45

Българина

преди 7 години

А тези които са ги подкрепяли и слушали сепаратските проповеди да им се отнеме гражданството веднага и екстрадация! Все като утепаха хитлер и останалите нацисти да ги пуснат да им се размине, а ги преследват 100г по късно. Така че цацаров изрежете турските кърлежи до под корен

44

Анонимен

преди 7 години

Нека турците да си вземат Кърджали и всичката земя която им е отнета1877г,българите даже не са се постарали да сменят турските имена на градовете и планините с български.Турция е много,милионна държава и има нужда от още територия и България е идеална за тази цел,хем е интегрирана към исляма хем има кръвни връзки с Турция а освен това е и обезлюдена и бедна,така ,че погледнете на това като на шанс

43

Митьо

преди 7 години

Добре де, щом имало съмнения, дори доказателства за агитиране и осъществяване на ДЕЙНОСТ против териториалната ни цялост, защо същите лица не са арестувани? Абсурдистан пак в действие.

42

баю

преди 7 години

Ха сега си представете Българи да отидат в турция и да правят подривни действия срещу националната им сигурност. Дали щяха да ги изгонят или щяха да ги подведат под най строгият член който ще ги вкара в затвора поне за една десетилетка. Да ама там има държава а тука разграден двор и управници със свалени гащета и хванали се за палците. Ето защо никога няма да имаме авторите и уважение от нито една държава защото със свалени гащета се предизвиква само смях в останалите държави.

41

Анонимен

преди 7 години

Бай Тошо навремето защо им направи екскурзия на амуджиите. Защо не се говори за това? Защо не се говори за създадените бойни групи и отряди и цяла организация в България, която да вдигне турското население и да отцепят част от България. Още тогава турците действаха в тази насока и организираха атентати. Отговора на държавата беше адекватен. Тогава обаче имахме държава и служби и армия, а сега сме със смъкнати *** и турците си правят каквото искат. Тези изронените са капка в морето.

40

Анонимен

преди 7 години

Преди време тролех с думите "кажете чао на област Кърджали", па то се оказало, че май верно така ще стане. :(Малко ме съмнява депортирането на петима турци да е достатъчно да осуети плановете в действие.

39

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте за ДОСТ,дайте шах на българските измамници.Покажете им ,че искате промяна,гласувайте за ДОСТ

38

luckyman

преди 7 години

"Посланията" на нашият "стратегически партньор" са досущ като тия дето идват от ИД! Факт!

37

Манолски

преди 7 години

на зло куче - зъл прът. Тези бръщолевения за толерантност и аркадашлък с тур.чо.лята не хващат дикиш, защото са нагли и с болни имперски амбиции! Аз предлагам България да се докаже като достойна част от европейския съюз, да пусне строга нота до Истанбул и службите да се вземат в ръце за противодействие срещу подривната дейност на отоманците, а тези които милеят за Ердоганя да си ходят в анадола при него. Иначе оправия няма и ще станем заложник на поредните грозни балкански сцени

36

Анонимен

преди 7 години

О, Цацаров? Ама ти се събуди? Кажи сега какво си говрехте с Борисов за учредяванвто на Дост? Докато си пиехте кафето всяка сряда. Не го ли пита: какво правим с тая незаконна партия? Ако той сам се е правил на разсеян?Или саже това не посмя?Като си Главен прокурор и ги знаеш законите какви наказания трябва сега да получите за държавна измяна?

35

Българин

преди 7 години

В една НОРМАЛНА държава, въпросните господа биха били не изгонени, а осъдени и затворени!

34

Анонимен

преди 7 години

България е една провалена обезлюдена държава със деморализиран народ.Провала и унищожението са на всички нива на държавата,за провала се погрижиха и съдействаха българските политици и служби.Най голямата опасност за изчезването на държавата България не е Турция,най голямата опасност са българските политици ,служби ,прокурори ,съдии.Предпочитам някаква друга форма на държавност дали като автономия ,но искам един ден да се върна на родното си място и тези паразииити БГ-та да ги няма

33

Анонимен

преди 7 години

Е пак добре, че остатъците от разбитата ни държавна машина са се раздвижили и са свършили нещо... Ако беше Борисов още, по негова заповед всички служби щяха да изчакват решение от "големите началници" какво да правим.

32

luckyman

преди 7 години

Когато изтрещели брадади дианетници зоват да се режат главите на "***", тогава терминът "агитация", наистина не е най-подходящия!

31

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара......Корозията е плъзнала от години,а тези 4-5 натирени са песъчинка в морето от туркофили,неосманисти и фанатизирани мюсюлмани,които се възползва от продажните ви душици и си разиграва коня из държавата! Змии в пазвата си отглеждахме,а за толерантността си ще платим висока цена!Няма ненаказано добро! Забрана на верските училища!Забрана на двойното гражданство!Мюфтийството финансирано само от държавата,а джамиите финансирани от други държави да се затворят!Крути мерки са нужни!

30

ГЕРБ forever

преди 7 години

Късно е либе за китка..Толкова години проспаха службите за което вина имат всички,които бяха на власт Дано да не е късно,отровните семена са посяти и дадоха плод..Боже,пази България!

29

Анонимен

преди 7 години

Абе, тия индивиди ако застрашаваха националната сигурност на щатите или Англия, сигурно щяха да си ги пратят да си ходят? Дали пък нямаше да "изчезнат" рязко в някое подобие на Гуантанамо?

28

Анонимен

преди 7 години

Хм... не само агитирали против териториалната цяласт на страната, но осъществявали и дейност, по думите на Цацаров. Какво ще рече това? Не ми се мисли за варианта да са планували някакви подривни дейности на територията на страната, защото става страшно така!

27

Анонимен

преди 7 години

До МНОГО МАЛКОNIAMA SLUJBI-SAMO IMITATORI ! TO DARJAVATA E NA IZ4EZVANE, TI ZA SLUJBITE .......SAMI SE ZATRIHME BRATIA BULGARI, NIKOI NE NI E VINOVEN !

26

Ганьо

преди 7 години

До Пичбезмозъчен си ти, както си проличава и от коментара ти.------------------относно до:5 Исляма е чиста религия и ти с твоето изказване само показваш ,какъв си отвътре....------------------всяка религия е чиста, докато не почнеш да я навираш в очите(и не само) на другите и да им обясняваш, колко прав си ти, че вярваш в нея, и колко грешни са те, защото не вярват. Да не споменаваме и факта за нападение на невинни хора от други религии!