34

Анонимен

преди 7 години

Дори и да е достоверна упоменатата статистика, тя няма за цел да съдейства за решаването на конкретен проблем, а има за цел да успокои привидно гражданите на ЕС, че проблемът не съществува. А той гравитира около факта, че нискообразовано, силно радикализирано и като цяло враждебно настроено население в съюза се ползва от социални придобивки и блага,като паралелно действа деструктивно на културата, която създава тези блага.Дали проблемът ще бъде наречен роми,мюсюлмани,бежанци - не е същественото.

33

Анонимен

преди 7 години

55 me razsmya ))

32

Атеист

преди 7 години

Истината е че исляма уважава всички религии факт е че през 500.г Османско няма ни една ислямизирана страна

31

Анонимен

преди 7 години

Интересно, че LGBT общността в ЕС започва да се страхува от все по-очевидната ислямска "толерантност" и се ориентира към националистическите партии. Защо ли? Просто тяхното изличаване ще е сигурно, когато мюсюлманите в Европа станат мнозинство.

30

Анонимен

преди 7 години

To i za BG tui govoryat,no ne e istina v chujbina poznavam bg,ne mongoli po tri chetiri deca imat.Az sum na drugo mnenie za BG.Durjavata Bulgariya sme nie horata,instituciite i granicite sa vtorostepenni i TE tryabva da ni slujat na nas.Bukvalniyat prevod na dumata MINISTUR E SLUGA NA NARODA!Kakvoto i da znachi tova.Ta tui nie bg se mnojim i BG nikoga niama da ugasne!!!!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Във Франция французойки раждат арабчета от араби.------а вашите и това не правят много са заети в сеансите за по 20?

28

Ники

преди 7 години

Те така едно време искаха да я направят ерейска държава ама ....

27

Анонимен

преди 7 години

Ами че тя жърмъни си е мюсюлманска отдавна. Това че нямат данни си е техен проблем. Които са ходили в германия и са обиколили пеша по улиците са видяли каква напаст ги е сполетяла. Живях във Франкфурт 5 години обиколил съм цяла германия такава ми беше работат на доставчик и карах стоки във всички градове и напълно ми е ясно какви са болшинството народ в германия. Нали поради тази причина се махнах и отидох да живея в Норвегия. Тук в норвегия има мигранти но в сравнение с германия са нищо!

26

разбирач

преди 7 години

До до одесатаДа Одеса, ама Хамбург е със статут на Бундесланд, а не Бундесрепублик, която може да е само Германия. Но обиждай другите ...

25

МАЙОРА

преди 7 години

Истината е проста! Пишeте в гуглето Islam by country и всичко лъсва! Русия - 15 процента мюсюлмани, Германия - 5,7 процента мюсюлмани! Всичко друго са рашистки фалшиви новини от тролофермата в Питер!

24

Ники

преди 7 години

В Белгия белгиец не може да намериш в голям град. В Германия на турски и арабски спокойно може да комуникираш. На немски нама кой да ти каже и дума във Франкфурт. Франция бял човек не може да срещнеш в Париж.в Холандия. ...нямам думи. То султан до нашата страна се издига.Абе да живие ЕС и мулти-културата. Да ни е честита... до 2050 ние няма да доживеем.Вече не знам на кого да вярмам. На това дето виждам или на науката.

23

Анонимен

преди 7 години

Това е като намирането на доказателства, че някой е терорист, след като вече е сгазил хората с камион или се е самовзривил. Чакайте доказателствата и смятайте с калкулаторите, идио*и! Той процесът си тече. А интересно дали процентът на терористичните актове, изнасилванията, убийствата на "честта" и насилието над жени се е повишил след като пуснаха мюсюлманите. За това не е позволено да се говори в Германия, защото ще те обявят за ислямофоб, расист, нацист и ксенофоб.

22

Ангел

преди 7 години

САЩ водят много прецизна статистика по етнически групи,дори по графа произход от коя нация.Прогнози могат да се правят когато в Европа оставят политическата коректност и също се направи етнодемографска статистика по всички показатели:раждаемост,образование,престъпност,доходи и т.н.Не може да се намери отговор на задача с предварително сбъркано условие.Все едно да немериш лице на кръг,на който ти е забранено да разбереш радиуса.

21

Анонимен

преди 7 години

Във Франция французойки раждат арабчета от араби.

20

Анонимен

преди 7 години

kak moje darjava sas nay silna ikonomika da si pensionira naroda pred umirane 67 godishna vazrast i mi kajete che nesa robi na evreyina

19

Фен

преди 7 години

Щом го казва Дойче Веле, значи е 100% Меркел пропаганда!

18

Ели

преди 7 години

Една капка катран в една каца с мед разваля ЦЕЛИЯ мед...

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРусия ги мачка както в Чечня и те бягат в САЩ и ЕС,

16

до одесата

преди 7 години

Абе пич,що не си гледаш хохлите ,като не знаеш не пиши. Столицата на Schleswig-Holstein e Kiel,а Hamburg е град със статут на Bundes Republik.Аман от разбирчи.

15

Анонимен

преди 7 години

ДругарЕ докато смятате кога Германия ще се превърне в мюсулманска, в любимата Ви Русия от 1,9 млн родени деца през изминалата година 1,1 млн са родени в мюсулмански семейства) само в европейската част на Русия живаят 3 пъти повече мюсулюани отколкото в Германия, Холандия и Австрия взети заедно