33

войнствен атеист

преди 6 години

до АТАКИСТДори не казвам че е различно увреден, а промит - подведен, измамен, т.н.Всеки може да бъде измамен и да вярва в лъжи - като глупавите се подвеждат по-лесно от умните. АКО впоследствие установят истината, отхвърлят неверните твърдения натрапени досега (примерно да смени религията си за друга/никаква). В такъв случай не мисля че може да се говори за увреждане.Докато за истински увредените хора с болни мозъци, лечение все още няма - освен зомбиращи медикаменти, де.

32

АТАКИСТ

преди 6 години

Анадолски, той и съседа ми е мюсюлманин и изключително кухо индивидче, но ела му кажи да се самоубие сред християни и че ще му обещаеш 40 девици, че да видиш как ще ти се изсмее.Това не са прооости хора..да организираш самоубийствен атентат викаш може да направи най-големия промит мозък без капка мозък? Това са болни хора от рождение.

31

АТАКИСТ

преди 6 години

до 53Как един нормален човек става камикадзе според теб? Нали трябва да не го слуша главата по рождение. К'во не ти стана ясно?

30

АТАКИСТ

преди 6 години

до 38И откъде знаеш, че на болните мозъци не им е "казано отгоре"? Каква е разликата между гласовете които които казват на душевно- болния какво да прави и гласовете на ония от организацията?Къде е разликата?

29

Анадолски

преди 6 години

До АТАКИСТШизофрения, Параноя=Болни мозъциСекти мекти=промити мозъциЗа шизофренията например, можеш ли да кажеш в случая че, е "промит" мозък! Щом са едно и също за теб! :-)

28

Анонимен

преди 6 години

46-ti proverete si kakva e razlikata mejdu Republic I demokracia ;-)!

27

АТАКИСТ

преди 6 години

до 38 А когато ти увредят мозъка с внушение, не става ли промит болен мозък?Значи казваш, че болния мозък на лудите е по-различно увреден от тия на терористите? Ти би ли обяснил друг факт, че болен мозък, не би избил без причина невинни хора, а просто да си седи сред обществото без агресия за разл;ика от промития? И кой тогава е болния мозък впрочем?

26

войнствен атеист

преди 6 години

До АнадолскиГледай в утубата видеа на един "The Masked Arab" - един арабин както подсказва името, бивш мюсюлманин а сега - атеист. Та този пич най-обстойно разчленява целия к*ран барабар с най-приетите в исляма хадити, като дори го чете на арабски. В крайна сметка се оказва, че всъщност точно ИДИЛ следват най-близко принципите на пророка мохамет.... :)Изводите оставям на вас, че иначе ще ми изтрият мнението заради нарушаване на ЕС разпоредби...

25

Анонимен

преди 6 години

Real a li e strelbata, vie Kak mislite ;-)?Vie samo na television Li vervate ???Misleneto ne varvi Po prava linia :-))).

24

Анонимен

преди 6 години

T.e. koi shte napravi pari sled tozi alt :-)?

23

Анонимен

преди 6 години

Не е терорист, защото няма политически искания. Но мюсюлманските гении не могат да го осмислят това.

22

войнствен атеист

преди 6 години

Промит мозък = да ти внушат, че да извършиш даден варварско действие е напълно ОК. Такива хора с лекота наричаме терористи.Болен мозък = никой не ти внушава нищо, правиш каквото правиш, защото нещо не е наред с невроните в мозъка ти. Такива хора са просто БОЛНИ.Разликата е съвсем тънка, но я има. За промит мозък просто ти трябва ограничен ум. Но далеч не всички с ограничени умове са с болни мозъци.Ако някой не разбира горното, да отиде да се прегледа!

21

Анонимен

преди 6 години

Vaprosa e Po drug, koi ima interes ot tozi act ;-)???

20

Анадолски

преди 6 години

До АТКИСТБрачед, точно "промит мозък" е синоним на "болен мозък", защото в сектите или в тия организации ИМЕННО това ти правят- увреждат ти мозъка душевно с насаждане на техните идеологии.Тероризма е един вид зверска болест да, но Тогава защо и на Ахмед не му викат "болния", а терорист? Щом става въпрос пък за Стивчето "болничкия"? Защо? За да изглежда по малко виновен, по малко невинен, по малко зверски, нали? Е то това си е чисто Лицемерие!За мен и оня Ахмед от идил е терорист и тоя Стив!

19

Анонимен

преди 6 години

Idete I proverete definiciata na dumickata. Otgovora e tam. Kakva e politicheskata cel na streleca ;-)?

18

Анонимен

преди 6 години

Защо вече няма лудници,а "пациенти"в общите болници,лекувани от невролози,вместо от психиатри?ТЕ са сред нас и все по-често напомнят за себе си,като оставят кървави следи,уви.

17

До 27

преди 6 години

Е, че той е показал....гълта на бежанци, споменава майки и т.н....разбира се с чужди никове. Истински мъж!!!! Хахаха

16

АТАКИСТ

преди 6 години

до 25 Брачед, точно "промит мозък" е синоним на "болен мозък", защото в сектите или в тия организации ИМЕННО това ти правят- увреждат ти мозъка душевно с насаждане на техните идеологии.

15

Анадолски

преди 6 години

До 25Колега остави го да покаже какво може!

14

Анадолски

преди 6 години

До АТАКИСТ" А тия които вярват че ако избият правоверни самоубивайки се в териристичен акт, Господ ще ги възнагради пребогато, като им осигури 40 двевственици на небето? Това не са викаш болни мозъци? Ай ссстига , беее!"Колега те по скоро са ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, хора, които не са чели истински Корана, такова нещо НЯМА там! Между промит мозък и болен мозък има разлика!