24

браво на дебилите

преди 6 години

Вчера се прибрах от Швеция.Там навсякъде където има камери има огромен знак!

23

do 23

преди 6 години

надежда няма колега/колежке.който чака политиците да му оправят живота , все едно да чака исус да слезе от небето.

22

Анонимен

преди 6 години

Глоби за всички, които карат над ограниченията, били те *** или не! Който е бърз, да заповяда на пистата да покаже класа с 90 коньовата си бангия!!

21

Анонимен

преди 6 години

Ми то каква е логиката аз ако се скрия до разклона на някое село почти всички имат знак 60 няма да остане човек неглобен кои намаля там трябва все с 60 да караш да не те глобят знам знам случаи глобен с 11 км над знака

20

Анонимен

преди 6 години

Изключително съм разочарован от БСП, които досега при предлагани от герп драстични глоби и наказания се обявяваха срещу тях! Пример - глобите за паркиране върху тротоара искани от герп-200 лв, БСП-до 50 лв Ще потърся информация каква е била позицията на БСП по въпроса и как са гласували депутатите им по приетите сега промени, и ако са били заедно с гербаджийте ме губят като техен симпатизант и избирател! А ме бяха спечелили последните няколко години! Сега надеждата е във ВКС! Не на хранилките!!

19

до Блу

преди 6 години

абе за теб фейсбук няма ли??тук не е място да си описваме ежедневието.там дори и някоя снимка от салатата може да постнеш :)

18

Анонимен

преди 6 години

Куцо, кьораво и сакато - шофьори, опасни на пътя. Аз познавам хора, дето са адски неграмотни, и взеха шофьорски книжки, представете си за какво иде реч...

17

Анонимен

преди 6 години

българина мисли че е цар на пътя.а като си купи някое бмв или мерцедесче, и става господ.чалгаджийски манталитет.

16

Анонимен

преди 6 години

Как се доказва, че съм дал колата на пиян или дрогиран?? Как ще докаже прокурор, че съм дал ключовете след като се е нашмъркал а не преди това? Даваш си ключовете на трезвен и нормален шофьор, а до вечерта се е напил и надрусал?! Дрегер и тест за наркотици ли да си нося с мен? Дрегера да бъде калибриран и със стикер от Метрологията? И какво значи нередовен шофьор? Да направя справка за отнети точки и нарушения в КАТ преди да дам колата на брат ми примерно?

15

Хороший человек

преди 6 години

До Анонимен 12На българина му е деформирано съзнанието, като на руснака. Трябва да минат поколения, за да изчезнат пораженията от комунизма.

14

Почитател на ГРОБ

преди 6 години

Отрязаха му парите за "магистралки" и "вземеделие".Явно Тиквата обеднява , а иска да смуче още от народа.Следващият закон е:Задължително всички глоби да се плащат през банката на Цветелина!То и сега май е така!

13

До 12

преди 6 години

не, аз от години нямам кола

12

Анонимен

преди 6 години

ако има общо европейско законодателство, което е правно ирелевантно, българската държава ще е колония, няма да има национална идентичност

11

Анонимен

преди 6 години

абе изходът е само един: на българина му трябва автономна кола, защото той няма култура на каране.ние не сме като европейците, ние сме бастуни, които не зачитат човешкия живот.убийствата на пътя ще намалеят драстично след 10-15 год, когато тези коли навлязат.а когато щофирането бъде напълно забранено(Меркел го каза преди седмица), тогава ще забравим че сме давали жертви по пътя.и повярвайте ми, за нас това ще е по-добрият вариант.

10

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да влезе в Европа общо законодателство!Тази наша "държава" никога няма да бъде нормална,ако не се сменят законите, създавани перманентно от корумпираните комунисти.ГЕРБ също са комунисти.

9

Анонимен

преди 6 години

правилно, иначе какъв е смисълът от камерите ?

8

Анонимен

преди 6 години

Аргументацията и на двете страни е много силна, очертава се епичен сблъсък на мнения. Чие чувство за логика ще надделее?

7

арести за убииците

преди 6 години

Съгласно конституцията:л. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, н

6

Анонимен

преди 6 години

Мутромилиционерщината вече е здраво фондаментирана у нас!Също, както в средновековната монархия-Русия!

5

АМАН от терористи

преди 6 години

Парламент а НЯМА ПРаво да НАРУШаВА ОСНОВНИЯ ЗАКОН .ВИновните длъжностни лица по 100 години затвор предлагат временна мярка за озаптяване.Да се уволнят от работа .