116

Анонимен

преди 6 години

Русия е враг на България и всичко българско от 1885 година, нормално е да се пазим от тях !

115

Истина

преди 6 години

Чуждите военни бази засташават сигурноста на България.

114

Да попитаме

преди 6 години

Съгласнили сте да се разполагат нови бази на територията на България ???ДА +НЕ -

113

ХМ

преди 6 години

Няма ли един завод ,а само бази?Нали трябва да има какво да защитават тези бази ,нали бе Паси-еб,си.

112

Калеко Алеко

преди 6 години

България трябва да се възползва от влошените отношения на Турция с НАТО и да стане основен център на НАТО на Балканите и Черно море. Това е ще бъде и една стратегическа инвестиция в бъдещето, която ще ни донесе дивиденти и ще се отрази на сигурността, икономиката и цялостното ни развитие в бъдеще. Що се отнася до раССия тя трябва да се държи на къса каишка и да и се сложи по-стегнат намордник .... !!!

111

Пустите со..ро..си

преди 6 години

То,в Европа няма де да стъпиш от натовски бази с мирни цели,пък за едногънковите мозъци,Русия била агресор. Русия си кротува и не заплашва никого. Заплахата за САЩ ще дойде от другаде и на краварите ще им счупят рогата.....А,тази ку..ха лей...ка Захариева е толкова жалка,че е посмешище.Горката. Тя няма умствен потенциал да стори нещо добро заБългария. Кънти на кухо и следва политиката на ГРОБ.

110

Анонимен

преди 6 години

До 125Е то и украйнците и грузинците бяха обявили че няма да воюват с Русия, даже украйнците им бяха дали да си направят база в Севастопол, от която според путинската пропаганда щели да печелят по 160 млн $ на година, та незам колко спечелиха, ама руснаците им окупираха Крим и им разпалиха гражданска война

109

ДА

преди 6 години

Сигурен съм че мислещото мнозинство Българи са против всякакви чужди бази и за неотрална политика.

108

Анонимен

преди 6 години

Тази хубавица пак се е изцепила, че и Паси изплува....Барем да бяха казали ,че американците ще си плащат за базите им у нас и за в бъдеще и толкова! Като ще им даваме / а не предлагаме /бази - да си плащат ! А като не искаме да ни целят с ракети да обявим, че няма да воюваме с Русия и мача е приключил...Толкова ли е сложно?!

107

Факт

преди 6 години

От много години кандидатите за външен министър се предлагат и удобряват от САЩ,все мижитурки и предатели.

106

ХМ

преди 6 години

В България има 200 000 имота на руснаци по черноморието.НАТО ще пази имоти на руснаци от руснаци хахаххаа

105

Анонимен

преди 6 години

До сдссСърбите каквото си търсеха ги нсмериха. Сега руските *** са на път да го получат. Петата им колона също.

104

ХМ

преди 6 години

Направо предлагам на централен плаж Варна.Колкото може в по гъсто заселен район.Тъкмо ще спите по спокойно ако стане патакламата.

103

Анонимен

преди 6 години

До 117Е как така сме загубили 6 милирда, нали според вас руските тролейбуси от депото в Петербург, България не произвежда нищо :)

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117С говорене на лъжи нищо няма да постигнеш господин предателю руски ***.

101

Анонимен

преди 6 години

Само от контрасанкциите на Русия България вече е загубила 6 милиарда, да не говорим за загубените пазари в Русия които вече са превзети от азиатци.

100

Анонимен

преди 6 години

е добре де в Турция като има няколко бази на НАТО какво там неходят руски туристи ли ? даже са повече от колкото в самата Русия :)

99

Анонимен

преди 6 години

"За 10 години в ЕС загубите на България от членството се изчисляват на над 80 милиарда - преки и непреки загуби." - долна лъжа от коментар 86, ако се провери IP адреса ще се установи, че е от някоя фабрика за ***.Ако имаше такава загуба, досега да сме аут от ЕС за да ги излапат олигарсите тези пари.Долна лъжа от една гнида.Русия призовава Ес и САЩ да дадат пари за възстановяване на Сирия, защото са мизерници и 70 рубли са 1 евро.

98

Анонимен

преди 6 години

До 107Ходи па ти се гръмни с тия руски туристи, и целия мутренски туризъм по черноморието, и без това не плащат данъци, така че ми е през оная работа за тях

97

сдсс

преди 6 години

"НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност."хехе кажи го на сърбите в Косово и в цела Сърбия примерно.