35

Анонимен

преди 7 години

Толкова надежди и мъки, за да ми дойде на власт един заврян зет от комунистическо семейство. А какво обещаваше завряния, че ще има лустрация, а завряният зет разби индустрия, селско стопанство и бъдещето на България от раз. Но какво да очакваш от един, който един камък не е поставил през живота си преди 2003. Дано главния прокурор го привика, освен учениците му!

34

БАБА БУНА

преди 7 години

И ПРЕДИ ТАЗИ ДАТА И СЛЕД ТОВА РАЗДАДЕНИ АКТИВИ ЗА 50 МЛД.НАРОДНО ИМУЩЕСТВО,СЪБРАНИ 2,5 МЛД,А САМО 1МЛД.ПАРИ И 1,5 БОНОВЕ ХАРТИЙКИ.ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СИ ЗАТВАРЯХА ОЧИТЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ,ЗАТОВА СЕГА НАРОДА СЕ ЧУДИ ЗАЩО ИМА НИСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ,ПРОСТО НЯМАМЕ ИКОНОМИКА,МЛАДИТЕ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ НАЗАПАД,ВСИЧКО Е ЗАМИСЛЕНО И ИЗПЪЛНЕНО ЗА ЗАГРОБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ,ТОВА Е .

33

Анонимен

преди 7 години

НИЩО!!!!Бедните бедни и крадци милионери.Децата на комунистите милионери.Тези дето скачаха могат само да ги хванат за..............................

32

Анонимен

преди 7 години

КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН..?А??ИИИСКАМЕ СИ ЗЕМИТЕ!А??ПРИВАТИЗАЦИЯ!А??ХАХА!ПЪК СЕГА СМЕ СИНИ ОТ СТУД И ГЛАД!

31

Анонимен

преди 7 години

Само в европатлантическа България членка на ЕС може да стане така, че пенсионерите да мизерстват и да ровят в контейнерите за отпадъци от храна.

30

Анонимен

преди 7 години

20 години по-късно България е пред закриване

29

Анонимен

преди 7 години

единственият премиер на България който не пожела да разпродаде българската икономика и да слугува на аме.ри.канците е Жан Виденов

28

Анонимен

преди 7 години

И КВА СТАНА ТЯ???20 ГОДИНИ ПО КЪСНО СМЕ СИ ВСЕ В СЪЩИЯ КЕН ЕФ!

27

Анонимен

преди 7 години

Само нещо за Девня да кажа като варненец. Девня го спасиха запдните "либерасти". 30 години вече храни цяла Варна. Всичките заводи без Полимери, който го взе един български бизнесмен и го наряза, бачкат. Вярно е, че имаше доста провали при приватизацията обаче Девня не е един от тях. Без лъжи и спекуалции, АТАКИСТА!

26

Анонимен

преди 7 години

Само при управление на про кремълски комунисти може да случи така че в златна Добруджа хората да се редят на опашки за хляб и олио

25

(-_-)

преди 7 години

Ами какво стана.. тоя Жан Виденов се оказа неподходящ - не пожела да разпродаде България за жълти стотинки и трябваше да бъде отстранен и заменен с по-подходящ. Тук няма никакво значение кой червен, зелен или син. Иде реч за това как един го е грижа за държавата, а друг за собствения джоб ..а, после вече всички знаем какво грабене настана, та продължава и днес - това стана.

24

смЕх

преди 7 години

Случи се това ,че ги смениха крадците на преподавателя от АОНСУ Костов ,после един СерГей и банда малце се облажиха,мадритския пенсиониран комарджия си оправи головата разлика ,а на края гербавите комунисти ни скриха шайбата.

23

Анонимен

преди 7 години

Комунизмът си отива, спете спокойно деца!

22

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да се цепят разните "умни и красиви" при бай Тодор се живееше много по-добре от сега.

21

Човек

преди 7 години

Атакист - *** с изрична липса на разбиране...След тези протести дойде единстввеното правителство на България, което направи осезаеми крачки за подобряване на жизнения стандарт в страната.За да разберете "встъпителното ми слово", проверете/прочетете как е бил разпределян брутния вътрешен продукт на НРБ.Господ да убие всички русоподлоги!

20

Анонимен

преди 7 години

Лошото е че оставихме недовършена работа тогава, трябваше да очистим 15-20 депутати и министри е така за назидание

19

до 15

преди 7 години

Малък си, като другите ...счета, дето драскат тук и нямате хабер от нещата:1) Масовата приватизация - активи за милиони отидоха без пари в ръцете на разни тъмни типове като Н.Банев.2) Житото, изнесено през лятото на 96-та и после обратно препродадено тук на златна цена. Комунистите ни оставиха без хляб тогава.3) Ограбените банки и хиперинфлацията. Заплати по 10$ и пенсии по 3$.Много още не знаете и не помните, ама и не искате да ги знаете - какви са ги натворили бащите ви,ченгета и партийци

18

Анонимен

преди 7 години

Най-бруталните снимки ги няма. Щурмът на Вътрешни войски на парламента, когато пуснаха димки и почнаха да налагат народа наред!

17

Ани

преди 7 години

Аз не бях в БГ и не помня, но като си помисля че Жан дойде на власт в мразовит ден на 1994 г и си отиде пак Януари 1997, предполагам че в БГ ще бъде ужас 2020.Да им е честито на тези които смятат да го преживеят пак.

16

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново всеки път, когато БСП/БКП, заедно с русия се опитат да управляват България...трябва с протести да ги изкарваме от парламента. Когато БСП е на власт, нищо добро не чака България. Нека не повтаряме тези грешки. Долу БСП/БКП!!!!!