54

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

БСП нямат интерес от тия промени... - ако се гласува в парламента Радев ще наложи вето и това ще бъде края на столетницата...

53

Тъжно

преди 7 години

До Анонимен 48Пълно е... просто се възхищавам колко са организирани 15-20 човека на всяка статия....

52

БГ

преди 7 години

Ще ми казват как било правилно да се гласува и колко пари ще получават партиите за глас Като почнат с техните данъци да си плащат заплатите и субсидиите тогава ще казват как ще стават нещата

51

Анонимен

преди 7 години

Нагли комунисти, немат срам

50

БГ

преди 7 години

Те са свикнали народа да няма глас

49

Анонимен

преди 7 години

До крайСтига с тези павета! 12 000 чугуна нямат думата пред толкова много разумни хора, които не смятат, че с павета се прави демокрация! Нали вече пробвахте, мятахте, палихте, взривявахте и какво докарахте - Иванчо Костов, Бъки и дружина, с които започна истинското разграбване.

48

БГ

преди 7 години

БСП и ДПС си играят с огъня ,но ще ядът народното дърво заради тоя референдум едните ще си отидат в Турция другите в Русия

47

Анонимен

преди 7 години

Заглавието е неточно. Не са се заинатили, ами се хващат за сламка. Нагазиха в дълбокото и набързо се набълбукаха. И чак сега усетиха, че играта загрубя и са се носили на розовия балон без реална представа колко не ги дишаме вече. Нещо пожарникарския принцип "пали-гаси" не проработи този път.

46

ПОСТРАДАЛ

преди 7 години

Най корумпираната партия ГЕРп с по слушковци и некомпетентни експерти дано скоро отидат при царя.

45

Българка

преди 7 години

Никакво удължаване,ДОЛУ ГЕРБ ,ДОЛУ БОРИСОВ.ПОДЛИ,НАГЛИ ПРЕДАТЕЛИ.НИКАКЪВ МАЖОРИТАРЕН ИЗБОР,СЛАВИ ТРИФОНОВ ИЗПЪРЗАЛЯ НАРОДА В ПОЛЗА НА ГЕБР.БОРИСОВ Е ПОДГОТВИЛ ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ - ЗАТОВА НАТИСКА ЗА МАЖОРИТАРЕН ИЗБОР.

44

БГ

преди 7 години

А с колко гласове управляват партиите ? Радев с колко гласа е избран ?

43

Анонимен

преди 7 години

СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ НАИСТИНА НИ МИСЛИ ЗА .... *** !!!!!!

42

Анонимен

преди 7 години

Народът казал ДА? Абе от таая чалга сте забравили да смятате. Имаме близо около 6 милиона избиратели. Близо 2.5 милиона казаха ДА на референдума. Всички останали бяха против и/или не гласуваха. Много от тези, които бяха против, не гласуваха изобщо именно за да няма задължителен характер. Както направих и аз.

41

Анонимен

преди 7 години

То Бай *** и Герб според мен са наясно, че тая глупост с мажоритарния вот няма как да мине, ама всичко е просто реклама, за да им симпатизират феновете на чалгата. ГЕРБ са силни само в пиара. Бай *** тръгнал да си чати ссъ закъсали в преспите и да се прави на герой, а не дава отговор на въпроса защо службите не работят и няма техника и няма ли мин. председателя по-важна работа от това да се прави винаги на Чък Норис.

40

бг

преди 7 години

е6а л съм ви конституцията и изборите НАРОДА каза мажоритарен вов ,ако трябва и до лятото ще има НС

39

Су35

преди 7 години

Може да искат, може и да могат да го направят, но генерал Радев няма да го позволи. По конституция след встъпване в длъжност той трябва до 10 дни да разпусне парламента.Аз не се и съмнявам че Радев ще спази върховния закон в страната. Излишни драми правят от Герб. Ако искаха да променят нещо имаха предостатъчно време. Референдума бе на 6 ноември. От тогава досега само се повъртъха и изведнъж се загрижиха за волята на народа. Цирк...

38

d

преди 7 години

Този парламент да се разпусне незабавно. Номерата на ГЕРБ нямат край. Всяко шикалкавене от новият президент автоматично ще го нареди в редиците на мафията.

37

Анонимен

преди 7 години

Колко са отговорни цветята се вижда в статията за Бургаската здравна каса !!!!

36

Анонимен

преди 7 години

Много правилно предложение! Най-малкото, служебното правителство не трябва да започва работа преди началото на март, защото сега сме в ретроградния Меркурий!

35

А Н Т И

преди 7 години

Всеки ден празни приказки от ГЕРБ !Нали дойдоха за промяна(европейска) ?!Как стана тази промяна ??