102

Анонимен

преди 6 години

Турските турци ненавиждат българските турци...Много си далеч от истината. Те дори и вас "оригиналдъ ганюгиби" българи не мразят. Омразата е характерна черта на комплексирани робски народи.

101

Щирлиц

преди 6 години

На обратната страна на Луната неотдавна бяха заснети...древни турски поселения.

100

Анонимен

преди 6 години

Абе стига с тоя Константинопол, стига с тая 1453.С Русия имате 20 войни и само 2 спечелени.Яко бой от тях сте яли.Пред Виена 2 пъти ви биха австрийците.С Персия имате загубени 3-4 войни.Арабите са ви мачкали отвсякъде.Само на малките народи знаете да се отваряте - българи, арменци, гърци.

99

до султан ердоган

преди 6 години

ТУРЦИТЕ НИ ИМА ОТ 4 000 ГОДИНИ---4 000г???Момче, ти чувал ли си за наука като История!Турция, като държавата, която познаваме днес и името си ги имате от Ататюрк!Преди това е имало Османска империя съставена от множество етноси, Ататюрк е този който нарича новосъздадената държава Турция и нейното население турци!Не бъркай тюркските племена с Турция и турците!

98

Анонимен

преди 6 години

Хайде да не сте 80 000 000 от тази цифра не знам дали имате и половината.Кучето замалко да загуби референдума, напъните на кучето всяка туркиня да ражда 5 деца е затова.Има етноси в турция които се размножават по бързо.Не става въпрос саво да кюрдите, има Google провери.

97

до султан ердоган

преди 6 години

Няма такова творение в природата, което да зависи изцяло и само от себе си, още по-малко пък държава!Де ви са технологиите, кой ви ги дава, от кого *** купувате и при какви условия?Ами банковото финансиране , ами капиталите (инвестициите в производството), ами пазарите - къде ще продавате готовата продукция, ами енергийни и природни ресурси... и т.н. и т.н.Повече книжки трябва да се четат и по-малко вярвай на лозунги и обещания, особено на политици!

96

Анонимен

преди 6 години

Турците са горд народ

95

Анонимен

преди 6 години

"А защо тогава все се връщате в България , "Кой се връща там бе... Това, че някои пенсионери, които не си си продали къщите и идват там от лято на лято не означава, че се връщат!!!Ти гледай твоите сънародници из ЕС дали ще се върнат...на дали!

94

Анонимен

преди 6 години

Само се чудя вместо да си живеят живота в просперираща турция, да си пият кафето и да се наслаждават на свободата и демокрацията в турция.Има хора и то едни и същи искат да ни убедят колко велика и напреднала е турция.Ами стойте си там не се месете в нашите вътрешни работи, ние сме изостанали вие сте на светлини години от нас.Има само една причина да киснете тук за пари.Няма нормален Български Турчин така екзалтирано да защитава чужда държава.

93

Анонимен

преди 6 години

4 млн за 50 години от 80 млн.3 млн за 30години от 7млнСам можеш да намериш разликите.

92

Анонимен

преди 6 години

"И чий ще го дири в ЕС, като е много развита? Нали е много развита и може и без него..."Абе вие колеги ми българи не разбрахте ли, че сте формално само в тоя съюз!!! Когато си реален фактор имаш думата да кажеш "къш"! Това, че си в двореца наречен ес...не те прави крал...в двореца има и слугини...Турция има повече думата от България в ЕС...така е и с НАТО...в Г20 ооо сори вас ви нямаше там:-)

91

Анонимен

преди 6 години

А българия ще демокрация ли ще продава за да си купи локум....Ахахаха мънгалороден ми ганьоооооо..

90

До 134л

преди 6 години

А защо тогава все се връщате в България , стите си там . Или пък защо 4 милиона турци а може би и повече са избягали от хубавото в Турция , нали , КОМШУ

89

до Страхил

преди 6 години

Да не би да си мислиш, че Бг е имала някаква стойност за Германия освен за логистика???Ох, наивно младо поколение....Същото е и днес с членството ни в НАТО - имат нужда от територията ни и логистическа подкрепа!Нищо ново под слънцето...., сменяме поредния господар на който служим!

88

Анонимен

преди 6 години

"Tурция не е Измир, Истанбул или Бурса. *** в Анадола да видиш какъв леш е - Диарбекир, Ерзурум, долу по границата с Иран - времето е спряло там."Е защо не харесвате кюрдските местности...:-) Ердоган в едно село близо до Шърнак направи основно училище и вашите любимци от пкк хвърлиха бомба в училището!!! Но пак не се отказва човека ремонтираха го...а в евроБългарията училищата в градовете още малко ще се разрушат, камоли да говорим за селските!

87

Айде къш!

преди 6 години

И чий ще го дири в ЕС, като е много развита? Нали е много развита и може и без него...

86

Анонимен

преди 6 години

До СтрахилМного си плитък чети повече, освен българите никоя друга нация не пише историята си от картини и разни разкази и романи.

85

Анонимен

преди 6 години

Много е развита турция, даже скоро и демокрация ще си купят с парите от рахат локума за износ.

84

Анонимен

преди 6 години

Турция е в пъти по-развита и съвременна държава от България във всякакъв аспект. Това е истината бедни ми български комшии. И за това не ви е виновна Турция, а вие самите.

83

Анонимен

преди 6 години

На уж демократите много им знае устата и защитават човешките права уж...Абе демократи защо замълчахте на Сиси...обичате джунтаджии това е ясно...пишете само негативни новини за Ердоган и кво като пишете си мислите, че променяте Истината ли...само "някои" българи може да повярват на тези работи...Защо не напишете бе Долченца, че Ердоган "подари" 50 автобуса на Гине, заедно с резервните им части, а? Демократични ми били те...и "д" то на демокрацията нямате вие!!! Лицемери! *** се от яд:-)