78

27м.Елхово

преди 6 години

Колега...първият + е от мен!Пубер ще ме светва за казармата!Пхахаха

77

АНКЕТА / do N 85

преди 6 години

До до 80.....Аз пък не живея в БГ от 10 години и въпреки това често си губя времето тук, щото ми харесва !Да сложат плюс тези които не живеят в БГ, сигурен съм, има още много такива като мен.

76

55

преди 6 години

Бе как ще се разведете при тоз голям кокал!"Келепир има в тия работи!"Нали за това се борихте!"Пусти връхар!"

75

27м.Елхово до 85

преди 6 години

Дри ***...ще пиша колкото, и където ми е кеф!Разбра ли? Даже и на "болни мозъци" като твоя трябва да им е ясно, че в Елхово не беше лесно!Елхово, Грудово, Звездец....дрисльовците като теб се оси раха още на единичното!Со поли ще ми обясняват за казармата!Освен за гейпаради ...за никакъв ч е п не ставате - това е истина!

74

Анонимен

преди 6 години

Аз казах още преди месец , че това правителство , ще падне заради палячовци като тоя шишко. Неможе да оправи 2 улици тръгнал за казарми да говори ? Кой ще е плаща тая раздута казарма ? Кой ще плаща оръжията и консумативите ? България върви в съвсем друга линия в момента от това да се затваря и въоръжава. Отново отиваме на избори и отново 50 милиона назад ...заради *** продължаващи да гласуват за популисти.

73

Анонимен

преди 6 години

Въвеждайте бе Каракачанов къде е проблема, какво се чудите койте не иска да служи да си ходи семейството му да му се отнема правато да заема държавна служба и толкова щом искат да живеят на територията ще служат.

72

Анонимен

преди 6 години

То въобще наборната военна служба на младежите отменена ли е със закон или само волнонаемните военни дето ги имаше и преди като състав от сержантско-старшинското звание станаха платени и понижиха званието до редник та да има кой да изпълнява разните по дребни заповеди като в отделение и взвод.

71

до 74

преди 6 години

А стига цвърча бе какво няма да стане зачерква ти се гражданството отнема ти се БГ паспорта и дипломата и се махай където искаш да не си затрябвал на някой отивай си където искаш нямало да служи къде ще идеш бе т ъ па н.

70

Анонимен

преди 6 години

Човек като тоя *** на снимката, който не е ходил в казарма, а иска тя да се върне е меко казано трагикомично!

69

27м.Елхово до Гробод

преди 6 години

Пхахаха..пикльо...батка си не го мисли...от 89 не съм в територията! Оплел съм си кошницата...на теб и 2 живота няма да ти стигнат.Хапе те ***...когато аз съм мръзнал по Корен ...ти си ходил.под масата!Разбра ли отворко?Аре бегай , че ще се пукна от смях!Серсемин!Говоря свободно 3 езика освен българския...ти ще ми обясняваш нещо!

68

Анонимен

преди 6 години

Минимум 3г при провинения в казармата срока да се удължава до 5г. Трябва да се научат да служaт ще ги направиме войници, а не изнежени гейчета слушащи чалга и дрогирани.

67

Анонимен

преди 6 години

Доброволна. Наборна служба. .... втф, имам чуватвото че има състение кой ще измисли по голяма тъ.потия.... за сега това печели пред ограничението в кешовите плащания предложено от Зетя....

66

Абсурд

преди 6 години

До 67Аааааа,няма да стане,на паспорта ми пише ЕС

65

Анонимен

преди 6 години

До Ганчовсички да бъдат кашици в Грудово, артилеристи на 155мм гаубица в Сливен---------Гане, ти у коя казарма си бил?Щото в Българската армия нема такъв калибър - 155 мм.Нашите са 152 мм.

64

27м.Елхово

преди 6 години

Да ви подшушна...служих заедно с Емил Кошлуков...гъзарина се моташе по плаца...и дрънкаше: "Англия е моята втора родина"...Ст.лейтенант Михайлов ВКРто го бутна в дисципа....ама тарикат момче се оказа...репресиран...политик...САЩ...износ на замразено шкембе...поне той имаше файда!

63

Найджъл Фараж

преди 6 години

Кокалът е по-важен от армията. Какви са тези патриоти в съюз с европейските неолиберални лакеи от ГЕРБ?

62

до 57

преди 6 години

Сдавай си паспорта тогава и се махай щом се махате защо не си връщате паспортите ? Hякой да ви пази държавата, а вие да си развявате байрака из ЕС тъй ли ?

61

Анонимен

преди 6 години

Ха ха...милиони ще трябват за този абсурд, после ще назначат разни самозабравили се, но не сме 80-те години, днешните млади хора са други и никой няма да ги търпи.

60

27м.Елхово

преди 6 години

След 27 месеца в Елхово установих следното....тотална загуба на едни от най-хубавите години!Сополанковците трябва да са наясно с 1 - няма по-сурова школа от живота! Синчетата на другарЕто се скатаваха още тогава - синчетата на партийните милионери днес - биха ви се присмяли само! Стига сте ме занимавали с глупости! Апро

59

Абсурд

преди 6 години

Който иска да си играе на войни,да си намира наемници,нашите деца не ги даваме