29

Н.Нанков

преди 6 години

"По думите му темата са доходите, кадрите, които липсват, увеличението на пенсиите, реформите в образованието и здравеопазването." Какви ли бисери ни очакват?

28

БГ

преди 6 години

До 36 АнонименДевиза на българина е: Бегай работа, че идваме! (Усмивки 36-ти! )

27

реалист

преди 6 години

Гладйте си далаверите със санирането и не се занимавайте с глупости за да разлавате хората.

26

zeus

преди 6 години

Баце е прошепнал на Валерката, че клати държавата, т.е. властта. Извинението е несериозно, не може човек на такъв пост да си мисли, че казаното от него е лично мнение. В такива случай се дава оставка, а не се чака да ти я поискат.

25

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Мен личното мнение на Пудела на БОКО не ме интересува!!!! Неговото лично мнение не интересува дори и жена му!!!! ПАТРИДИОТ от класа....

24

Константин

преди 6 години

Тези патриоти ще излязат по-гнусни от герберите. Не че защитавам герберите. Гнусляци.

23

Жо до Анонимен 23

преди 6 години

До АнонименХОРАТА с прослужено време в дадена професия носят рутината и опита. Всички млади и новопостъпили се обучават от по-опитните. Десетки са младоците, които съм обучавал. Аз самият не мога да си представя как щях да започна като начинаещ "специалист", ако не бяха по-опитните да ме научат. Само училището и университета не са достатъчни. За да станеш специалист в дадена професия трябват поне 5 години. Ти спомняш ли си първия работен ден и как те "прикачиха" към някой по-опитен?

22

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

Валеро Винкелони към Тиквоний Великолепни: Моля другарко, повече така няма да правя!!!! Оправдава се като ученичка във втори клас, втория срок.....

21

Анонимен

преди 6 години

нека изчакаме до утре да се събудят, тогава на какво мнение ще са :)

20

Анонимен

преди 6 години

Ще ви обесим на проскубано въже всичките гербери и патриоти.

19

Анонимен

преди 6 години

Добавка за прослужено време в цивилизованата част на Европа означава - фирмата е инвестирала да те обучи за дейността, която изпълняваш, останал си пет години, дава ти 0,5% увеличение на възнаграждението за следващите (според договореното във фирмата) 3-5-8-10 години. Така хората със специфична квалификация, в които работодателят е инвестирал, остават на работа при него, а не се налага да инвестира всяка година в обучение на нови. Естествено, и старото куче, не стои на място и учи още нови неща

18

Анонимен

преди 6 години

Голям майтап обаче е, как на война с добавката за клас и прослужено време се впусна видното номенклатурно чадо, бивша звезда на ДКМС и тогавашна млада надежда на соц номенклатурата Велев. Държава на абсурдите сме.

17

реалист

преди 6 години

Това някакъв патент ли за вас и Борисов, първо да говорите, а после да мислите?

16

Анонимен

преди 6 години

Всеки трябва да носи лична отговорност за действията си, а не да се измъква като мокра връв. Мисли се преди да направиш нещо, а не след това особенно когато си в политиката. После каквото и да кажеш вече е много късно и показва нивото на човека. Аман от некадърници на постове.

15

Анонимен

преди 6 години

В колективните трудови договори в Австрия и Германия има включена и добавка за прослужено време, пък вие си приказвайте кое е соц отживелица. Те пък са разбрали как се задържат хора на работа и се трупа опит, вместо хората да мигрират от работа на работа.

14

Анонимен

преди 6 години

Или е много умен или е много глупав. Пуска се едно мнение из хората,било то и лично, и се гледа как ще се реагира. Да речем, че класа отпадне и влезе в заплатата (каквото и да означава) по думите на оня от работническата организация, заплата се редуцира според инфлацията на годишна база както е в някои европейски страни и се повиши. Вариант, който е към нула, тЪ даже под нея. Другия е клякане пред разни *** и чисто налудничеви идеи от страна на аикб. Вариант,в който съм склонен да повярвам.

13

Активист на БКП

преди 6 години

Личното си мнение Далавери да го каже на жена си,когато му дроби салатата в кухнята ! А иначе да се вслушва в Тезисите на другаря Баце ,за да не изхвърчи от властта...

12

да въ

преди 6 години

Стига сте трили коментари,бе? Кой ли обслужвате,че не се сещаме.

11

Черкез

преди 6 години

Някой може ли да ми каже Валери С. към Гагаузите ли спада или към Кардарашите?Благодаря!

10

Анонимен

преди 6 години

Понеже не мина и хоп-лично мнение било. Ами като е лично мнение защо го правиш обществено достояние? Или ако мине номерът?!?!Е, не мина.