32

Анонимен

преди 6 години

Кво му има на поздрава. Древен български поздрав между воини, равнозначен на козируването. После го приемат римляните, сетне нацистите. Вероятно дразни чандали и ***.

31

Tron

преди 6 години

По принцип простотията и тъпотата е свойствена на хората. Навсякъде по света масата е проста, но такова чудо като в България никъде няма. Чета тука, гледам ги по улиците и ми се реве, честно.Този хубавец не трябвало да се извинява, червените били по-лоши от нацистите ... това може да го помисли само неук и *** човек. ЗАПОМНЕТЕ !!! Ако не бяха загинали 27 МИЛИОНА (27.000.000) съветски човешки същества, победили нацистката чума, днес нас нямаше да ни има и нямаше да познаваме света такъв!!!

30

Циник

преди 6 години

И да ми слагате минуси....означава само, че не познавате историята! Докато Сталин е заповядвал да избиват роднините му, най-младия маршал Тухачевски, докато Троцки на друг континент издъхва с алпийски пикел забит в черепа...нашия алкохолик Димитров оттървава кожата - ама не , заради речта си на Лайпцигския процес - А ВЪПРЕКИ НЕЯ! България е съюзник, и този въш*кар, и няколкократен национален предател - е все още поданик на царство България!Невежи

29

Не разбирам за какво трябва да се извинява, при положение, че това си е в историята и доста младежи са организирали български национални легиони, тогава това са сметнали за добре, и са го направили.

28

Циник до 31

преди 6 години

Червените са по-лошия вариант на фашизма!Диви, необразовани, зверове!

27

bolbov

преди 6 години

Антонов ти явно си някакъв *** . Вдигай си ръката колкото искаш но помни едно .Когато огнената стена на немските оръжия карала бойците да се заравят в земята се чувал призив.Комунистите напред.Те червените комунисти пречупи ха нацисткия гад за да живеят и *** ви като теб Антонов.

26

Нацист

преди 6 години

Изповядвам идеите на националсоциалицма. Да бе! Това е моето верою, на семеството ми и децата ми. Какъв ви е проблемът? Плащам си данъците и налозите. И не съм *** като този от болницата!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Бил много ценен кадър, щото се бил занимавал с войнишките паметници. Ако беше излъскал и няколко портрета по стените на министерството сигурно щеше да е безценен и уникален.

24

Свиреп

преди 6 години

На кого се извиняваш бе лигльо?! На ромите ли?! Да та .... в хемероида безполезен!

23

Анонимен

преди 6 години

Читавите хора се оттеглят с достойнство, а този започна да шикалкави, да търси болнични, за да не го уволнят, лицемерни извинения. Нищо чудно и подметки да лиже, ако се наложи, само да не изпусне топлото местенце. Такива хора уважение не заслужават.

22

Анонимен

преди 6 години

Ако и другите военни са като тоя, нямаме нужда нито от самолети, нито от танкове, нито от кораби, а от повече болници!

21

Muz

преди 6 години

Bg goliam maj.

20

Тото

преди 6 години

В средата на миналия век, нацистка германия е била с векове по-развита от комунистическа русия. И една малка подробност , германците си признаха вината за нацизма, но руснаците никога не си признаха вината за щетите и за жертвите на комунизма. България много повече пострада от комунизма отколкото от нацизма.

19

Анонимен

преди 6 години

Съжалява, ама чак като го уволниха. Ако съжалението беше истинско, нямаше да чака досега. Всъщност единственото му съжаление е, че е дал повод да го изхвърлят от участието му в далаверата на управлението.

18

До 14

преди 6 години

Който е в Германия да му мисли. Ние каквото е трябвало сме направили да помогнем на евреите. Няма. Никаква омраза от наша страна към тази нация. Виж към циг анския етнос има недолюбване и когато използваме символика на нацизма те са основно за да си направим майтап на ци гански гръб! Нищо повече! Затова не се правете на големи моралисти, не сте в биг бракът!

17

Двоен аршин

преди 6 години

Втората световна война често бива наричана "грандиозен сблъсък между двете най-фашизирани държави на Стария континент по онова време".Едни хора всяка година на 9-и май правят панаири пред паметника на другата такава държава, но никой не им иска оставките!Освен общочовешките ценности,всеки народ има и национални интереси.Едната от онези две държави преди 140 години е воювала, за да ни помогне да възстановим държавата си.Другата пък ни е върнала етническите територии,несправедливо орязани в Ньой

16

Анонимен

преди 6 години

За такъв поздрав в Германия дават две години затвор.

15

Членска карта №7

преди 6 години

До ВутеНо не си разкарваш *** им министерските коридори.... Надявам се!???

14

Гюнтер

преди 6 години

Мръъсен Фашага!вижте чу погледа на тоя ******* !!!

13

Бойко

преди 6 години

Каква реклама за българските политици. Най-вече за Бойковите. Понякога се чудя какви ще бъдат новите дъна на бойковата простотия, нали е полицай, проверки прави ли?В същия дух - България предлага само жени за комисарки, слабия пол представя слаба държава. "Мъжът" Бойко е толкова комплексиран, че не смее да се прокашля пред комисията. Предлага *** на българка след българка на Европа. Както се казва по-добре умен враг отколкот *** приятел. За какво са ни варгове такъв *** като Бойко.