23

турчина

преди 7 години

Турците от анадола сега разбират, че България е различна държава. Като бях там преди време повечето ми викат ама те "българите нали говорят турски?". Заради изселниците те си мислят, че България е като Ааербейджан. Никога не са се интересували от България. Сега вече по големите медии се споменава, че България е малка държава с турско малцинство и най бедната страна в ЕС с големи демографски и икономически проблеми чакаща подаяния от ЕС.

22

Анонимен

преди 7 години

Циркаджии безплатен цирк , нямат какво да ядат цирк правят.

21

Анонимен

преди 7 години

Така е, Герджиков е принуден да спазва закона.

20

Tiko

преди 7 години

Ne se gabarkayte s patriotite, 4e te sa edinstvenia siguren badesht ucastnik v upravlenieto.

19

ДОСТ

преди 7 години

26 в Турция бългaрските турци глaсувaт зaщото сa бг. грaждaни, по конституция. товa е зaконовaтa стрaнa нa въпросa, aко бъде промененa тя, или отнето двойното грaждaнство тогaвa зaтвaряйте грaницaтa колкото щете, но сегa немa нaчин!

18

Jej Jej Oko4a

преди 7 години

Gar4olqta kato blokiraha sas sedmici koe pravo narushiha? Za edin protester pitam.

17

varg

преди 7 години

В Турция има ли българска партия и ходят ли етнически българи да гласуват за нея на избори?За един преател питам.

16

luckyman

преди 7 години

махйте ги платени псевдо-патриоти марионетки на Кремъл, така е докато от кремъл ни източват кръвта за да хранят алчното джудже че за него спирачната течност и одеколона не са част от диетата за разлика от населението ***. САЩ винаги е бил и ще е наш приятел. Разберете ние не пием одеколон и спирачна течност, не оскотяваме по блатата и не сме Сомалия дрънчаща на ракети

15

factotum

преди 7 години

Защо така наречените патриоти подкрепяха петата колона на Ердоган- Герб! Защо клекнаха за отмяната на забраната за гласуване в Турция. Защо не поискаха отмяна на двойното гражданство!

14

Анонимен

преди 7 години

до 16 е сегa кaчвaм колaтa и отпрaшвaм кAм лимесо с туркия, и турски врaбчетa немa дa пуснеме нaд прaвослявнaтa губерния дa фърчaт, не бой се

13

сс

преди 7 години

Другарю Герджиков и вие ли като Лизашки след края на служебното правителство ще станете експерт при турците?

12

Анонимен

преди 7 години

Правилно. Блокиране на границата може да бъде направено само от органите на реда, след заповед на изпълнителната власт. Депутати там място нямат.

11

турчина

преди 7 години

Хем не искате да забраните гласуването от Турция (заради ДПС което е част от бившето ДС) ама като не гласуват за ДПС мислите, че ще наплашите хората. Това е излагация. 100-на безработни и пенсионери викат и чакат Винкела да им подхвърли някой лев. На предишния протест доста *** български граждани тропаха хоро с национални носии. Само трябваше някой да им пусне кючек да мятат гюбеци.По турската ТВ АТВ ви нарекоха Роми. В Турция мислят, че сте роми. "Чингене ***" казаха по АТВ.

10

Анонимен

преди 7 години

дпс и патреотите наистина като скачени съдове, покрай сеира наместан дръпнаха още по един процент нагоре, кака Корни ще се озори доста след изборите

9

varg

преди 7 години

Всички българи бегом към границата да пазим родината си от турците!!!

8

Анонимен

преди 7 години

пaртийотите умрехa, a ген. рендев ще не ще рaзкaрa пияниците ОП от грaницaтa, дa жувее бкп, решетникоф, ***..ин и целaтa рушкa пидирaция

7

BURZUM

преди 7 години

Бой по тиквите криминални....патриоти били селяци деградирали....

6

ЛОШО

преди 7 години

Герджиков е получил предложение от Ердогна - да прати турската армия да разгони протестиращите българи на наша територия .

5

турчина

преди 7 години

Гласувах за Радев. Щом не искате гласове от Турция променяте конституцията а не Винкела и стотина безработни да излагат страната. Това е излагация.

4

Анонимен

преди 7 години

Как се позовават на международното право, че не може да ги спираме. А това, че са ги купили, като им дават безплатни билети да пътуват какво е???? Нали купуването и продаването на гласове е престъпление???? Герджиков, а разследване кога ще има на това престъпление???? нали си голям юрист.