41

Другаря Макаренко

преди 7 години

Дайте ми ги на мен АЗ ще ги възпитам , като ги спукам от бой всеки път когато ги видя с нещо остро в ръце, било то вилица или нож за пържоли. като стоят наказани два дена коленичили на орехови черупки и сама на вода и сух хляб ще се променят. И когато доловя само нотка на съмнение и неподчинение в гласовете им пак бой. Като видят и разберат болката чрез собствените си сетива, по друг начин ще мислят и действат.

40

Анонимен

преди 7 години

И после защо нямало живот по селата! Ами заради тия!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Точно любимият ти Живков, вместо да им стъпи на главата, ги вкара в производството и въобще сред българите.

38

Анонимен

преди 7 години

Кметовете и съдиите не правят нищо и ги пускат, а при Живков никой не смееше да надигне глава и всичко гнило беше в затворите на топло.

37

Анонимен

преди 7 години

Тези престъпници не трябва да се третират ксато деца. Щом Кортезите им раждат на по 11-12, то и рецидивистите на по 11-12 са си за затвор.

36

Един от Северозапада

преди 7 години

Когато говоря за свободно и легално купуване на оръжие, от всички пълнолетни , дееспособни и неосъждани български граждани,с цел самоотбрана, когато говоря за промяна закона за неизбежната самоотбрана, в полза на отбраняващия се-цъкате минуси.Както казва по долу Оптимиста, това е само началото.Парите от Европа и Америка спират, в обозримо бъдеще, и тук, не само в нашия край, настава закона на джунглата.Гладът е по-силен от тока, а ние успешно култивирахме 27 години цял етнос , чакащи помощи.

35

ее

преди 7 години

и лопата става. каму я изпраскаш в *** или крака и няма ти трябва да го трепеш ;)ако му натрошиш колянцето повече няма да припари.

34

Анонимен

преди 7 години

Затова се купува пушка или пистолет и на човек му е мирна главата.

33

Анонимен

преди 7 години

Българинът е доста разглезен. Свикнал е все някой друг да му върши работата.В едно софийско село, шведите взеха нещо да правят проблеми... Събраха се селяните, взеха една "виетнамка", натовариха ги на нея и айде. Вече нямат проблеми. Свършиха си работата и сами и готово.

32

Г

преди 7 години

В това село са 80% *** повечето българи са възрастни хора та няма спасение и лошото е че така е по нашия край.Грабят,колят,бесят и става все по зле.Така е в почти в всички села.Страшно е и дано скоро да си вдигнем главите,защото изчезваме.......

31

Анонимен

преди 7 години

Да им резнат тестисите ще се успокоят

30

блъско

преди 7 години

Това не дай си боже ми се случи на мен ,отивам в селото и ги избивам като кучета и с нашето правосъдие ,я лежа я не повече от 10 години.Как допускат тези селяни такава гавра с тях две хлапета на 11 години.Това сериозно ли е или шега някаква

29

Оптимист

преди 7 години

Това е началото. Спокойно по зле ще става.

28

ЖабоК

преди 7 години

Котката я нема - мишките танцуват. Цела Еврабия е такъва. И аз къде да се дяна, мила моя майнольо.

27

Анонимен

преди 7 години

И за какво да се връща смъртното? Стига да ми разрешат сам да се пазя при нахлуване в имота ми...

26

Бхк

преди 7 години

Толерантност и хуманизьм

25

Турчина

преди 7 години

Бамти резила толковали няма някой читав мъж там да им зашлеви по няколко шамара на тия пишлемета

24

Анонимен

преди 7 години

Ех, че ми идва далеч този край на България...

23

Анонимен

преди 7 години

Той понеже адвоката ще ме защити от шведа с нож или брадва в ръка. Добре че съм ловец и няма да ми се наложи много да го мисля :)

22

ккк

преди 7 години

Тези малки *** няма да спрат да си тормозят съселяните, а като пораснат ще стане още по-лошо. Полицията никаква работа не върши по селата.Хората трябва да са единни и лесно ще се справят!