60

Анонимен

преди 6 години

КЪДЕ СА СУДЖУЦИТЕ?!!!

59

И ТЕ СА СУДЖУЦИ

преди 6 години

Бачо Илия, точно там е работата, че са покрили случая, не си чел внимателно.

58

Анонимен

преди 6 години

В аец/яец КозлодУй на всеки работник има по пет герберски калинки с по пет бона заплата, които си клатят копитата и се чешат по макарите.

57

Санчо

преди 6 години

Дръж суджуците Бойче!

56

Анонимен

преди 6 години

ВАСИЛЕВ, НАЙ ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПАРТИЯ ГЕРБ НЕ СЪВПАДАТ С ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА.А иначе унгарският салам е хубав, да не е от онези 3 тона, с които са се отчели на Боко от посолството ни в Будапеща?

55

Бачо Илия

преди 6 години

А с шефа на меверету в Козлодуй и прокурорите дето не са покрили случая какво става?

54

БСП са гад.ини

преди 6 години

До Баце. И това е нещо.

53

До Василев

преди 6 години

Василев, ядеш салам Кучешка радост и бахур, Усмивката на по,,,мияра. Кой знае в кое подземие си се смушил като *** през зимата. Голем хвалипръцко се извъди.

52

Винету

преди 6 години

До 66 анонимник. Ами май стана ясно, че този келлеш от Добрич само е ползвал името на Борисов без той да знае, а? Ама ние да си пишем със злоба и мръснишки срещу Боко, нали, да та *** в червения маймун?

51

Баце

преди 6 години

Единствената разлика между тиквената демокрация и тази на червените кхмери , че Боко Тиквуня иска оставки на издънките, докато социализмните стискат оставките до последно.

50

Бай Хей

преди 6 години

До суджука от ***. Ами, ИМА НАЧИН. Само че трябва малко интелект човек да се информира, преди да пише глу.пости. Айде сега си направи труда да видиш колко още кадри на БКП има там и тогава ела пак.

49

Анонимен

преди 6 години

ДОКАТО МИНЕ ДЕЛОТО ЩЕ ИЗЯДАТ ВЕЩЕСТВЕНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО.

48

СУДЖУЦИТЕ ОТ ГЕРБ

преди 6 години

НЯМА НАЧИН НАЧАЛНИК В АЕЦ ДА НЕ Е ОТ ГЕРБ.В АЕЦ САМО ТЕЗИ, КОИТО РАБОТЯТ, МОЖЕ ДА НЕ СА ОТ ГЕРБ, НО ТЕ СА САМО ПОЛОВИНАТА ЩАТ. ДРУГАТА ПОЛОВИНА, ОТ ГЕРБ, СА ТАМ НА ПРЕХРАНА,1 САМО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА. И ПО РОДНИНСКИ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СУДЖУЦИ.

47

Анонимен

преди 6 години

СЕГА БОКО ЩЕ ПРИВИКА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ, ЗА ДА КАЖАТ КАКВО СА ВЗЕЛИ И КАКВО СА ОТЧЕЛИ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е КАЗАНО.И ПОСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЕДНЪЖ ЩЕ НАРАСНАТ. ПОСТЪПЛЕНИЯТА В КАСИЧКИТЕ НА ГЕРБ, НЕ В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА.

46

Анонимен

преди 6 години

Колко ли кила суджук е обещал този мушморок на Цецо Цървула, а на Бай ***? Сигурно по 100 - 200 килограма да си замезват ръководителите докато броят откраднатото през деня. От една страна, домашен суджук, от друга,нови кинти по сметките. Double happiness! И заспал народ който гледа как го лъжат и грабят, как му отклоняват вниманието със суджуци, НДК гейт, Гейпаради, минимална заплата и какво ли не.

45

Бай Хей

преди 6 години

А бе, да ва *** в червените салами, да ва ***, и как решихте, че и този от АЕЦ е от ГЕРБ,а?

44

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли ,че няколко стотин близки и роднини на разни полицейски началници, прокурори, съдии и разни други герберски суджуци СА НА ЯСЛА В АЕЦ КОЗЛОДУЙ.

43

Анонимен

преди 6 години

БХ се прави на голям родолюбец. В цялата държава проблем след проблем, съдебната реформа не се прави, а той се намесва само тогава, когато вече се е чуло по медии. Има стотици хиляди случаи на несправедливост и произвол. Трябва ли за всички да правим клипчета, че някой да свърши нещо. Ами горките баби дето ги мачкат и грабят по селата и те ли трябва да записват, че някой да им обърне внимание.

42

Анонимен

преди 6 години

ВАСИЛЕВ, 100 % СИ ВЗЕЛ ОТ СУДЖУКА!

41

Анонимен

преди 6 години

Ето защо искам да съм член на ГЕРБ. От един суджук, от друг ракия и вино, гепачка на Европарите, фалшифициране на изборите и ....хей живот, здравей, здравей. Ще ядем и пием най-отбраното, Телешки суджук и Сливенска перла. Сладка е пустата власт, най-отбраното за ГЕРБ. Ще отида в Понеделник да се запиша. Може да гушна 2-3 подкови.