152

Анонимен

преди 7 години

ГОЛЕМИ СДЕЛКИ СЕ ВЪРТЯТ В ГЛАВИТЕ НА РУСКИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НО САМО ТАМ.

151

Анонимен

преди 7 години

Като изключим платените коментари писани от руската агитация, нещата ясно се виждат. Засилване на НАТО по границата с Русия, повишаване на финансирането за отбрана на НАТО държавите, изграждане на Европейска армия и продъжаващо разформироване на леви формации с еврофобски навици и руска подкрепа.

150

Анонимен

преди 7 години

"Русия се стреми като максимум да получи "нова Ялта"РУСИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ КАТО МАКСИМУМ ЕДИН ЕВРОАМЕРИКАНСКИ РИТНИК В ***.

149

Анонимен

преди 7 години

ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ ПРОСТО ЩЕ СИ КУПЯТ РУСИЯ И ПОЛОВИНАТА ЩЕ Я ПОДАРЯТ НА ТРЪМП.

148

Анонимен

преди 7 години

Икономиката на *** прогресивно се свива вече трета година поред. По руски данни населението е обедняло с 25%. Освен да се моли за отмяна на санкциите и нови заеми на Путин нищо друго не му остава.

147

Поручика Балканец

преди 7 години

Не знам защо от тази сделка изключват Китай, който недвусмислено заяви икономическо (а защо не и политическо) присъствие в Източна Европа. Освен това султана на Турция също има претенции към Източна Европа, въпреки че за момента има проблеми с комшиите си на юг и с Иран.

146

Фернандо Магелан

преди 7 години

россия не е в Европа. "зелените човечета" ще дезертират и този път няма да повтаряме грешката от 1941г. като разстрелваме патриотите милеещи за родината си. Просто ще обърнем танковете, те да си се разправят както си знаят. С Кока Кола живота е по-хубав. А и руснакът не знае какво е Кока Кола. Не е Кефир.

145

sev

преди 7 години

Доста тъпо зглавие. Каква подялба на Европа ??? Кой бръсне Русия за слива в Европа? Там за в Азия , да й дадат да се разпорежда в казашаките степи, това да, но какво значи Европа, та Европа е в НАТО. Разполагат се натъовси войски в Прибалтика! А и Европа да не е бащиния на САЩ! Европа е икономически не по слаба от САЩ и военно не по слаба от Русия.

144

Анонимен

преди 7 години

ВАНГА КАЗА РУСИЯ ЩЕ СЕ ВЬЗРОДИ И ЩЕ СТАНЕ НЕДОСЕГАЕМА

143

Далновиден

преди 7 години

Новата "Ялта" няма да касае толкова територии и сфери на влияние,а същността на сегашния Световен ред-американска доминация във всички сфери,налагана чрез сила.Финансовия(и всякакъв) монопол на САЩ просто ще остане в миналото.Това е причината за войната с Русия!Иначе за Америка ще е добра сделка да отстъпи на Русия някакви сфери на влияние,а да запази статуквото.

142

Анонимен

преди 7 години

Разпадът на комунистическият блок просто продължава. Първо откъснахме соцстраните сега ще късаме от остатъците на СССР. Украйна вече я откъснахме, следва Беларус. Путин ще трябва да се превърне в съвременния Ататюрк ако иска да запази и възроди остатъка. С мислене от 19 век няма как да стане.

141

Истината

преди 7 години

САЩ разбраха,че няма да унищожат Русия с фронтална атака(образно казано)!И сега минават към план "Б"-постепенна ерозия.Една малка сделка е в полза за тоя процес.Обаче има един проблем-Китай!Ако САЩ се замотаят с Русия над 5 години,то Китай става недосегаем,което значи край на американската доминация!А това определено не ги устройва.Следователно,ще се опитат да решат проблема с Русия до 3 години и ако не се получи,ще сключат голяма сделка с нея!Остава Русия да оцелее дотогава!Има всички шансове!

140

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разпада както едно време СССР а Русия си взе Крим скоро ще вземе и Днр и Лнр Ердоган сьщо ще вземе южна Бьлгария

139

Анонимен

преди 7 години

Ялта 2 може да има само върху територии на бившото сесесере. Т.е. върху територии на изток от линията между балтийско и черно море.

138

TPE3BEH

преди 7 години

190 - безроднико долен. България в момента е една от най-бедните държави в Европа,благодарение на твоите братушки, които още след обсвобождението (за което сме плащали окупационна такса) не са спирали да ни смучат кръвта.Преди 1945 г. България е била една от стабилните икономики в Европа, левът е бил 5-та по стойност валута в Европа.След окупацията на сталин, се случва най-голямото разграбване - частно имущество, фабрики, земеделска земя, ценни книжа и злато. Другарете още си цоцат и до днес.

137

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е велик и путин също.Западнала европа няма нито един политик като тях.

136

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 195В България няма мислещи, независими политици...

135

Азазел

преди 7 години

"Дано ако има да се паднем на братушките, само на това се надявам! По-велик народ от тях няма"И какво му е великото?

134

хахахахаахааа.....

преди 7 години

До Анонимен 176 "че само малоyмници могат да"....ти си един от тях!

133

Анонимен

преди 7 години

Русия и САЩ могат да се договорят по много неуредени между тях и световни въпроси, а на автора му е хрумнало,че се подготвя нова Ялта. Това свидетелства,че освен икономическа тотална криза има и в главите ни, защото на новите въпроси на деня даваме отговори от преди 70г. САЩ бързат да се договорят с Русия, защото тя е съюзник на Китай, а той е новата световна сила. Да му мислим ние, но в България мисленето не е на почит.