20

Исти

преди 7 години

Всички познаваме методите на испанската инквизиция но малко хора знаят,че тя е прилагала тези методи 150 години на иберийските маври и цялата сила на християнския закон,докато успее да ги интегрира!

19

Анонимен

преди 7 години

Гърция ги интегрира и фалира.

18

Анонимен

преди 7 години

безплатни храна и жилища

17

Анонимен

преди 7 години

Като крайно нуждаещи се нека има изключение за жени и деца от Сирия такива можем да приеме и то ограничена бройка, но другите да се махат.

16

Анонимен

преди 7 години

"По думите на социалния министър досега действащата наредба не е произвела нито едно споразумение за интеграция."НАЛИ ТОВА БЕШЕ ИДЕЯТА НА НАРЕДБАТА, БЕ, ЧУКУНДУРИ ЗАГУБЕНИ!МОЗЪКЪТ НА РАДЕВ Е КОЛКОТО НА КОМЕНТИРАЩИТЕ ТУКА!

15

Анонимен

преди 7 години

по-добре интегрирайте пенсионерите

14

Анонимен

преди 7 години

Аз ангажимент чрез моят труд,а и милиони българи да храним нашественици не сме поели.Това е дело на шепа предатели,коитотрябва да се издирят и осъдят.Сега разбрахте ли защо трябваше да гласувате за патриотите..?Ами за да не храните нашественици,а децата си!

13

анонимен

преди 7 години

Най - добре се интегрират с АК-47! Проблема се решава за стотни от секундата!!!

12

Пресиян

преди 7 години

Честито на всички българи! Най-после си имаме истински президент!Все такъв мъжкар да сте, г-н Президент!

11

Анонимен

преди 7 години

Каква интеграция? Какви пет лева? Тях пита ли ги някой дали те искат да се интегрират?

10

Анонимен

преди 7 години

Щом е съгласувано с президента Радев, надявам се новата наредба да е по-смислена, като например да включва допитване до хората на населеното място желаят или не бежанци.

9

Един от Северозапада

преди 7 години

Съгласен съм, да приемем бежанци, но:-Да са сирийски семейства, мъж, жена, деца, и престарели родители.-Да се научат за 6 месеца на Български език и История на България, кратък курс по конституция и закони на РБ, и чак след положен изпит, ако ВСИЧКИ пълнолетни в семейството го издържат-остават.-При първото престъпление на пълнолетен от семейството-депортиране на всички.

8

Анонимен

преди 7 години

Добро решение на служебния кабинет, когато можем да ги интегрираме тогава ще ги приемаме засега такава възможност нямаме, като най-бедна страна членка на ЕС прав им път на икономическите имигранти да се интегрират другаде.

7

Анонимен

преди 7 години

Е,УФъсе-е-е!Пак ще ви го нахлузят!Не разбрахте ли,какъв номер ни спретна "президентчето"?Още по-гаден.С отмяната,си изпълни обещанието,а с "още по-добрата" наредба,ще видите звезди,посред бял ден!Стойте,чакайте,блейте....бе-е-е!Ставайте,мухлльовци - ОТМЯНА И НИКАКВА НОВА "ПО-ДОБРА" НАРЕДБА,с която ЩЕ НИ ВИДЯТ СМЕТКАТА!!!На ви "проруски" пЛЛЛезидент!Бетер плювню!!

6

123

преди 7 години

Хората са настръхнали срещу тази ***. Колко трябва да си глупав за да говориш за интеграция?

5

Добре

преди 7 години

Може ли да ги интегрираме зад граничната бразда още преди да са нахлили. Така правят страните като Унгария например, поучете се от тях.Един пакистанец колкото и да му говориш че не е хубаво да краде и изнасилва няма да те разбере.Кога ще разберете че това е инвазия? Нямаме нужда от тези хора имаме си предостатъчно ***

4

до 1

преди 7 години

Толкова да си *** а знаеш ли каква точно наредба се отменя и какво пише в тая наредба приета от либераските лакеи.

3

Тигър Форсес

преди 7 години

Не правете като Ердоган, който по претекст, че ще бори ИДИЛ, просто замени едни терористи с други - неговите.Това от което имаме нужда е протекционистка политика, само така може да се защитим. Отмяната на постановление 208 и замяната му с нещо подобно не ни върши работа.Аз не съм оптимист за Герджиков, понеже той заяви че е яростен фен на глобализацията, а точно тя има за цел да разбие националните държави посредством "бежанците" и насилствената ислямизация.

2

Анонимен

преди 7 години

Къде?

1

Анонимен

преди 7 години

У всеки крават на българско семейство, по един бежанец!