10

Мен

преди 6 години

Щом може президента втора употреба,защо не и самолети

9

vlady

преди 6 години

Нямаме нужда от стари самолети с почти изчерпан ресурс и скъпа поддръжка, които неизбежно ще се превърнат в нелетящи тенекии в кратки срокове. По-добре нови бюджетни такива с ниски експлоатационни разходи за да осигурим що годе нормален брой часове във въздуха на пилотите и да изпълняваме поне базовите задачи по охраната на въздушното пространство.

8

Винету

преди 6 години

Този Първанчо много глу.пости е наприказвал (както и преди) - Славчо чалгаря бил основен противник на Борисов. А бе, първане, а бе *** червено, нали виждаш, че на този *** никой не му обръща внимание, даже не може да събере 100 души пред парламента да му подкрепят референдума. А това, че Радефф бил сформирал "отлично" служебно правителство е голяма смешка. Скрий се, червен лобист, няма да ти стане играта.

7

Анонимен

преди 6 години

Радев за разлика от Борисов е един добре образован, интелигентен и развил се умствено човек, който умее да се изказва добре. Другия няма да го коментирам, гледаме го от 10 години и знаем, на какво ниво е, ако въобще може да се нарече това ниво. А, каквото му нивото, такива му и решенията. Жалко, че никой не излъчи качествен човек, като президента и за премиер, независимо от партията.

6

ист

преди 6 години

С 8 нови и 3 стари изтребители сме лилипути. Агресорът срещу нас има стотици изтребители , бомбандировачи и балистични ракети.Изходът е Пейтриът - възпира и унищожава самолети и балистични ракети.Изтребителите не носят сигурност, а само носят огромни комисионни за единици политици. Борбата е кой ще се нагуши с комисионните. Народът ще го ду ха.

5

Клошар

преди 6 години

Втота употреба? Може, но не и ако има нова стока, която е:1. Значително по-евтина, особено в дългосрочен план2. Добра, надеждна и доказанаНякой се скъсва от напъване да ни убеди в абсурдното. F16-ките не са изгоден вариант за нас!

4

Анонимен

преди 6 години

Не на американските ***. Нито стават за нещо нито имаме пилоти обучени да боравят с тях. Да си възстановим авиацията такава каквато беше и стига сме говорили глупости и небивалици.

3

втора употреба

преди 6 години

Каракачаков ще обяви в e-bay анонс, че набираме офицери, втора употреба и купуваме изтребители, танкчета и тачанки, втора употреба, по-евтинки. Може и с изтекъл срок на годност.

2

БИЗНЕСА

преди 6 години

Е щом може коли,дрехи,жени..................що па да не може и самолети!

1

Lut

преди 6 години

Bg medii sa mafia.