19

ТРЯБВА

преди 6 години

Падат се по 1 човек на ГЕРБ - да си ги водят в Хотелите за Сервитьорки или Камериерки , Симеонов може да ги направи без Клас и в Харманли в Хотела да обслужвт Бежанци . Шегувам се - днешния формат на Народно Събрание е като Предварителен Арест .

18

160

преди 6 години

" от обещаните 160 еритрейци от Италия."Ето новите лекари идват, споко народе продължавай да спиш зимен сън.

17

САЩ

преди 6 години

Жени с деца или само мъже ?

16

Анонимен

преди 6 години

В англоезичните страни е известна стратегията "boil frog" (сварена жаба) - ако пуснеш една жаба във вряща вода, тя изскача веднага, но ако я пуснеш в студена вода и след това започнеш да загряваш водата - жабата остава до като се свари.Точно тази стратегия, играят срещу нас - сега малко мигранти, догодина малко и така до като не ни задушат и претопят окончателно ....

15

Анонимен

преди 6 години

Заглавие - "Полша отговори: Не приемаме шантаж от чиновници на ЕС!"Който ги е поканил или е решил да влязат в Европа,да си ги вземе у дома си! Нито емигрантите искат да стоят в бедните ни държави,нито ние сме ги канили.

14

знай

преди 6 години

До Kaпитан Петко Войвод Ето за това ни приеха в ЕС а не за черните ни очи

13

Исмет

преди 6 години

Добра новена бисмилях

12

Анонимен

преди 6 години

Суджука от Банкя да си ги взима при него. И така има 4 тона суджук, ще има с какво да ги храни. Защо са ни тези аллахакбаровци? Да не мислите, че ще станат християни или ще работят? Те не обичат да работят а обичат да правят деца. Това им е работата цял живот, да помпат пингвините и да сучат мустаци. Не ни стигат и ***, сега и тези гъзодупци. Да си ги взима у Банкя. Да го храни дъщеря му. Така дреме без работа по цял ден.

11

анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕ С КАМЪНИ А С ТОЯГИ И АТАКА ВСЕНАРОДНА БЪЛГАРИЯ ОТИВА НА БУНИЩЕТО

10

Анадолски

преди 6 години

Пък за тези 1300 най много патриотите ви ще се порадват...Виж и оная мадама са пуснали...бизнес ще има и за полицаи и за др. държавници...не се бутайте...има за всеки:-)

9

Анадолски

преди 6 години

Няма не искам...няма недей...щом ти заповядват...ставаш послушник!1300 глави не са нищо колеги...даже няма да ги усетите...няма да боли байчовата! Айде айди мина :-)

8

Анонимен

преди 6 години

Зя съжаление не сме Полша или Унгария. Нашите наведани управляващи не знаят друго, освен винаги да са съгласни.

7

Дааа

преди 6 години

Дааа и още 15000 другата година. Започва се, с малко за да не се задавим а после ще ни го подадат целия.В Италия само за 4 месеца са прекарани с лодки 89000. Вдичко от разни организации субсидирани от Сорос.Тиквата кво казва по въпроса? Днес 1300, утре 15000. Събуди се Българино.

6

Анонимен

преди 6 години

Айде да са ви честити. И не се надявайте, че са последните. Баце ни занимава със суджуци и глупости, но си реди работата с бежанците.

5

Анонимен

преди 6 години

az sam saglasen da se priemat i 100-200 000 beganzi zashtoto stranata ni demografski se sriva.

4

HEAVY METAL

преди 6 години

Някак си не съм съгласен, да си ги взимат в западна Европа, в арабския свят и анадола....

3

Анонимен

преди 6 години

На всеки депутат се падат по 5-6 човека. По едно семейство ще приемат в държавните си апартаменти.

2

Анонимен

преди 6 години

Трябва да измислим начин да се настроят ромите срещу бежанците, тогава може и да тръгне напред тази държава. Най-напред обаче веднъж завинаги трябва Бойко Борисов да бъде изхвърлен от политиката, дано това се случи на 11 Септември, ако не - с камъни.

1

Kaпитан Петко Войвод

преди 6 години

Никакви ултиматуми от ЕС!Закривай!