75

славянин

преди 7 години

Странно защо ама от тази качествена атлантическа храна по атлантическите земи има толкова много полове!? Добрият вкус на нещо не е мярка и за доброто му качество химическата индустрия все пак е доста напреднала!

74

Анонимен

преди 7 години

Относно смехотворните коментари за "качествената" храна по селата. Бабите и дядовците ни цял живот ядат ***- карантии, заразено свинско месо, мляко от болни животни. Защо ли?! Простотия. Просто няма кой да обори цифрите- най-ниска продължителност на живота в цяла Европа от столетия насам, благодарение на нулевата здравна култура на населението. Защото се ядат ***. Не ми минавайте с номерата колко хубава храна ядяли на село. Не село ядат масово *** и си мислят, че ядат нещо добро.

73

Мелиха

преди 7 години

Цената няма отношение... Например луканка"орехите" продавана в Саудитска Арабия е с овче месо и телешко.

72

Анонимен

преди 7 години

ТОВА КОЕТО И ЗА ИСТО4НА ЕВРОПА НЕ СТАВА ГО ЯДЪТ ПРАСЕТАТА АКО И ТЕ НЕ ГО ЩАТ РУСНАКА ГО ИЗЯЖДА

71

Анонимен

преди 7 години

За хора с втора ръка ценностна комунистическа система- толкова. Дребни тарикати, които милеят за европейски закони, но ежедневно гледат да укриват данъци и да минат метър. Подкупите са лошо нещо, но, ако е за тях, ще ги дадат. Какъвто пазарът, такава и стоката. Лошото е, че едните 15% свестни хора страдат покрай ***.

70

ватенка

преди 7 години

боряшника става за пиене храним се с пропаганда и образа на Путин тука е рай Да живее русия ГРУХ ГРУХ

69

до здравка от славян

преди 7 години

Здравке, твоят хладилник с каква точно ''качествена'' храна е пълен!? Както казах по-долу за качеството на храната можеш да съдиш като посетиш някоя болница или гробища - масовият мор по българските земи е най-доброто доказателство за качеството на храната и живота ни като цяло откакто влязохме в обятията на ''демокрацията''! А пред фактите и най-тъпият и нагъл ''демократ'' е коректно да мълчи!!

68

Анонимен

преди 7 години

Toва беше мечтата на къснокомунистическата номенклатура на българия - да ни превърне в пазар за европейски стоки 6-то качество, като те инкасират печалбите от разграбената и унищожена българска индустрия. Провалихме сме като държава, провалихме се като народ.

67

Мен

преди 7 години

До ХристоПрочутите френски сирена са обикновени мухлясали кашкавали. Миризливи и отвратителни.

66

Анонимен

преди 7 години

руско семейство ИЗЯДЕ ДВЕТЕ СИ ДЕЦА от глад МОСКВА 2017 другари

65

Христо

преди 7 години

През 2013 бях на екскурзия във Франция. Реших да пробвам едно от техните прочути сирена. Страхотен вкус и качество. Цена 2 евро.Запазих опаковката и когато се върнах в България, потърсих същото сирене във френскато верига "Карфур". Намерих същото сирене, в същата опаковка, със същия баркод, но качеството и вкусът бяха отвратителни. Цената съответно 4,50 лева.

64

славянин

преди 7 години

Тъпите местни ''демократчета'' истерично отказват да приемат факта, че атлантическите им господари винаги са ни смятали, смятат ни и за в бъдеще ще ни смятат за трета категория хора! Доказателствата за това с багер да ги ринеш!

63

Анонимен

преди 7 години

19 000 умрели рашки от хранително натравяне за 2016 ФАКТ

62

трафоПОСТ

преди 7 години

Баси глупостите, баси пропагандата! Някой занимавал ли се е с производство? Знаете ли, какво коства да се произвежда едно нещо с два различни стандарта? Една поточна линия, особено от голяма фирма с милиони продукция да се пренастройва да произвежда две различни качества. Каква логистика се изисква да не замине камион с една продукция към грешна дестинация. Аман бе, преди време гръмнаха форумите, че ЕС забранил снежните човеци, кръщанетата, православието. Аман.

61

Анонимен

преди 7 години

русия = глад

60

славянин

преди 7 години

Новите ни атлантически ''братя'' от 27 години се грижат съвсем по ''братски'' за нас! А кога се е ядяла по-качествена храна - по соца или по ''демокрацията'' си личи най-добре при посещение в болница или гробища!

59

Анонимен

преди 7 години

русия като не стигала гроздето и викала- кисело -

58

х

преди 7 години

Така е, работя в Германия, разликата в качеството е огромна, а цените са почти еднакви, някои даже са по-високи в България

57

Анонимен

преди 7 години

русия няма бъдеще колкото и да плюе

56

Анонимен

преди 7 години

И преди и сега сме кошчето на всеки. То понеже много хубави ни бяха продуктите на фасадната ни уж индустрия тогава, за да представлява пък лицето на съветската империя тогава...