35

абсурдистан

преди 6 години

е,нема такава държава ! -Нема! всички знаят ,медиите си лаят и Никога Нищо !

34

Анонимен

преди 6 години

Щото пък при БСП го няма това. Със всички е така и не е от вчера това.

33

Льольо

преди 6 години

при БСП беше същото, просто разлайват обществото едната клика в битка за кокала с другата. Обикновените пролетари се джафкат отстрани, подсмърчат, псуват колко са лоши другите и това е истината за обществото ни :)

32

Анонимен

преди 6 години

Докато цяла България се тресе от поредния ГЕРБ ГЕЙТ скандал , подлизурковците в БТВ ,,построиха " още 3-4 магистрали с някакво голобрадо министърче . Господи, наистина ли сме толкова глупави ?

31

Манолски

преди 6 години

айде и тоз удари по имиджа на вожда, до няколко дни е чао от ГЕРБ

30

реалист

преди 6 години

А като знам, че всяка година се дават по 2 мрд за саниране при положение, че много сектори имат нужда от финансиране, а и държавни училища и детски градини не са саниран...чак свят да ти се завие от далавери.

29

Пешо

преди 6 години

Хасково да беше само. Къде и да се ровне същата смрад. Няма наяждане тая пасмина гнусна. Мафиоти. Коза Ностра пасти да яде пред герб.

28

ХМ

преди 6 години

Веднъж стомна - втори път.ГЕРБ се сриват със скандал всяка седмица ,времето им е изтекло.

27

Анонимен

преди 6 години

БСП обвини депутата от ГЕРБ Делян Добрев в шуробаджанащинаСАМО НЕГО ЛИ?

26

А. Колева

преди 6 години

А в Силистра какво е бедна ви е фантазията...

25

Анонимен

преди 6 години

Суджуци, кумове, съученици... Има ли шуробаджанащина в Хасково?НЯ-***!Вие друг отговор ли очаквате?

24

истина

преди 6 години

това което го казва другарката елена е истина.огледайте се във вашия град,вашата община и споделете с истинските имена.тук не става въпрос за син червен жълт.става на въпрос че на който чичото е поп ще стане владика.туи то.ха ходете на сватба сега че кумовете чакат...???

23

Суджукларев

преди 6 години

Нека да не вярваме на тези клевети и опорни точки. ГЕРБ е евроатлантическа партия и ние зачитаме демокрацията. Затова и махаме всички кадри от предишните управления, защото те не са добри.

22

Анонимен

преди 6 години

В Силистра,Габрово,Плевен,Варна.Бургас,Пловдив, в големи градове и малки села мафията Герб се е настанила и пуснала пипала навсякъде!За да маже Главната Мутра да краде необезпокояван цялата Държава е разбределил губерниите на по-малките мутри,избрани,назначени и контролирани от Цвък.

21

Анонимен

преди 6 години

Де да беше само в Хасково. Като се тръгне от самите кметства, се мине през млечна кухня и се достигне до горски стопанства. Навсякъде все наши хора. Едни и същи фирми печелят големи проекти, нищо че тези фирми се източват и заплатите се бавят с месеци. Плаща се в строителен материал.

20

Анонимен

преди 6 години

Как е уважаеми гласоподаватели? Да не би да сте разочаровани за 61245 път? Пак идете да гласувате за същите от години!

19

18

преди 6 години

Познавам Елена Йончева и трябва да ти кажа, че е скромен и фин човек. За разлика от теб. И не, не съм комунист. Точно обратното.

18

Срам ме е!

преди 6 години

Гласувате за мутра и очаквате ред и възход?!?!?! Що за народ!Срам ме е от вас!

17

станишевата

преди 6 години

Личната злоба на озлобената към всичко в живота й пишманжурналистка Йончева е безгранична, необятна и всепоглъщаща. Като всяко комунистическо изчадие.

16

Морски

преди 6 години

ГЕРБ е мафия.Факт.