63

Анонимен

преди 7 години

и синът на нинова, и дъщерята на борисов са все в щатите. вие си се карайте кой русофил, кой американофил и пасете овецете:)

62

Анонимен

преди 7 години

Смешно е да се твърди,че в България има политици вярващи и принадлежащи към дясно,ляво,либерално,демократично или др.политическо пространство.Всеки един към 10.10.89г. е бил най-малко на 25-30г,което прави невъзможно възприемането и разбирането на тези идеи.Появиха се някакви тарикати,които набързо се ориентираха,спечелиха или откраднаха едни пари от тези които подскачаха по площадите и сега дърпат конците в държават.Истинските демократи,като Дренчев и Дертлиев умряха отдавна и се забравиха.

61

Анонимен

преди 7 години

Хахаха...Тито бил майстор. Е видяхме какво остана от "майсторлъка" му титова Югославия.

60

Анонимен

преди 7 години

'С Русия за 25 години след 44 година през 70те България сама построи първата си ядрена електроцентрала, една от най-големите в Европа.''Четири лъжи в едно изречение. Браво! След 44' нямаше Русия, а СССР! България нищо не построи сама (хем сама построила, ама хем с други?!?), нито беше за 25 години. И Козлодуй далеч не е една от 'най-големите'.

59

Анонимен

преди 7 години

Постоянно се ползва изтърканият лаф за "несбъднати очаквания". Не знам кой какви очаквания е имал за присъединяването ни към ЕС, но ако са били за "реки от мед и масло" и "пълно благоденствие", то те са били напълно погрешни и изкривени. Всеки народ трябва сам да си изгради своята Европа. Имаме поговорка: "Бог помага, но в кошара не вкарва". Ако у нас се крадеше с 20-30% по-малко, то щяхме вече да сме със стандарта на Германия! А за кражбите не са ни виновни нито от изток, нито от запад!

58

baco from bankja

преди 7 години

baco ko se e uvil kato nekoi prizrak hahahahaha basi karikaturata-- CARTOON shit really!

57

Анонимен

преди 7 години

между ссср и русия има огромна разлика. ленин не е лермонтов, нито сталин е пушкин. през царско време русия беше един от стожерите на европ. цивилизация, наред с французи, австрийци и британци, а при ссср се срина до елементарното военно ниво на каубоите от щатите. само зомбиран психопат може да въздиша по съветските времена, заради тях стана и проблемът с крим.

56

Българин

преди 7 години

По добре да сме мулти-етническа държава на втора скорост в ЕС и да работим чистачи на запада за 1000 евро заплата отколкото да мизерстваме като руснаци за 86 евро средна заплата. Щом са ни сложили да сме мулти-етнически на втора скорост значи така трябва, такъв е животът, в Брюксел знаят най-добре какво е нужно за България и се опитват да ни помогнат, защото членството ни в ЕС е най-прекрасното нещо което някога се се е случвало на България.

55

Циник

преди 7 години

В това отношение Тито беше майстор - хем с Руснаци , хем със западняци.Не бих имал нищо против - нормални взаимоизгодни отношения...но без "изнудване, и извиване на ръце" За жалост - не може да се угоди...и на ЕС (който е с право против новоимперската политика на Путин) и на Русия, която пак ще се опита да ни превърне в марионетки - ако и позволим! Казуса е сложен, и щекотлив

54

Анонимен

преди 7 години

До УсмивкаБългария никога няма да стигне нивото на Севрна Корея, на светлинни години е, България не може дори и домати да си произвежда, всичко внася а изнася само евтини слуги черноработници за западна Европа.

53

Анонимен

преди 7 години

Отдавна няма в България съветофили. Те са си в Русия! В България има купени продажни путинофили и русофили, които нямат нищо общо с политиката.

52

Анонимен

преди 7 години

Герб може много да спечели, ако погледне малко повече към хората и към пенсионерите, Само с наблягане на магистрали и саниране - няма да стане. Вярвам, че Борисов с опита който вече има, ще поправи старите грешки от предното правителство. Трети път хората да си доверят - е голям капитал и отговорност. Ето сега се започва с парното и тока, както и с "билетчето"...

51

Анонимен

преди 7 години

БОЙКО БОРИСОВ СИ Е БИЛ ВИНАГИ *** И РУСОФИЛИН,ТЕ И ЗАТОВА НАРОЧНО ИЗДИГНА НЕИЗБИРАМЕНАТА ЦАЧЕВА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА ДА ГИ СПЕЧЕЛИ РУФОФИЛА ГЕН.РАДЕВ,ТЕ И ЗАТОВА БОРИСОВ ИЗПОЛЗВА ЗАГУБАТА НА ГЕРБ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА И ДА ОТИДЕ НА ПРЕДСРОЧБНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ,КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОТЪРВА ОТ ПСИХО(ДЕСНИТЕ) РУСОФОБИ И СЕГА БОРИСОВ ЩЕ СЪСТАВИ КОАЛИЦИОНЕН КАБИНЕТ С РУСОФИЛСКИТЕ ПАТРИОТИ И ЩЕ СИ ЖИВУРКА В ПАРЛАМЕНТ СЪСТАВЕН САМО ОТ РУСОФИЛСКИ ПАРТИИ

50

Анонимен

преди 7 години

Баси, руснаците как ни взимат за мезе, не е истина!

49

Анонимен

преди 7 години

Баце е като полтъргайст

48

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЩо, да не са махнали визите със САЩ? Синът на Нинова без виза ли е заминал за САЩ? Нали сме ЕС, ЕС има безвизов режим със САЩ, или ние сме втора категория европейци, сега и официално на втора скорост ни сложиха?

47

Анонимен

преди 7 години

Руските "газета" продължават опитите за манипулация:1. Наричайки лакейте на Кремъл "съветофили" !2. Наричайки българите които гледат към Европа - "класически русофили" !

46

Анонимен

преди 7 години

Голяма сила бяхме, направо не проумявам как загубихме Студената война. Сигурно пак с помощта на СССР...

45

Анонимен

преди 7 години

Ахахахха, тоя с визите пак изскочи отнякъде.Таваришч, що не питаш на *** сина по въпроса? :D

44

Анонимен

преди 7 години

С Русия за 25 години след 44 година през 70те България сама построи първата си ядрена електроцентрала, една от най-големите в Европа. А с ЕС 27 години след 89та България не е построила нищо освен стотина км. магистрали по заповед и с пари от Брюксел да има пътища за техниката когато започнат война с Русия и които се строят 4 пъти по-скъпо от Норвегия, но Брюксел удобно си затваря очите, а населението от 9 милиона стана 5 милиона, като само 3,5 милиона са българи при това повечето над 60 години.