7

арменския поп

преди 6 години

равинът да не е в отпуск, та Карадай пЛизовава опозицията, иманярите и фирмите около гробището да не си намират сами работа, че да се чудят патреотите във властта що е то национализъм и има ли почва у нас като идея за единна нация

6

Анонимен

преди 6 години

Абе Кара ти чел ли си история ама българска? По всяка вероятност освен корана друга книга едвали си погледнал Та ако беше си направил труда и беше прочел няколко реда от БГ историята щеше да знаеш че един Турчин който е бил с голяма власт тук в бг. по време на османлиите е бил Евреин. Та този турски евреин е вадил дете от майка. Кое според теб е по лошо? Да извадиш с ятагана дете от бременна жена или да строшиш няколко плочи в еврейско гробище? ! Прекалихме с толерастията и е време да спреме!

5

Щирлиц

преди 6 години

Да припомним "култово" изказване на един евреин: "Майната му на Православието."Та човекът от снимката много да не симулира загриженост за етно-соиалния мир,а първо да коментира подобни изцепки.

4

елюминат -ренегат

преди 6 години

Че то няма националисти във властта?!?А от ДПС по-големи такива не виждам,но от турска страна! Има едни продажни *** наричащи се така но са далеч от истината.

3

Анонимен

преди 6 години

Вън ДПС от България!

2

Анонимен

преди 6 години

Опасно беше участието на партия, директно служеща на интересите на една съседна, враждебна държава. Противоконституционна, етническа партия, която трябваше да не бъде регистрирана преди 27 години и всеки ден до забранаат й е пропуснатао време за България. Въпросната малоазиатска клика е в основата на подмолното разграждане на държавата ни и продължаващото три десетилетия разцепление в обществото.

1

Анонимен

преди 6 години

Вън антиконституционната партия от властта! Крайно време е вече 25г. нищо не се предприема.