17

Анонимен

преди 6 години

Злобно същество с отрицателна енергия.

16

Анонимен

преди 6 години

Да е жива и здрава Мая Манолова, тя поне прави нешо реално за България.Браво на нея.

15

до 13

преди 6 години

Целта не е точно да ти вземат парите, естествено, че и този момент го има, но всичко това се прави с цел да имаш две независими диагнози. Винаги можеш да се възползваш от безплатните изследвания и да се задоволиш с диагнозата, но ако искаш да си напълно сигурен, тогава вече ще трябва да си платиш за второ изследване. Все пак здравеопазването не е напълно безплатно, така е навсякъде по света.

14

Анонимен

преди 6 години

Майчето по-добре да каже защо за едни има пари да се лекуват в Германия (като нея), а за останалите няма

13

до 6

преди 6 години

За повече подробносни са ти казали да отидеш друг път,но с направление?Тоест,ако са видяли нещо са го премълчали?Ако е така,то чакането не е в твоя полза.Ами ако няма направления?И ако де можеш да платиш?Правят те заложница на евентуална диагноза.Ако е така,то това не са хора,а и.зверги,които трябва да изгнеят в затвора.

12

Афуз Али

преди 6 години

При социализма всичко това беше безплатно-защо се ерчи манолова и продължава да работи и укрепва капитала! не е и срам!

11

Анонимен

преди 6 години

"Единствено по читави бяха безплатните изследвания за хепатит , но и там ни казаха за по сигурно да си пуснем още едни . Не разбирам защо всичко е проформа ? Изобщо да не се организират ако ще е така ."Винаги е добре да потърсиш второ мнение. На жена ми в третия месец й казаха, че плодът не издава признаци на живот и й препоръчаха да направи аборт. Отидохме при втори лекар и ни доказа, че първият греши. След седмица синът ни ще навърши 3 годинки.

10

Неа до 8

преди 6 години

Съгласна съм . При мен не успя да стане рак защото го хвана на време . Разбирам това . Друго имам в предвид . Доктора трябва да е читав . И докато преглежда , наистина трябва да гледа и да има познания. Имам приятелка с рак на гърдата . Вече е с разсейки в костите и лимфите . Мината година когато е отишла на преглед доктора не е видял рака . Като гледам снимките се вижда малкото бяло петънце . Ако беше го видял сега нямаше да е с разсейки

9

Неа

преди 6 години

Единствено по читави бяха безплатните изследвания за хепатит , но и там ни казаха за по сигурно да си пуснем още едни . Не разбирам защо всичко е проформа ? Изобщо да не се организират ако ще е така .

8

до Неа

преди 6 години

Така е, но все пак е положителна стъпка към превенцията и разрешаването на проблема. Ако се хване навреме, има по-голям шанс за лечение.

7

шматка

преди 6 години

Край с рака.

6

Неа

преди 6 години

А относно Безплатните Прегледи - крайно разочарована съм . Ходила съм на такива . Имитира се дейност и ти се казва да отидеш пак, но този път с направление ! Или че за повече подробности ще трябва да си платиш ! Ако искаш да отидеш при опр.доктор в клиниката с безплатни прегледи се оказва че той 2 месеца няма часове при тях . Сиреч докато тече кампанията .

5

Фен на Мая !

преди 6 години

Споко другари и другарки, не се притеснявайте за ОмбудсМая, този път "Ракът" си е намерил майстора, той просто не знае на какъв Дзвер е попаднал, Майчето ще го сдъвче още на закуска, като курабийка .... !!!

4

Неа

преди 6 години

Хубаво че ще организира прегледи , но нещата не опират просто до един преглед ... След диагнозата всъщност е страшното ...

3

Анонимен

преди 6 години

Чичо Рачо не прощава!

2

Анонимен

преди 6 години

Хората са достатъчно бедни, но може и още нали Г-жо Манолова?

1

Анонимен

преди 6 години

Ракът не е нещо забавно или тема за тролене, така че покажете малко уважение към темата.