9

Анонимен

преди 6 години

Щом този с квадратната тиква се е изнервиргал, значи Йончева е права. Щял да съди и вкара в затвора?? Алоуууу, кога стана главен прокурор този крадльо, за да определя преди делото да е започнало присъдите. Този мйекащ ***;;хзан за 2 месеца се качи на черешата, повярва си. Че е крал от оградят е ясно, крал е. Не му е приятно защото при обективно разследване ще му лъсне ***.Нали знаете, колкото по-високо се катери ***, толкова повече и лъсва червения ***. Страшно нещо е Пейзана с власт

8

Анонимен

преди 6 години

Дала УКАЗАНИЯ ?!? на мигрантите откъде най-лесно се минава границата... И това го казва вицепремиер на държавата ни... Докъде се докарахме...

7

Анонимен

преди 6 години

Смешно излиза, че всеки може да разбере как работят камерите и къде има дупки в оградата и какво пазите бе откачалки !? Защо ще я съдите задето ви изкарва кирливите ризи ли, ами обществото има право да знае какво пазите и колко се краде против сме да плащаме данъци за вашата заплата Симеонов. Нищо не пазите, и на туй отгоре 4 пъти по-скъпа ограда, оставка.

6

МАНЧО

преди 6 години

Този *** се взе вече много на сериозно.Ами ако Йончева ги насочва значи ви прави услуга и вие ги чакайте там. Само сложете по един чувал и те сами ще влизат,а след това в камиончетата и до сръбската граница.Този дали е ходил на психиатър? И какво ли са му предписали? Границата има места дето денонощно преминават разните му там "миротворци" и нашенци станаха милионери от транспортни услуги,но сега ще е виновна тази които им казва,че не стават за нищо. НЕ СЪМ фен на ЙОНЧЕВА , но си е права!

5

Браво!

преди 6 години

Браво на смелия вицепремиер!Сега хем ще стане хубава оградата, хем хората ще знаят, че никой не може да изнася класифицирана информация за нея.Двойна радост за народа!Браво!

4

Анонимен

преди 6 години

А бе тоя Симеонов май нещо не е в ред...

3

sante_dog

преди 6 години

Хаха, супер смешника. Ще съди някой защото го изобличил. Няма такава наглост...

2

Анонимен

преди 6 години

Е, това е наглост!Не да се търси отговорност от този, който не е направил оградата двойна и от този, по чиято вина камерите не работят, а от този, който се възмущава от тези нередности (или по-точно - престъпления)!Наглост на квадрат!!!

1

Кандидат-инженер

преди 6 години

Всеки инженер знае, че едноредовата ограда е по-скъпа от двуредовата, защото са нужни много повече уктепващи пръти!