37

Тези са НАГЛИ!

преди 6 години

Добре, че е климатика да държи положението. Ако го нямаше, цялата изолация щеше да се откърти и да пребие някой долу. Супер измама са направили тези. Налепили са малко стиропор на стената и хоп 17 000 на апартамент. ГЕРБ биха ДПС и БСП по кражби. Брутални са.

36

Анонимен

преди 6 години

Стиропор не се яде ... герб: яде се, яде се и се мези със суджук

35

Пламен

преди 6 години

Севлиево, жк "Юг", бл. 1, саниран от първата вълна на ГЕРБ в Севлиево.(2-ра година). Отвсякъде си личи, че липсва лепило и НАБИТИ в стената дюбели. Живущите в съседния блок (Странджата) толкова завиждаме... и чакаме изпълнител. (Наистина блока на външен вид си е за завист)

34

Анонимен

преди 6 години

Това постепенно ще стане повсеместно явление, навсякъде "санирането" е козметично.

33

Истината за ГРОБ

преди 6 години

Тази снимка казва всичко за измамниците от ГЕРБ !Цялата им работа е бутафория и яки кражби ! Пред тези мизерници и Луканов ми изглежда честен и почтен.

32

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ПРОСТО ХТУ СА ОТКРАДНАЛИ ДОСТА ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДВИДЕНОТО.Но...ТОВА Е ГЕРБ, НЕ МОГАТ ДА СПЯТ, АКО НЕ СА ОТКРАДНАЛИ НЕЩО, ДОРИ СУДЖУЦИ.

31

Анонимен

преди 6 години

Санирането пада на правителството на ГРОБ.

30

Анонимен

преди 6 години

До 16 Анонимен. "Пич" дори изолацията напълно да се разпадне, дюбелите ще останат. Те са захванати здраво в бетона. На панелките поне бетона е "бетон" Грозно, но здраво. А ти преди да наишеш нещо, първо помисли. Няма да сбъркаш.

29

Един

преди 6 години

До АнонименАко това е реална снимка, просто лепилото не е хванало заради праха върху мазилката.А колкото до дюбелите, то те не могат да издържат на влезлия зад изолацията силен вятър /все пак силата на вятъра се е ползувала за много неща!/V

28

Анонимен

преди 6 години

До 123456Но скъсването или изваждането на абсолютно всички дюбели в показаната зона е невъзможно, дори от теоретична гледна точка (Освен ако са набучвани в плочите само за да изглежда, че има нещо и без употребата на перфоратор). Тогава нямаше да има толкова голяма и равно отцепена (като лист/плоскост) зона, а със сигурност би била по-малка и най-вече разпокъсана.

27

БГ-гето

преди 6 години

Така става като сервитьори до вчера хванат маламашката.

26

Анонимен

преди 6 години

Видими резултати!

25

подигравка

преди 6 години

Тия ще ги запомним като стиропорените тикви.

24

Анонимен

преди 6 години

Цялото блок едно контейнър, навсякаде тече ***....

23

Анонимен

преди 6 години

Добре, че тиквочите само санират, а не строят панелки. Щото тогава блокът щеше да остане само по шахтата на асансьора.

22

Анонимен

преди 6 години

първо-говорим за прясно санира сграда,не на 9-10годинивторо-дюбелите щяха да стърчат от изолацията и по стената щеше да има дупки от тях.трето-това няма как да стане ако има дюбели.

21

Анонимен

преди 6 години

Саниране по герберастки, какво чудо има?

20

1

преди 6 години

До 123456Не е причината само в дюбелите и лепилото, а и в подпухналата мазилка върху която се лепи изолацията!По принцип мазилката трябва да се изстърже и изолацията да се лепи директно за панела!Но кой го прави?Всеки гледа да вземе парите и да бяга на друг обект, а качеството не го интересува!

19

1

преди 6 години

При Тошката всички викат,че е било зле, не знам малък съм,но едно е безспорно,така са строили,че после 40 години не се пипа и е още читаво, а сега правят нещо и то,и година не изкарва.

18

123456

преди 6 години

Първо дюбелите няма как да се видят от такова растояние! Склонен съм да приема че няма достатъчно лепило между стиропорените плоскости и самия блок, да не говорим че лепилото е разнесено неправилно, а не "лепило под мрежата", както е написано в статията.