64

Yakov

преди 7 години

"Няма пилот в държавата". Ей, най-после нещо вярно! Че, тя винаги е била на автопилот, нали така? Ама, така ли е, я кажете?

63

naco

преди 7 години

Да,може и така да е ,другарю Борисов! Но сме СИГУРНИ,че в момента България има НУЖДА от Вас и другарката Нинова,точно толкова ,колкото МРАКА и СУШАТА за всяко живо същество!!!

62

Категоричен

преди 7 години

Костовци - Митьовци фъс работа.Българино, не изпратиш ли м*утренската тиква при Чаушеску, все зле ще бъдеш.

61

звездите му говорят

преди 7 години

Скучни сме, защото сме прогнозируеми, описа лидерът партията си!!!!!! БРАВО НА БОКО ПРОЗРЯЛ Е ЧЕ НАРОДА ВИЖДА В ТЯХНО ЛИЦЕ САМО ЕДНИ ..............КРАДЦИ!!!!!!!

60

Анонимен

преди 7 години

Тоя ли Костов, дето обяви Митьо Очите за жертва, тоя ли колаборационист с мафията, ще ми го играе и той жертва ?!

59

Анонимен

преди 7 години

много ги яд от герб че губят властта и далаверките свършиха.сега ако корнелийка вкара в пандиза ще е добре макар и невероятно да звучи..

58

Крали Марко

преди 7 години

Хора, четете коментарите....вижте рейтингите и разберете - ГЕРБерастите отиват на бунището на историята!!! Алелуя!!! Всичките крадци и калинки от шайката на ТИКВАТА СА В ПАНИКА, защото ше бъдат отнесени от НАРОДНОТО недоволство!!!

57

Стефан

преди 7 години

Герб, а Вие защо сменихте Лазаров?????????????????????????????????????

56

Анонимен

преди 7 години

"Борисов направи изказването си по време на Европейски форум "Предприемачество за растеж".В него лидерът на ГЕРБ обеща, че ако партията му спечели изборите, още от първия ден ще обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса. "Първо - кво прай ББ на тоз форум ?Предприемач ли е,що ли ?Второ - ми два мандата беше на власт и не го направи,що да вярвам за третия ?

55

МНОГО ТЪЖЕН БЕ

преди 7 години

да не са го ступали на БЕЛОТ. Едно време махаше карти с оня от НЕФТОХИМА, после с надупените от ПРОКУРАТУРАТА. Сега май само с охраната прави терци

54

Анонимен

преди 7 години

Нагъл по нагъл най нагъл- кръглия зеленчук от Банкя

53

ПИЛОТЪТ

преди 7 години

стана ПРЕЗИДЕНТ бе БАЦЕ. Ти още ли не си разбрал

52

зрител

преди 7 години

Има, има пилот бочко, ама на теб не ти харесва.

51

симпатизант

преди 7 години

Мръсни комунисти!Изгонихте най-кадърния от МВР, руски ***!След г-н Борисов това е втория най-качествен главен комисар, който е заемал този пост!Явно професионалистите като г-жа Бъчварова и Георги Костов ви пречат с нещо, нали?ГЕРБ ще се върне на власт и ще върне тези хора на местата им, където трябва и да бъдат!

50

Анонимен

преди 7 години

Като спечелим изборите,още 16 милиарда,да ви дойде акъла!Да видите кон боб яде ли !!!

49

Анонимен

преди 7 години

Пилот има,самолет няма!

48

ганьо

преди 7 години

няма пилот в главата на борисов

47

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че няма значение коя партия ще е на власт. Положението ще си остане същото - няма да цъфнем и вържем. Проблема е, че вече го няма и по-малкото зло, за което да гласуваш. Предизборните обещания и програми на партиите са от неизпълними към все повече неизпълними.

46

Ванко

преди 7 години

Голямата заслуга на това профи и ръководството е ,че 4-5 г. няма никакви униформени дрехи а парите са усвоени, вдигнахме заплатите на деловодителки и секретарки и вече вземат 300-400лв повее от редовия полицай, а между другото полицай започва с огромната заплата от 500лв. стартово, какви следни заплати за страната от 1100лв. - къде и кой ги взема?

45

Шефа

преди 7 години

Не знам защо но тоя хленчеш Борисов , ми дрънчи на изкуфяло!нямало пилот , нямало шофьор , няма ги областните , няма я властта ....така ще е , свиквай и си обирай дърмите от политиката!