33

Анонимен

преди 7 години

Дончо, льже като наще шведи!

32

Аспарух

преди 7 години

В почти всички случаи медиите на глобалистите изопачава казаното от Тръмп.Най вероятно казаното от него е за погромите на така наречените мигранти.Вижте в ютуб,как палят коли ,хвърлят камъни по полицаи,как обикновените Шведи говорят за тази близка до терористичен акт ситуация.

31

Бог да пази

преди 7 години

Ах Дончо дончо, с тая изкуфяла тиква най нахално и света е зависим от тебе!

30

Тт

преди 7 години

По-смешен президен от Тръмп е нямало никога досега в цялата история на САЩ. Изключително егоистичен , уродлив и *** човек. Като го чуя как говори направо ми се повдига.

29

Анонимен

преди 7 години

Така или иначе е посочил Швеция като страна, която си пати много от бежанците. Кое точно не е вярно? Атентати може и да няма там, но има огромен брой изнасилвания от мигранти и това е факт. Статистиките не лъжат.

28

Доктор Дончо

преди 7 години

Скрелозата не прощава ако щеш и милиарди да налееш! Само можеш да я забавиш с някакви успокоителни химии!

27

#

преди 7 години

Толкова знае и може да чете. Терористичен акт е имало в Sehwan.

26

Анонимен

преди 7 години

А защо наричат Швеция "изнасилената държава"? :)Дори шведските журналисти пишат статии за правителството си, което прикрива изцепките на мигрантите, заради измислените ценности, които някои наричат "европейски".Та кое е изненадващото, че шведските власти отричат нещо да се е случило?

25

Анонимен

преди 7 години

Ку-ку

24

Анонимен

преди 7 години

"По време на митинг във Флорида вчера Тръмп каза: "погледнете какво стана снощи в Швеция", докато говореше за минали терористични атентати в Европа. Не стана ясно какво точно имаше предвид той, а от петък вечерта няма никакви съобщения за сериозни извънредни ситуации в Швеция."Не е имало никакви извънредни ситуации в Швеция свързани с бежанци. Само няколко изнасилвания, обичайните неща.

23

Дървен камък

преди 7 години

"швед, родом от Ирак" - супер. Така ли вече се записват различните шведи: швед от Ирак, швед от Мароко, шведка от Суахили, германец от Пакистан, французойка от Афганистан, белгиец от Бангладеш.

22

ГАДОРЯН

преди 7 години

Докато европейците се плашат от Русия, арабите така ще ги опрашат изотзадзе, че няма и да се усетят кога ще се създаде Еврохалифата. Имамите ще им кажат че Аллах им е поднесъл цял континент на тепсия. Нали е всемогъщ. После китайците и рашките ще изпердашат халифата и чиста работа. А САЩ ще загубят могъщ съюзник.

21

Анонимен

преди 7 години

Плячо и половина :)

20

Анонимен

преди 7 години

Шведите май се изненадаха! Все гледат дали няма да ги нападне Русия с някоя подводница, а то откъде им дойде! Иначе, новините за престъпления в Швеция се пускат премерено, по лъжичка.

19

ГАДОРЯН

преди 7 години

Брех че интересно! Швед родом от Ирак. Ако имаше внуци те ще са направо баш шведи.

18

123

преди 7 години

Купувайте консерви, гответе се за война

17

Анонимен

преди 7 години

Нерде Судан, нерде Суидън.

16

Бобо

преди 7 години

***,си избраха главен ***

15

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да е станало, шведите ще отричат до последно, като гербери. Германците и французите правят същото.

14

Футуролог

преди 7 години

Тръмп е най-успешния президент на САЩКога дойде на власт а успя вече да победи терориститеБабичката дето припада на всеки 11 септември тъй ме беше подплашила че викам този като влезе във Белия дом ислямистите ще го нападат през денНи един атентат не е ималоСмятай какво недоразумение и пълен абсолютеен некадърник е Барак Хюсеин Обама