83

Симеон

преди 6 години

Защо не ми допускате коментара и ме будалкате с грешен код. Пишете какъв е проблема и никога повече няма да ви безпокоя.

82

Симеон

преди 6 години

Защо не ми допускате коментара и ме будалкате с грешен код. Пишете какъв е проблема и никога повече няма да ви безпокоя.

81

member berry

преди 6 години

помните ли как ни връщаха ***, които се водеха европейски граждани?не двоен а троен стандард...

80

Край

преди 6 години

Германия отвори границите си защото не е ясно кой я управлява - не са германците със сигурност. Германия се държи като васална на Америка. А избирателната и система е направена така че няма значение кой как гласува. Там от два мандата Герб и БСП са в коалиция и си управляват а опозиция е населението.

79

Жоро павето

преди 6 години

.....А иначе пещерен национализъм и расизъм има и в Германия,но те са малцинството......ЧОВЕЦИТЕ са много повече.....

78

Жоро павето

преди 6 години

Просто защото немеца е все още ЧОВЕК,а между ЧОВЕЦИТЕ е нормално да помогнеш на едно живо същество,когато то е в нужда!Бях свидетел как хората отиваха по границите с колите си и посрещаха бежанците с храна,вода и топли дрехи.Много от тях приютяваха семейства с малки деца в домовете си седмици наред и то напълно безкористно.Когато си свидетел на подобна човещина ти автоматично ставаш по добър и по човечен.Разбираш и защо половината свят иска да живее в страни като Германия,а не в БГ,Дубай и т.н.

77

Анонимен

преди 6 години

До Европеец с идеиявно са го снимали по време на молитва.

76

Анонимен

преди 6 години

Работата е проста, на немските промишленици им трябва работна ръка. Мислеха си че тея бежанци ще са работливи и обучени като турците или сърбите при предишни вълни на емиграция. Ама не би. Повечето от тея не са завършили първи клас и никога не са работили. Те не идват в Германия да работят а да цоцат. Усетиха се вече германците , по-добра късно отколкото никога .А сега искат да ги пробитата на другите държави.

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88Няма да стане така. Немците никога няма повече да се надигнат защото са дълбоко комплексирани и цял живот им набиват в главата колко са лоши и какви ужасии са свършили. Германия за добро или за зло ще става все по-СМЕСЕНА и МЮСЮЛМАНСКА. Ако на бг мигрантите не им харесва да се връщат в бг да копат зеленчуци. Ще печелят по-малко, но ще са по родните си места, където ще преоткрият себе си и истинското си АЗ. Току-виж с по-малко пари и повече духовност са станали и по-добри хора.

74

Анонимен

преди 6 години

Германците не са с всичкия си. Не бил виновен тоя дето пуснал евреите да наводнят Германия ами бил виновен Хитлер че ги избил. Сега историята се повтаря с мюслимите. На някой бъдещ немски лидер май пак ще му се наложи да бъде злодей. След добрата бабка.

73

Анонимен

преди 6 години

В Щатите няма официален език

72

Сокол 9

преди 6 години

82 Какъв национализъм в глобален свят . Утре ще започнеш да живееш в София а да работиш в Мюнхен. Това с незлизането от махалата, селото, града или държавата умря . Днес за 24 часа може да обиколиш света със самолет а само за частица от секундата си на другия край на света с помощта на мишката

71

Анонимен

преди 6 години

До Европеец с идеи"... Този човек никога няма да предаде Европа или ценностите й! ..."---Няма да ги предаде, ТОЙ ЩЕ ГИ УНИЩОЖИ!Много скоро ТИ ще си в позата на снимката, а "този човек" ще ти е застанал от-зад!!

70

Анонимен

преди 6 години

на носо им излиза

69

Славчев

преди 6 години

Ако си платен провокатор е разбираема позицията ти,но е непростимо да демонстрираш ниска интелигентност. Бъркаш религиозна принадлежност с граждански статут.Великите идеи трябва да се формулират,а за реализацията им трябват велики личности.Европа без народи не знам дали ще остане,но нивото на цивилизованост мисля,че значително ще се понижи.А национализъм въобще допуска ли се? Мултикултурен свят означава хаос,а обединения хаос води към още по голям хаос и решението е диктат, ако не помогне-война.

68

svetlio

преди 6 години

местя колата в лево

67

Сокол 9

преди 6 години

Не можете да ги разберете германците . Те откакто се помнят винаги са били свободни . Те създават и Щатите навремето противно на общото схващане че са англичаните и немският език губи само с един глас от английския и не става официален език на Щатите

66

Гошо...Тъпото

преди 6 години

След като Меркел я сменят с някой...германски Тръмп,нещата корено ще се променят.Бежанците ще са...петимни да избягат от Германия,за да не попаднат в...трудови лагери;горките,да не са дошли да се...трудят.

65

Анонимен

преди 6 години

Германия приема бежанци, защото САЩ са наредили да се прави така. Задачата на немското правителство е да намери подходящ начи да го представи приемливо пред наивния електорат по начин посочен о "господарите". Това е истината! Манипулация на общественото мнение на запад и разчистване на територия на изток. Така е било и в 90-те с източноевропейските Азилбевербер.

64

Handel

преди 6 години

Защото баба Яга искаше повече благодарни избиратели, които да я циментират във власта за още поне 50 години.