4

Анонимен

преди 7 години

Напълниха се с ***.нгали от цяла африка и азия и по улиците неможе да срещнеш хора. Преди 6 месеца се изнесох от Франкфурт. Такава кочи.на е станало там че неможе да си представите. И не само там ами и в Берлин Дортмунт Мюнхен Щутгард Карлсруе Бон и още други градоове през които минах. Това вече нее германия която някои я помнят. Това е кочи.ната на европа. Затова се изнесох за Норвегия. Тук в момента е спокойно няма много кафени или ако има то те са в приюти не се срещат по улиците като в фрг.

3

БАБА

преди 7 години

ЕЛАТЕ ВСИЧКИ ПРИ БАБА ТЯ ЩЕ ВИ ПРИБЕРЕ АМА НЕ ВКЪЩИ, А В ДВОРА НА КОМШИИТЕ

2

Анонимен

преди 7 години

Тия да почнат да работят и да се платят визите за престоя, а Меркел да им бие шутовете и да заминават за Кувейт и Йордания защо не отиват там, защото в ЕС могат да си проституират безпретствено от ислямисти освен педофилия, ексетримзъм и шерият друго да е произлязло още и се оплакват.

1

Анонимен

преди 7 години

Нека да позная - платена статия от ЕС, целяща да ни направи съпричастни към онези главорези. Сори, ама 500 години сме им гледали сеира и трудно ще повярваме на "сълзи". А Ахмадчо да се хване да работи, а не да търси кой да го издържа цял живот.