32

Анонимен

преди 7 години

Милиардите евро които се изсипаха в нискокачествени строежи са като разлята вода в пустинята. След 4-5 години всичко ще е руини.Ще остане само ОТКРАДНАТОТО от Бойко и КОЙ нп то ще е в личните им сметки.Затова нека подкрепим Слави Трифонов в иницативата му.

31

bobi

преди 7 години

кой нормален човек ще даде и 5 лева за такава простотия?Що не си гледа старините и спре да промива мозъците на хората всяка вечер тоя човек..

30

БАЙ 100ЯН

преди 7 години

Ако съм на Слави ще се моля още да ми спират предаванията.Няма по добра реклама!Преди да почнат цензуриранията ,признавам не бях гледал шоуто от години.Сега го гледам всяка вечер.Разбирасе без рекламите.Няма да им плащам на БТВ като ме облъчват с реклами!

29

Анонимен

преди 7 години

на хората, които припечелват с препродажба на билетите, им пожелавам да ги позлват за лекарства - за тях, за децата им, за близките им! Смешни схемаджиичета, цял живот ше сте бедняци!

28

Анонимен

преди 7 години

Който даде 200лв. за такова нещо заслужава да го е..... румънците, не, афганистанците.

27

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че Слави е чалгар. И разбира се, че феновете му трябва да се набутват двойно. Даже тройно ще е по-добре. Баси реторичните въпроси. А най-добре на входа да им намажат пръстенцата със зехтин, да видим как ще щракат с пръсти и мятат салфетки. Ай сиктир и селяния вече в таз държава.Да се сезирала държавата да пресече частна инициатива, че да не страдали чалгарчетата. Знаш кога...

26

Анонимен

преди 7 години

Очакваше се подобна ситуация , Слави е цар да използва политиката за лични цели и не може да се отрече, че му се получава. Мен ми е чудно как Графа успя да напълни същата зала, защото освен бездарен е и супер досаден, а и билетите не бяха от най- евтините.

25

Ангел

преди 7 години

БТВ-то с това цензуриране му направиха такава реклама че дори хора които не гледат БТВ от години(като мен) си пуснаха шоуто да видят кво става!Ама така им се пада на БТВ.В опит да прикрият Политическата класа сами се нахендриха!

24

Анонимен

преди 7 години

Лъжат, никой не търси билети!Търсят евтини сензации, ама затова шоуто му никой не го гледа по ТЕ

23

Чалгар

преди 7 години

Айде да видим кой друг наш Спортист ,Изпълнител или какъвто и да е ще разпродаде толкова билети за няма и половин час.После много го плюете Славчо!

22

Иван Пешев

преди 7 години

Пазарна икономика, къде тук е проблема не мога да разбера. Организаторите като искат да ги пускат на търг тези билети и няма да има такива проблеми.

21

Анонимен

преди 7 години

Защо статията е без таг "платена реклама"? Или е скрита реклама? И в двата случая бездарния ви сайт подлежи на санкции.

20

До №5

преди 7 години

Защо да не разсъждаваме в обратна посока - щом ще участва ансамбълът по худ. гимнастика и "Филип Кутев", значи Слави не е просто чалгар.

19

Анонимен

преди 7 години

Рут Колева толкова билети щеше да разпродаде за 15 мин, излага се Славчо !

18

Анонимен

преди 7 години

Хахаха... На предния му концерт на Националния, след концерта възмутените българи се запрепъваха из Княжеската и околните улички, качиха се на колите си с регистрации РВ, ЕН, У и подобни и отпрашиха за родните си места.

17

SS

преди 7 години

Грам не ме вълнува тая пръчка и чалгарските му концерти,нито пък Ибрахим ли е Караибрахим ли е ... ходете му пълнете търбуха кат ви е толкоз акъла ...

16

Никой

преди 7 години

Народе Български,май си се побъкал,даваш пари за долнопробна ЧАЛГА!!!

15

до 8

преди 7 години

Защото Националният стадион е на 5 минути пеша от Народното събрание.Схващаш ли какво ще се получи, когато след концерта 60 000 възмутени българи се изсипат на площада пред сградата, свърталище на герберастките крадци.

14

Ангел

преди 7 години

Е кво от това.На Мачовете на Лудогорец с Реал Мадрид и Ливърпул билети на черно се продаваха на 2 метра пред полицията.И кво .Нищо!!! Кво пречиш да вземеш 10 билета и да се опиташ да изкараш някой лев! Това не е нарушение на закона! Ми то по вашата логика да сезираме НАП и Прокуратурата за милионите продукти които се продават в ОЛХ и Базар без касови бележки!Ама че глупости!

13

Анонимен

преди 7 години

Започна оплюването на Слави Трифонов от Тиквено-Прасешките медии по личното нареждана на Банкянската Тиква.Страхуват се, защото Слави е единственият, който в момента може да обедини народа и да ги изхвърли от властта.ЗАТОВА НА 4.5.2017 - всички пред НС !Да бием шута на крадците, които този път ни подготвят нова двупартийна коалицийка от разбойници.