32

Анонимен

преди 6 години

До До 27Малко е вероятно да няма замесени полицаи, но не е изключено. По-интересно е дали полицаите не могат да проследят парите и да ограбят грабителите. Според мене тези хора са били твърде небрежни към охраната си, с което са предизвикали белята.

31

Пълна п*рнография

преди 6 години

Цялата тази история започва от трагична, да става изключително комична! 1-во инсценирането на полицейска акция, на която младежа се хваща звучи доста смешно, 2-ро полицията уж знаела всичко, а да проследим парите не се сещаме, 3-то за първи път чувам похитители, които са се държали добре с похитения... Въпросът е: полицейска врътка или пране на пари от страна на добрия татко?! Или и двете!?

30

ppq

преди 6 години

До 2 Баровец с БМВВие наред ли сте? Какво му е хубавото на това, кое му е евала??? Изпитвате възхищение към престъпниците!!! Ами ако се случи на ваш роднина? Как ли ще реагирате. Държа да отбележа , не защитавам потърпевшите, но и не мога да се сдържа от реакцията ви

29

Анонимен

преди 6 години

При соца нямаше бездомници и пенсионерите на ровеха в кофите за огризки от храна.

28

Цонко

преди 6 години

Соца възпита нефелни скотове, които не могат сами да се грижат за себе си. Най-наглите от тях обаче доста добре се бяха пригодили и паразитираха на гърба на другите. Затова сега реват, че са им малко гостоприемниците. Днес, който е образован и интелигентен има всичко необходимо да просперира - останалите сте нефелници, *** без които ще е много по добре. Зле ли си - *** и дай шанс на останалите. *** не ни трябнат вече!

27

АНТИ

преди 6 години

До Do 24ЕС ще се разпадне от сегашния си вид.Няма истински лидери политици, а еврейски марионетки.Ние пък, където и да ни приемат, с днешното оскотяло население няма да имаме напредък.

26

slovenia

преди 6 години

До25.Ако искаш да живееш като западняците създай собствен бизнес-производство на розови домати,прави краставички,щастливи кокошки,хранени с ГМО и американска царевица.После спазвай ембаргото спрямо Русия и ги изнасяй на Запад за валута.

25

До 27

преди 6 години

Ти мислиш ли, че полицията няма пръст в цялата работа? Може ли да има престъпление без замесени полицаи?

24

Анонимен

преди 6 години

Можел да извади само някакъв си 1 милион лева.....а баба на село не може да извади и 5 лв за сирене и си купува имитиращи продукти, за да подобри горчивия вкус на хлебеца, за който е блъскала 40 години.....не ми е жал за тия хора, никак даже!

23

Анонимен

преди 6 години

Предният коментар беше до 23-ЕС 21 век,не до 24, извинявай.

22

Анонимен

преди 6 години

Много ялов тоя капитализъм бе, 27 години не може да проходи, а при недоносчето соца след 15 години българия вече проузвеждаше собсвени телевизори, 70те произведе сама спътник и го пусна в космоса. Кой му пречи на капитализма да се развива, комунистите ли?

21

Анонимен

преди 6 години

Ако при това развитие на нещата полицаите не са успели да ги проследят, то наистина са гола вода. Достатъчно е да проследят таткото и мамата, да видят къде оставят парите и да изчакат този, който ще дойде да ги вземе.

20

Do 24

преди 6 години

Евросъюза не ти е виновен, че нашите лидери са дупедавци. Евросъюза не ти е виновен, че държава, образование, полиция, прокуратура няма, и всичко това следва от първото - бг лидерите.Холандия, Белгия, Испания, Италия, Словени, Чехия, Полша - и т.н.л всички са в Евросъюза, ама не са толкова крадливи, затова не умират хора от глад.А държавата, това са хората, които я населяват.

19

АНТИ

преди 6 години

Вие на днешното вълче време, демокрация ли му казвате ?Първо изградете европейски капитализъм, после, може и след поколения да има демокрация.

18

100 есемеса

преди 6 години

отвлечен при "полицейска проверка", докато пенсионери "помагат на полицаи да заловят" ало-апаши. ще трябва нова надслоена Комисия по подслушванията на данъкопатците, сегашните най-много да отчетат клюките на буля Пена за новата либофница на бай Пенчо

17

Бай Тошо

преди 6 години

Верно, че който роптаеше, че няма банани го "изчезваха" службите посреднощ и повече никой не чуваше за него, но това са дребни детайли. Верно е, и че членовете на политбюро и техните наследници, имаха право да обезчестът което девойче си пожелаеха, но важното е, че другите деца си играеха до тъмно в неведение. Толкова хубаво беше тогава!

16

Dо Бай тошо!

преди 6 години

Много си интересен....колко хубаво беше при байТошо....За един виц само и един милион нямаше да те спаси, направо те стреляха и ли те дават н апрасетата в Белене!

15

Виц от преди 25г.

преди 6 години

На румънците не им е нужна тоалетна хартия,щото така и така няма какво да ядат...............................................................................А сега ги стигнете северните съседи - после дрънкайте ...

14

Shopp™

преди 6 години

До Цирк БорисовЗа такива престъпления трябва да се издават ДОЖИВОТНИ присъди без право на замяна.-------------Абсолютно.Отвличането, особено за откуп, е едно от най-тежките престъпления навсякъде.По сериозност веднага след предумишлено убийство и преди изнасилването.Тези хванат ли ги, направо са за въжето.

13

АНТИ

преди 6 години

Скрил се на сянка в следобеден хлад,*** оправя България пак.Всичко разбира ***, че как ?!Жули ракия - голЕм е юнак.