нищо скрито.

16

Анонимен

преди 6 години

Христо Стоичков много ми се издигна в очите с тази си смела позиция.От тук нататък за мен той ще бъде освен блястящ футболист и един достоен човек.Малко са такива.

15

Анонимен

преди 6 години

*** означава народна обувка от кожа!

14

Анонимен

преди 6 години

Браво, Ице - ГОЛЯМ СИ.Мачкай зорошоидите и клеветите им за Каталуня.Отвори очите на заблудените българи, че Каталуня не е Испания.За НЕЗАВИСИМА КАТАЛУНЯ !

13

Анонимен

преди 6 години

От къде на къде , този *** се меси в спора между Испания и Каталуния? Като е ритал В Барса, не го прави каталунец! За кой се смята, да да раздава правосъдие, кой -крив, кой-прав! Заслужава министърката да га осъди за огромна сума.

12

маке

преди 6 години

все едно един в семейството да взима примерно 2000лв другия да взима 460лв и този с 2000-ите да иска развод щот друия нема в бившето СССР еле се отделия ся сите сакат помощ от големия брат та и каталуния ползите от отделянето ке са нищо в сравнение с вредите

11

Томето Русев 2

преди 6 години

... Тази Дама , че няма да го съди - няма да го съди ! То е ясно ... Обаче къде един Български гражданин си вре носа в работа между Испания и Каталуния ?!?! От позиция на какъв ? Кой е той ? ... Айде ... примерно Пике е КАТАЛУНЕЦ и се изказва ... Но Стоичков ?!?! Да му имам титлата "ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА" ха ха ха ха ха ..... ДОКТОР - ПО КАКВО ?!?! ... ПО ПСУВНИ ЛИ ? ИЛИ ПО РЪСЕНЕ НА ТЪПОТИИ ?!?! ..........