59

в прав текст

преди 7 години

Тръмп заяви в прав текст, че ИДИЛ е рожба на администрацията на Барак Хюсеин Обама. И че, заедно с Путин, ще се бори срещу ИДИЛ! Значи плевела е поддръжник на ИДИЛ? Не само на фашистката хунта в Куев?

58

с пушка в ръка

преди 7 години

След като Роската е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? В момента времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

57

Георги Шопов

преди 7 години

От тебе не става нищо

56

нед

преди 7 години

Комунистическа кукувица, внедрена в президентството, и презирана от съвестните в съдебната ссистема.

55

Как ще му говори

преди 7 години

Маргарита Попова е на светлинни години пред Плевнелиев.

54

Анонимен

преди 7 години

Роско са го хванали американците с неговите офшорки и други измами, и каквото му кажат американските еврейчета той изпълнява! А уж казва, че е убединител на нацията хаха гейй лъжец!

53

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Роско замалко да ни заблуди, че е настъпила промяна в поведението му ..Тъкмо бяхме му повярвали и той отново се изцепи.Има ли нормален човек, който да не иска двете суперсили Русия и САЩ да се разбират помежду си ?Та, това са ядрени сили 1 и 2 на планетата !Има ли мир между тях, ще има мир и за човечеството.Освен всичко друго двете сили Русия и САЩ, ако обединят усулията си биха могли да ликвидират други големи проблеми като ислямския тероризъм например.Нормален ли е Роско тогава ????

52

Анонимен

преди 7 години

Росен П - най-високопоставената Калинка в държавата! Не обишам разделите, но в конкретния случай ще празнувам ... скоро!!!

51

това е

преди 7 години

Всичкия материал на ГЕРБ е такъв не качествен!

50

есхач

преди 7 години

Има едно хубаво в цялата работа,че Плевнята си отива, но за съжаление се опитва по примера на своите господари (кланът Клинтън), да навреди колкото се може повече. Едно е сигурно много ветрове духат в празният хамбар, но той няма способността да разбере кои са тези които ще го направят на трески и изпратят в печката на историята и по комини по комина дим да го няма.

49

анонимен

преди 7 години

тоя човек наистина ли вярва във върховенство на закона в България??? ако е така, значи не живее в тази държава с нас, а някъде в друга...нямам думи!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Един от най-големите грехове на ББ е монтирането на това нещо на Дондуков! Не знам, сигурно и той самият съжалява, но на нас дължи извинение! На върха на всичките му глупости и съзнателно допуснати грешки, Росенчо е черешката на тортата!Все пак - предстои ни раздяла и с двамата! РоБоOFF!

47

А Н Т И

преди 7 години

Този така наречен президент, получи знак от Господ, но е продал душата си на Дявола и няма да се спре.

46

xax

преди 7 години

Русия, ок, има позиция, правилна или грешна времето ще покаже. Интересно обаче, че за Турция две думи не е обелил, а тя е по-агресивна към Европа последните месеци-година.

45

Анонимен

преди 7 години

Има предложение за петиция за оставане в длъжност на президент Плевнелиев, докато не се изясни легитимноста на радев, заради руската намеса.

44

Анонимен

преди 7 години

До АзЕ как нареди Плювнелиев до Ботев и Левски?

43

VP

преди 7 години

...Цецка Цачева щяла да бъде чудесен президент, но дали била избираема...------------------------------------------------------------------------------------------------------------Този така и не разбра, че е от главините виновници за изборния разгром на кака Цеца. Хората се изплашиха, че може да получат втори Плевнелиев и масово гласуваха не за Радев, а против нея.

42

Анонимен

преди 7 години

За повечето политици историята се изказва по-късно, но за този - вече е ясно. Голяма грешка с трайни последици. Човек без слух за обществените нагласи, настроен на вълна противопоставяне, без идея за нищожната си роля в световните дела, но затова пък - особено опасен за сигурността на собствената си държава. Какво ли не правят парите!!! Такава деградация в развитието, ако не е диагноза, то е подкупност!

41

Аз

преди 7 години

Жалко, отива си най-достойния президент на България. Праскайте минуси С.К.апа.ни *** и русолизци докато ви посинеят пръстите, но истината не можете да промените. Може да зачеркнете Ботев, Левски, Стамболов, З. Стоянов, Базов, Славейков и който си искате достоен политик и българин, но историята - НЕ!

40

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев бе слаб президент, слуга на сикаджията Борисов. Единственото добро при него бе, че не отиде в Москва да целува скута на кремълския господар. Но това достойно иначе поведение бе заличено от това, че целуваше скута на черния господар в Белия дом, пардон, Черния дом!Добре е, че Плевнелиев си отива. Въпросът е сега Радев дали ще води българска политика или ще целува и той нечий скут като предшественика си.