149

Анонимен

преди 6 години

Малии как се е освинил

148

психолог

преди 6 години

Д-а-а-а-а Боко Банкянски определено не е добре ментално с кратуната !

147

Питам

преди 6 години

До До 143 154 Що бе , на 9 Х да не би да е имало референдум.Имало е дебела тояга.

146

Мишки

преди 6 години

Мога да повърна и на двамата .

145

Анонимен

преди 6 години

До дуроАбе Дуро ли си , къв си , как не разбра , че не е проблема толкова до марката на изтребителите , колкото до това да са НОВИ и надеждни за да може да изпълняват поставените задачи.Няма проблем да е НОВ Ф-16 , ама паричките които не стигат , депутатите ли ще ги дадат?

144

Отговор

преди 6 години

До До 152 159 Василев си е много добре. Ти се замисли за твоето здраве.Червен вятър те вее...

143

"-"

преди 6 години

Абе, я да вземем няколко американски селскостопански самолета, да им турим по една катечница и няколко гранати и ей го на - многофункционален "изтребител"!!!!Пък, през свободното от учения време ще помага да пръска полята и ливадите!Хем евтино, хем практично!Ъм, тъй де "с един куршум - два заека"!)))))))

142

дуро

преди 6 години

Стига сте обръщали внимание на троловете. Оставете ги да си пишат тъпащините и да си слагат плюсчета. Цялата кампания на Радка Решетникова беше да ни сложи от страната на "лабилните" в НАТО. То за това беше това неистово бързане на марионетките от служебния кабинет. От къф зор правителство за два месеца толкова бързаше??? Значи цялото НАТО са *** да са с Ф-16 а пък ние сме "умниците".

141

До 152

преди 6 години

Василев, по-полека, вземи си хапчетата и малко почини, че да не те вземат санитарите да ти сложат усмирителната риза.В Карлуково има един дето се чувства Наполеон, явно има и "агенти от ЦРУ"

140

Рали

преди 6 години

И този Боко е на всички българи и у от 10 години на власт, не не му пука за авиацията. А вече нападения със сухопътни войски никой не се хаби да прави. Да я закрива тази ненужна армия щом авиация не ни трябва.

139

Гробокопач

преди 6 години

Тая зима Оставка и Радев, освен президент, пак ще е шеф на всички, хихихи, хихихи!

138

Alkov

преди 6 години

S ko sha letiat radev i zaharieva do usa?! S airberlin li?!

137

До 143

преди 6 години

Краткия отговор е - защото ни управляват ид и0т и.Набутаха ни в НАТО (без референдум !!!)Нарязаха годно оръжие, наредиха ред ненужни бази, за които плащаме ние.Дето седнат и дето легнат, все закани срещу Русия.Накрая ще отнесем боя, естествено.Защо изобщо се завираме между шамарите - когато атовете се ритат, най-силните шутове отнася магарето!Това вдигане на самолети и един цирк, защото в момента, в който преткалим с вдигането, може да започнатт да ни ги свалят.

136

Анонимен

преди 6 години

Този дедко все сърдит, аха да набие някого? Защо бе Боче, кво ти е криво, милиарди изнесе по сметките си, колко още искаш, да ме живееш 300 години. С това кръвно наблягане, с тези килограми от лакомия, с този търбух и в комбинация с простотията и страха да не го пушнат, колко ще изкара. И кой ще му прибере паричките, щерката или зетко, неееее, приятелите му хамериканци. Те знаят всичко къде и колко изнася, в кои сметки. Горкия дедко, да вземе и се оттегли щото зимата ще му се стъжни.

135

тъпчо

преди 6 години

Какви нови ЕФ-ки бре, затова се иска разрешение от конгреса на САЩ.Като върли атлантици на България ще и продадат F-16 блок 10 и 15, които САЩ е подарила на Португалия преди 40 години, но последните ги бракували преди 20 г., защото с тях не може да се лети, опасни са.Ако ги купим тия, ще им ползваме само корубата, всичко друго е за смяна т.е. още пари.Само Грипен са с офсетна програма. Тази програма дава към 5% от БНП на Унгария.

134

Az

преди 6 години

До ДжоИ защо реши, че Грипен са най-добри? Те са най-скъпи. Защо за другите има една комисионна, а за най-скъпите Грипен да няма? Според мен пък о-добре да се оправят заплати на лекари, учители и полиция, пожарна - па да няма ни един самолет. И без това стане ли война с тия 5 самолета нищо няма да направим.

133

"-"

преди 6 години

Няма ли кой да обясни на Тиквато, че "Скорпион" не е "изтребител", това е учебно-боен самолет с характеристики на лек щурмови самолет.Въобще, става за мнооого бедни африкански държави с тамошните локални конфликти.Но, в Европа, при това държава членка на НАТО каквато е Бг такъв учебно-боен самолет не може да изпълнява функции по защита на въздушното пространства на Бг.Това си е посмешище!!!!Не мога да разбера, какъв е проблема на Тиквата при избора между - нов Грипен и 30г. ща---йга Ф-16.

132

Анонимен

преди 6 години

боци реве, щото не може да открадне.За Белене платихме толкова, защото лични той влачи процедурата до последно, а после не обжалва.За еърбъсите платихме толкова, защото реши, че има далавера и не обжалва, когато можеше.И за кви шкоди говори, като си влачеше шкембето на луксозните ровери, купени от Агенция по горите?

131

Анонимен

преди 6 години

До 140Това е интелтулалното ниво на грбаджиите :бате Бойко е велик защото бие юмруци на другите п...рост, по- п..рост, най- пр...ост, гербаджияя

130

Герберски ридания

преди 6 години

Сравнен с Мутрафона, Радев е просто перфектен. А и погледнете жизненият им път - единия завършил милиционерското училище в Симеоново с връзки, другият отличник на випуска. Единият мутра и рекетьор, другият военен летец. Вижте и рейтингите им. Радев има 2 пъти по-висок рейтинг и това вбесява Тиквун.