31

Анонимен

преди 6 години

Баси, респектирах се от тоя бияч на жени-инвалиди!

30

Анонимен

преди 6 години

полиция ? за тази година всичко, което чух за полицията е - заловеини полицаи обвинени за грабежи, наркотици, проституция, побой и т.н.

29

Анонимен

преди 6 години

Този е бъдещ вице-премиер (поне).

28

Анонимен

преди 6 години

значи при такива инциденти ако не са ви заснели с камера, забравете за справедливост, а по-добре се криите тоз да не ви намери и да довърши започнатото! Добре, че на полицията им пука!

27

ДоАнонимен-зa ceгa23

преди 6 години

"Не мога да разбера защо такива комплексирани б*клуци като тоя никога не попадат на правилния човек"Защото са страхливци и си правят много добре сметката преди да покажат "мъж"-а в себе си. Тези са от най-долния вид, кръстосващи земята.

26

до Пипи

преди 6 години

Разкажи повече за майката на тая селска ***

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Може и да съм мутра, но моите клиенти не пречат на никой и не бият хората с бастуните. Някой да ги е карал черноморските мутри да презастрояват ами да инвестират пари и във улици и зони за инвалидите, не да им продават райски газ и да ги дрогират. ще първия западняк който ми посегне одма го трупсвам насила не се канили тука наркоманите на ЕС.

24

До 23

преди 6 години

Какъв "юнак"?Можеш ли да си представиш по-комплексирано и жалко човече от този? Прави се на герой, като удря с юмрук възрастна жена. При това е и позьор - оставя автомобилът да се движи, докато той малтретира жената и после го догонва, за да се качи. Видял е това в някой филм.Цялото му самочувствие идва от цената на колата, в която се е качил. Но чия е тя, той какви функции изпълнява? Дано да получим информация по тези въпроси. Предполагам, че тогава нещастникът ще се окаже още по-жалък.

23

Пипи

преди 6 години

Видях майката на *** по телевизията! Тоя е ангел в сравнение с майката!

22

Анонимен

преди 6 години

НАгли, алчни и смятащи се за богопомазани - това са ла*ната, които смеят да се самоопределят като хотелиери, ресторантьори и бизнесмени по бг черноморието! Ето заради такива не ходя там и няма и да стъпя повече! Да изгният, ама преди това да фалират дано!

21

Voltron

преди 6 години

Тоя треба да му сложат превръзка на очите и да го пуснат на магистралата

20

Анонимен

преди 6 години

Това да скочиш да биеш жени говори за изключително мъжкарство в този регион. А пък да биеш слепи жени вече си топ хита в региона и кариерата ти в местния "бизнес" е гарантирана.

19

25

преди 6 години

Като знам как гледат да оберат и прекарат туристите от който им идва хляба, не знам как съществува този град... в такива моменти ме е срам,че съм от такъв град..

18

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера защо такива комплексирани б*клуци като тоя никога не попадат на правилния човек когато започват да си избиват жалките селски комплекси. Защо няма един 100-килограмов ММА-боец който да е брат/братовчед на един от тия словенци някъде на близо за да го видим тоя юнак как ще се бие.

17

25

преди 6 години

Като човек който е живял 18 години там от който 15 в стария град мога да кажа,че почти всички младежи ,по-възрастни или мой набори са криминални и имат и досиета. Там полицай в стария град не стъпва по принцип. Понякога се разхождат :D От толкова време там всеки си прави каквото си иска ,че това закон - такава дума в речник на несебърлия не съществува.95% от младежите са наркомани или алкохолици. Другите 5% са хора като мен който не живеят там.Те живеят в съсвем друг свят на безнаказаност....

16

балки

преди 6 години

Баща му яко вече го е ошамарил ! Няма и да си помисли повече да посегне. Дори може да го лиши и от наследство. Някога, напред във времето.

15

Анонимен

преди 6 години

Eдин обичаен ден из бургаския регион.

14

Анонимен

преди 6 години

Taзи случка е много по-жестока от ритника на пияндето Ралф и би следвало сега във всичките медии в Словения да започнат да ругаят българите какви сме о*игофрени и ***. Но понеже са по-нормална нация от нас надали ще го направят. Идеален контра-пример за родните "патриоти" защо не можеш да определиш един цял народ по действията на един плитк*умник. Запомнете го, "родолюбци".

13

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството, че особено в региона на Бургас като цяло има най-висока концентрация на тотално пропаднали и комплексирани с*ляндури в цялата страна. Не мога да си го обясня. Всеки те гледа лошо, жените намръщени а мъжете някакви супер-агресивни татуирани орангутани с бръснати тикви и крака

12

Анонимен

преди 6 години

Шофьора комплексар, явно е заченат след а.ален секс между *** и прасе... просто предположение.