23

Анонимен

преди 7 години

Вие наистина ли вярвате, че бушона в сърбия е откраднал парите от ктб?

22

Анонимен

преди 7 години

Да, парите от ктб се перат в строежи в момента.

21

морски

преди 7 години

Развитие, ама какво ?!В Сл.бряг ще се налеят реки от бетон до официалната забрана(15 май), а даже и след нея.Ето къде са окрадените пари, тези които поне не са изнесени !

20

до 35

преди 7 години

Ало, джинджинерина - като ликвидират ТЕЦ-овете, кой ще осигурява парното ?Белене ли ?

19

Анонимен

преди 7 години

Ами добре, вервайте си, че се развиваме! Реално положението ще цъфне след 2020-та, тогава започва и връщането на заемите.

18

taka e

преди 7 години

отдавна трябваше да почнат да ги ликвидират тези тецове, да си беха довършили Белене по добре ако си бяха наши *** дойди ама американците си лапат а ние ще си плащаме глобите

17

Анонимен

преди 7 години

Е как се развива с 3.5%, вчера бойчето лично каза, че е паднала за последните 2 месеца до 2.4 или нещо такова! Това е достатъчно ясен знак, че само когато фирмите на властта усвояват фондовете има ръст. Ама от това българина реално почти не печели, защото над 50% от парите се губят в безсмислени комисионни и фирмички посредници.

16

Анонимен

преди 7 години

Айде гереберастки ***, започвайте в хор - Радев замърси въздуха, при Мутрата беше кристално чист.

15

Анонимен

преди 7 години

Обратимо ли е свободното падане на България??И как има още хора да искат да управляват и за власт да си вадят очите, с тези заеми и тази демографска картинка, с тази икономика на капково напояване от ЕС, остана ли нещо за крадене?!?!?Нормален човек няма да се реши да съживява народната република...

14

Анонимен

преди 7 години

За невежите.Снимката, с която подкрепяте писанието си, изобразява водна кула, която е предназначена за охлаждане на пара и превръщането й отново във вода - кондензиране на пара.Та снимката няма нищо общо със замърсяването на въздуха.

13

Анонимен

преди 7 години

Оттук нататък икономиката реално ще се свива, защото работоспособните души ще стават все по-малко със всяка следваща година, ще останат 2 града. След 10 години ще работят макс 1 млн души.

12

Св. Бойко Банкянски

преди 7 години

2 милярда за стириопор може, а за атомна централа не може....

11

ПРЕДИ и СЕГА

преди 7 години

Преди бяха политкомисари.Сега са еврокомисари.Плаче България за Пиночет !

10

Климатик

преди 7 години

Намалете цената на тока, увеличете заплатите на българите и никой няма да се отоплява на дърва и въглища! Оттам е замърсяването , не от друго!

9

Анонимен

преди 7 години

За мен лично колегата е прав за умиращото куче, в момента страната функционира единствено заради заеми и еврофондове, вижда се сега като няма правителство и ръста от икономиката, пари които определени хора си прибират, е едва 2%, по-ниско от очакваното, защо, всички продължаваме да ходим на работа? Реално страната е фалирала, а запада няма толкова вина за това, колкото крадливата, мизерна, политическа класа, която можеше да управлява страната така, че да я направи поне прилична, ама не искаха.

8

Анонимен

преди 7 години

Калашников, калашников.....бум бум....заслужили много...бум бум

7

Анонимен

преди 7 години

Проблемът с въздуха е най-вече в София и то поради конкретни прични.Един прекрасен венец на триумфа на дву-мандатното управление на една женица.Градът в момента и особено инфраструктурата му са на ниво пост-бомбардировка.Дори в самия център, триъгълника на властта, МЗ, църква Св.Неделя, човек може да се радва на плющи плочки, земни кални площи без насаждения пълни с какво ли не, липса на кошчета за ***, мръсотия и отпадъци, изкривени улици, всичко това някакси в нюанс с духа на времето.

6

Анонимен

преди 7 години

Борисов ни докара до тоя хал! Прокурор трябва!!!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Няма такъв филм, който ни се прожектира в ЕС. Хем ни съблече голи, хем ни наказва за екхибиционизъм...Къде е Белене бе Бойко, 30 милярда дългове натрупа, къде е Белене?????

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Нямат милост тия евробюрократи !Да наказваш България е все едно да риташ умиращо куче, което самият ти си докарал до това положение.