268

до 301

преди 6 години

В чужбина колко взимаш за същия труд бе отворко и колко ти остават след данъците, квартирата с още 5 в стая? Остават ли ти за болони салам и хляб?

267

do 298

преди 6 години

ne 1200 pod 800 vzemat ima regioni da vzema6 800lv si car

266

ШибиРиби

преди 6 години

Какви ги говори тоя бе - как ли няма да посъветвам децата си да обуят потурите отново и да се върнат да копат по нивите на някой Добрички Суджук.

265

Анонимен

преди 6 години

Най ми е кеф в чужбина като попадна на българи сервитьори или продавач-консултанти, скъсвам ги от капризи, една се опита да ми говори на английски и да претендира, че не е българка, хахаха, извиках й супървайзора и оня като я насоли, да видите тая как сви опашка между краката

264

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 279Пич, 80% от хората взимат под 1200 лева заплата, какви обиколки на света, какви 5 лева те гонят.

263

До до

преди 6 години

"до 287"Така е ! Казах го, защото вече ми писна, когато отида на екскурзия и чуат, откъде съм, хората да бързат да си проверят веощите, след което да ме питат, аз дали работя в този ресторант ... !!!!

262

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен295 - Така и направих.

261

Анонимен

преди 6 години

Ми като българският паспорт е само хартийка, изгорете я, после си идвайте в България като чужденци, и говорете на бабите си на холандски

260

до 292

преди 6 години

И се събуждаш отвит...и потен а?

259

до 290

преди 6 години

Ха ха ха .....къф Мюнхен бе...я си стой на село при козите

258

Кеф

преди 6 години

Продавам лютеничка на емигрантите по 10 лева малкото бурканче! И на суджук налитат като оси! После ходя по света и тия същите емигранти ми сервират и ми чистят стаята в хотела!

257

Анонимен

преди 6 години

Така е Радев, ама те го разбират по малко друг начин - България е там, където им плащат най-добре.

256

до 287

преди 6 години

Моля ви, всички селчовци, простаци и гамени, стойте си в България, че навън, вече ни мислят за някакви краманьонци, благодарение на утайката.-Ха, ха, ха! Само в Мюнхен има 15000 такива *** като вас, които спят по пейките, в приюти, в изоставени сгради. Отритнати са от всички граждани на града и ви смятат за отпадъка на света. Чудят се как да се оттърват от вас.

255

Шаран-БГ

преди 6 години

Политикът е политик ,за да ги приказва, каквито си ги иска ! Господин Президентът не е малко момче. Той прекрасно знае колко промишлени предприятия, колко консервни комбината имаше в България, как работеха ТКЗС-тата и каква продукция даваха. Прекрасно знае и как се плащаха заплати в НРБ!! Като се върнат /АКО/ в България, какво ще правят ? Тук не е пролет-лято, пролет-лято. Има и есен, и зима .Дава ли си сметка г-н Президента, колко хора остават в Родината му без заплати, работейки като роби ??

254

Анонимен

преди 6 години

До КиркегорТоест окончателно да загубим всички излизащи ... Но чеснто казано, докато имам право на собственост в страната, заедно с ниските и данъци, все ми е тая, да, дали имам или не българско гражданствто ... Това е хартийкя, която губи значение а всеки преврат/смяна на правителството/ оставка на Бойко ... така че, с тая курупция, винаги мога да си го купя отново.

253

Анонимен

преди 6 години

Шкартото на държавата - да си стои в нея!

252

Сандо

преди 6 години

Мноо добра идея, бат Генчо вдига телефона, обажда се у Ню Йорк на бат ви Ваньо и въртят бизнеса ... страховита идея ви казвам, кат торнадо

251

Анонимен

преди 6 години

До TangraТи си независим (сравнително).

250

Анонимен

преди 6 години

30 - 50 000 българи годишно напускат страната в посока запад...огромната част от тях с намерение за дългосрочен престой в избраните от тях държави.Тази тенденция е от 1989 година насам...и продължава!С проста сметка ( от 4и клас ) може да се пресметне - кога последния ще "изгаси лампата", и ще затвори вратата! Когато фактите говорят ...и форумните гевезета трябва да мълчат....*** те са заети "да се оправят"...и време за мислене - не им остава!

249

Анонимен

преди 6 години

До КиркегорКато отменят двойното гражданство ще се върнат като чужди граждани. Опорните точки издишат...