33

втора природа

преди 6 години

До Анонимен 31Забравяш 200 год византийско и 500 год турско мачкане!

32

Идеалист

преди 6 години

Валери Симеонов да не го изпратил с букет. То да не да дърпа и събаря стари жени по границата.

31

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Бързал... - имал среща с Максим Ставински...

30

Helleborus

преди 6 години

Трябваше гилдията да реагира остро. Като има проблем с таксиметров шофьор, колегите му скачат, като има проблем с моторист, мотористите скачат, защо туризмът не се обажда? Ако не може да се идентифицираш дори с колегите си, как ще се идентифицираш с цял народ? Имаме нужда от солидарност един с друг и то не по заповед отгоре, а като самоинициатива.

29

Анонимен

преди 6 години

Той си е платил на когото е необходимо,за да получи толкова смешно наказание....Жалко за българския съд-наведе се за пореден път....То май тая поза си му е постояянн...Жалко!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Той един беше казал още тогава "Важното е да не се обидят шведите". И май така си и стана.Българинът е свикнал да го мачкат. 73 г. мачкане и още си продължава.

27

Анонимен

преди 6 години

Нямаше ли няколко българина да го изпратят с цветя и рози?Големи националисти и патриоти има в България ей!даже в парламента има. В нета всеки е патриот. Ама на дело никой май не я обича тая държава.

26

до 27

преди 6 години

Ахахахаха, смеши, Костов май така те е оправил, дето го няма в политиката от 15+ години, че още ти държи влажно и горещо, ахахаха, няма забравяне тва оправяне

25

Анонимен

преди 6 години

Иво Христов, ехидната съвецка шпионка, кога ще я приберат ДАНС и да му шибнат затвор за шпионаж, КОГА??

24

Гошето

преди 6 години

И тоя мина метър. Кога ли на българските съдии им е пукало, че престъпници се гаврят с техните сънародници.

23

Анонимен

преди 6 години

Така е, след като имате човек-самолет за президент, така е, сърдете му се на него, докато той си пие водката с руския посланик и ченгето Иво Христов

22

Анонимен

преди 6 години

Ако не платя ток вода парно и опитамда избягам ЩЕ МЕ СПРАТ НА ЛЕТИЩЕТО ! Този къде отива без да плати?

21

бг смешки

преди 6 години

ВИЖТЕ кво в нормална държава този щеше да му лепнат минимум 1-2 години затвор ! че и повече - защото можеше да убие горката жена с такъв шут в главата ... вмерсто това обаче виждам е за пореден път че доказателството че у нас НЯМА НИТО ДЪРЖАВА нито държавни органи които да функционират нормално ..... съда и прократурата пък са най- ниско ниво в момента .......

20

Няма такава държава

преди 6 години

Това вече е ритник в мутрата на кьоравата ни Темида.Това и заслужава!Най-платената,най-корумпирана и най-омразната българска институция, моделирана от Айдуккостовата шайка и дооформена от следващите търтеи-престъпници,облечени във власт.

19

Реалист

преди 6 години

Напълно нормална присъда от български съд!Тук въобще няма значение, че става въпрос за швед - при положение, че в България дават условни присъди за убийство, на колко искахте да го осъдят тоя?Според мен камериерката и нейния адвокат сбъркаха - шведът предлагаше 25 хиляди лева в началото - защо не ги взеха, женицата поне да закърпи семейния бюджет!То беше ясно още в началото, че тоя няма да лежи ефективно!За справка - селски биячи в провинцията с по 20 такива случая се разхождат на свобода!

18

Анонимен

преди 6 години

Потърпевшата да ритне съдията в главата по същия начин. Като се има предвид чистото и съдебно минало ще плати 4500 лева. Ако няма ще направим една кампания, само да ритне съдията или негови деца.

17

Наивен

преди 6 години

Съда го осъди вчера. А защо не преди няколко месеца, на другия ден, след гаврата.И на какво го осъди, като той си е заминал, без да плати жалките грошове. Та кога ще дойде Страшния Съд за скапаната ни съдебна система.

16

Helleborus

преди 6 години

Обаче няма протести, затова ще мине. Протестите в България винаги се организират от агитките на партиите или босовете. Обществото никога не излиза само. В Слънчев Бряг колко хора излязоха, да подкрепят шефовете си, много бяха умни и красиви. Сега къде са, заради колежката си? Къде са всички тези красавци в бели дрехи, толкова възмутени, толкова освободени?

15

Анонимен

преди 6 години

сега ще видим зиганина дет бутна жената в метрото на колко ще го осъдят и ще сравним

14

Kарпузан

преди 6 години

И аз искам да изритам Бойко в кратуната като съм съгласен веднага да си платя глобата.