79

Анонимен

преди 6 години

Пациентът е бил в безсъзнание, без дишане, без сърдечна дейност.--------------------------------

78

Анонимен

преди 6 години

Е, няма такава болница! Влизат някакви хора, правят си кардиограма и си излизат! Ами така де...на самообслужване! И този пък...пратил жена си на обход из болниците да го прегледат дистанционно! А те, видиш ли, искали да го видят на живо! Авторът на статията изглежда истински озадачен :)Истината е една - *** народ-слаба държава!

77

Калоян

преди 6 години

Абе айде като не знаете не се обаждайте. Вие ходили ли сте на доктори и по специално спешна помощ ? Там като те видят че ходиш и движиш не ти обръщат никакво внимание. Той човека си е ходил по доктори, ама да ги моли ли ? Затова и жена си ще прати, да няма по цял ден време да ходи на доктори и те да го пращат от там на сам, чакане и без нищо.

76

Анонимен

преди 6 години

е как съпругата обикаля от доктор на доктор без човека и защо не са извикали бърза помощ както са били посъветвани

75

Анонимен

преди 6 години

На мен от няколко дни нещо двигателят на колата не ми работи добре, гасне и придърпва.Жена ми отиде в сервиза да "поговори" с майсторите и да поиска съвет какво да правим с колата.Обяснили и, че трябва автомобилът да се закара в сервиза на преглед.----Сега се чудя другата седмица дали да го карам, или да се обадя на един ученик от Механотехникума, приятел.Вие какво ще ме посъветвате да правя?

74

Анонимен

преди 6 години

Има една приказка - като знам какъв инженер съм ме е страх да отида на лекар. Странна е цялата работа. Някакъв стажант, който никой не го знае, че и цивилен се разкарва из спешното. Двама доктори в цялото спешно и ако си трети пациент си се споминал. Жена му ходи из доктори като че ли на нея и има нещо, а не на съпруга и. Губели са ценно време. За това е хубаво да се прави профилактични тестове, даже и да си платиш за някои неща няма да са на вятъра.

73

Анонимен

преди 6 години

Ужас, какво здравеопазване имаме. Една седмица човека се лупа по болници и накрая умира като куче от нещо което е било съвсем предотвратимо при правилни и навременни действия.

72

Анонимен

преди 6 години

Описание на тъжната действителност на безпросветна тъмнина в днешна България. За съжаление е виновен самият нелепо починал човек, който като повечето мъже, вместо да иде на лекар, се оставил жена му да митка по кабинети без него, че и се обажда на познат студент по медицина. Толкова е абсурдно, че няма накъде.

71

средна 900 лв :)

преди 6 години

Иван яде свинско + Петър яде зеле = Иван и Петър ядат свинско със зеле

70

ttt

преди 6 години

До ??Какви 900 лева Ела в провинцията да видиш заплати от 650 до 750 левва на лекари .И то не получавани с месеци и месеци .

69

Анонимен

преди 6 години

да не дава Господ никому, не само такава, изобщо смърт! на мене ми поставиха диагнозата след седмица, откакто се почувствах зле, голям доктор кардиолог /да е жив и здрав/ и тогава ме сложиха на хепарин, иначе и той ми каза, че съм минал с малкия дявол! стоях си и аз дома два дена, после у болницата - а бе, като дойде кьорката ...

68

За мен

преди 6 години

За мен по-виновни са пациентът (лека му пръст) и съпругата му!Напълно безотоговорно е да се консултираш с какъвто и да е специалист какво му има на човек,който те не са виждали от какво му било лошо?90% от пациентите казват ''лошо ми е'',но не са болни от едно и също!После търсиш помощ от някой напълно неквалифициран- хубаво ходил в болницата,да те заведе,да те представи дето се вика,но да не изчакаш да говориш с лекар след като си отишъл за това?И накирая от БТЕ спасява само Бог!

67

>Лошото

преди 6 години

е че и аз със здравноосиг. вноска от 64 лв. на месец получавам СЪЩАТА НИСКОКАЧЕСТВЕНА ЗДРАВНА ПОМОЩ както и този без или с 18 лв. на месец ! Защо?????????Толкова си могат ДОКТОРИТЕ в бг а също и стажантите / по-късно и те доктори /. Съболезнования на семейството!

66

??

преди 6 години

"Дори студентът да е направил ЕКГ, не ми е ясно защо веднага са си тръгнали. Не е консултирал резултата с дежурния лекар, не е уведомил екипа, че си тръгват. Колегите са излезли да ги търсят, но не ги открили"Това е разковничето. Студентът щом го е завел в болницата е направил каквото трябва. От там нататък грешката е в политиците. Няма лекари и това е. Докато политик взими 3000лв начална, а лекар 900 ще става страшно. Не може за 2млн. София 15 линейки на смяна да има...

65

Башка Луд

преди 6 години

"Като знам как съм си взел дипломата за инженер, ме е страх да ида на доктор!""Зад всеки добър лекар, стои едно малко гробище"Този юнак още не е завършил и вече преглежда и дава диагнози, да му имам самочувствието! Не знам дали ще му потърсят отговорност, но медик не трябва да става!На човека, лека му пръст!А живите, господ да ни пази, явно докторите не могат!

64

Бай Иван

преди 6 години

Ако нещата са наистина така како са представени в статията, за съжаление вината е на военния. Или че се е доверил на стажанта или защото просто си е тръгнал. Не изключвам вина и на болницата. Но трябва да се чуе и версията на стажанта, понеже всеки си представя неговата гледна точка.

63

Бил съм там

преди 6 години

До ДиспансеризиранЕто малко инфо за цени на Малдивите:Сандвич-19$Бира-7$Дет се казва: Ко му плащаш?

62

Анонимен

преди 6 години

дървен философе който се води счетоводител , къде я видя тази средна заплата от 900 лева некадърник , всичко се смята на базата на 460 , останалото е в твоите фантазии

61

Mc

преди 6 години

Kakav stajant 3 kurs studen parvite 2 g se uchi anatomoia i fiziologia. EKG vseki moje da napravi no ne vseki mohe da ho razchete

60

Счетоводител

преди 6 години

Здравната вноска в България не е 18 лева, а е 8% върху осигурителния доход /заплатата/Тоест при средна заплата 900 лева здравната вноска е 72 лв.