16

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 12 О , има по лесен начин.Един врял качамак на тумбака и ще каже същото каето му кажат от полицията.

15

българин-юнак

преди 6 години

Най-после да се появи истината по случая. Ето че детето е убиеца, а пистолетът е даден на детето от убития ресторантьор. Сега е редно прокуратурата да се извини на безпричинно задържания г-н Влайков за допуснатата грешка. Е нищо, хора сме, на всеки се случва да се обърка и да сгреши.

14

Така е

преди 6 години

До Анонимен 6 Когато малко дете не може да вдигне нешто по тежко , инстинктивно го хваща с две ръце.Отката не е чак толкова голям.Може и да го е ударило ,без следи от нараняване.По интересно е друго.В компания от 20 души когато се стреля с пистолет , всички гледат в стрелеца ,а не си разказват вицове.Как така дават противоречива информация? Този Лазар май не е знаел, че изваждайки пълнителя в цевка остава патрон.Не е ходил войник.

13

Андрешко

преди 6 години

В Герб,че са про.стаци е ясно,но защо мислят,че целия български народ са гл.упаци? Щом детето е 6 годишно,то е малко и е достатъчно на прокуратурата само да види под какъв ъгъл е влезнал куршума в тялото на убития и да им стане ясно,че този Влайков се крие зад гърба на 6 годишното дете и го изнудва да признае нещо,което не е направило. Защо прокуратурата не попитат Влайков как пистолетът е отишъл при детето,след като първоначално е бил в него и е стрелял няколко пъти?

12

Анонимен

преди 6 години

Всчки в ареста за даване на лъжливи показания. По възможност в едно килия и да ги слудят и подслушват 24 часа. След една седмица ще издадът стрелеца.

11

Анонимен

преди 6 години

Да се бяха замислили грам за детето. Какъв човек ще излезе от него, от тук нататък? Слагат му клеймо за цял живот, за да прикрият един *** като този на снимката. Срам!

10

Другата истина

преди 6 години

Съгласен съм!Нека прокуратурата да плати обещетение на тоя отгоре от снимката,а Тиквата по-скоро да го направи свой заместник.

9

Анонимен

преди 6 години

Поредния суджук от герб.

8

шматка

преди 6 години

Всички свидетели са дали взаимноизключващи се показания.Значи почти всички лъжат

7

Анонимен

преди 6 години

Е това никой не позна! Убития дал пистолет на детето без пълнител. А пистолета е на Влайков и той твърди, че сам е дал пистолета на детето. Истинско криминале, но защо най-напред не го напишете пък после го пуснете за четене?

6

Анонимен

преди 6 години

Интересно е как детската ръка е поела отката без травма ?????

5

Анонимен

преди 6 години

Е тези ни взеха за балъци.

4

ей мекотели

преди 6 години

Погледнете какви бандити има в ГЕРБ а те седнали да говорят глупости за 09,09,1944г.ако нямаше 09 Септември какво щяхте да грабите а?

3

Анонимен

преди 6 години

Глупости!

2

Анонимен

преди 6 години

AMI DA VLAIKOV E NEVINEN I SHTE SI GO PRIEMEM V GERB.

1

гербер

преди 6 години

ураааа, ще оправим нашия човек! Няма да лежи в пандиза и скоро може пак да го приемем в ГЕРБ